TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Malesef...olmadı...

Nasibimiz ne zamansa o zaman olacak. Diyecek söz yok. Insallah guzel gunler cok yakindadır. Lutfen uzme kendini , deneyecegiz olana kadar tekrar deneyecegiz. Nisan ayinda bende denemistim o topikten hatirliyorum seni. Simdi bende 2. Denedim yine rast geldik. Benim 1. De kimyasalla sonuclandi. Bunda henuz beklemedeyim. Uzulmek bize hicbir sey katmayacak. Normal hayatimiza devam edicez. Bir gun elbet bebekde olacak.

Ne güzel yazmışsın Bende Mart'ta negatifi aldım, şimdi drnin ne zaman diyeceğini bekliyorum. Sizde sorun ne?

Malesef...olmadı...
Üzülme diyemeyeceğim, bizde aynı yolda giden arkadaşların olarak üzüldük... Fakat pes etmek yok, biyolojimiz el verdiği sürece bu yola baş koyduk. Unutmamamız gereken şey bu bizim sınavımız, ve çalışıp çabaladığımız sürece eninde sonunda vuslata ereceğimizdir.

Canlar benden jelle birlikte kahverengi pıhtılar geldi az ıkınınca normal mi bu yahu?

Malesef...olmadı...
İnsan öyle bir dibe vurduğunu hissediyor ki.. bu hayal kırıklığını buralarda ben gibi sen gibi yaşayan birçok insan var. Üzülmemek zaten anormal olan tepki olan, çabaladığın emek verdiğin şey uğruna tabiki üzüleceksin. Tam 2 kez negatif sonucu almış 3. Denemesinde olan biri olarak seni o kadar iyi anlıyor ve hislerini tahmin edebiliyorum ki! Biz farklı kadınlarız, gücümüz çok bizim yarın yeni bir gün olur sil baştan yeniden başlarız sen de öyle yap. Şükrettiğin şeyleri düşün, iyi günler yakın benim inancım tam! Kendine iyi bak arkadaşım.

Ya kızlar benim test günüm çarşamba. Salı günü ilaçltım bitiyor. Yenilerini almadan test yapsam çıkar mı sizce? 11. Günüm oluyo 4. Gün embriyosu

Ya kızlar benim test günüm çarşamba. Salı günü ilaçltım bitiyor. Yenilerini almadan test yapsam çıkar mı sizce? 11. Günüm oluyo 4. Gün embriyosu
Bence hiç yenilerini alma canım. Zaten test gününün bir gün öncesi sonucun kesine yakın olur dr un belki ilaç değiştirir vs

Kızlar çok teşekkürler Allah sizlerden razı olsun gönlünüzdeki muradınızı tez vakitte ulaştırsın içim rahatladı
peki bu karın şişliği ne zaman iner karnımda balon var gibi
Normalde karın şişliği 3-5 gün içinde birazda olsa iniyor, mümkünse gece yüzükoyun uyu, bu bir hayli rahatlatıyor. Birde gaz yapan yiyecek ve içeceklerden uzak dur bu aralar:))

Kizlarr bugun ilk kontrole geldim..sag tarafim da hic yok solda 12en buyuk en kucuk 9...obur tarafta olmamasi sorun mu sizce niye olmadı acaba..kan sonuclarini bekliyorum şimdi..umarim iyidir

Kizlarrrr acilll yardim dun aksam opunun 3.gunuydu ve bir anda ishal karin agrisi ama cok siddetli duramicak durumdayim estrofem- crinone- prednol- folbiol kullanmaktayim kizlar akil verin bu halle bgn transferim olabilir tuvaletten cikamiorummm napiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…