TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Transferin 2. Günündeyim,nasıl besleniyorsunuz kızlar dertleselim vakit geçmiyor,ben kahvaltıda yumurta yemeye çalışıyorum,bir de çay yerine süt içiyorum ama caysiz olmuyor siz iciyor musunuz çay zararlı olur mu sizce, bir de havuç suyu içiyorum sabah akşam,içine azıcık zeytinyağı damlatiyorum,ibrahim saracoglu transferden sonra yapın diye önermişti tvde..hatta ben transferden çıkar çıkmaz havuç suyu içtim ilk:)inşallah sifa olur bebislerimiz sağlıklı gelirler

Doktorunu ara konuş hemen canım

Kizlarr bugun ilk kontrole geldim..sag tarafim da hic yok solda 12en buyuk en kucuk 9...obur tarafta olmamasi sorun mu sizce niye olmadı acaba..kan sonuclarini bekliyorum şimdi..umarim iyidir
Hayır canım, sorun değil. 1 dolu ve kaliteli yumurta bile yeterli. Böyle şeylere takıp yumoşları strese sokma canım :))

Hayırlı olsun canım:)) Evet çay ve kahveyi doktorlar pek önermiyorlar, özellikle kahveyi. Bende çay ve kahve tiryakisi olarak doktoruma sordum, kahveyi bu dönemde bırakmamı çayı ise sadece sabah kahvaltıda 1 bardak açık olarak içmemi önerdi. En iyisini yapmışsın yumurtayı eksik etmemek şart, ben kabızlığa önlem olarak arada zeytinyağı alıyorum 1 tatlı kaşığı ya da sabah kayısı ve ılık su tüketiyorum. Ve bu dönemde ceviz badem gibi yemişler çok önemli imiş, meyve olarakta kayısı, ananas ve kivi gibi meyveleri yemek gerekiyormuş. Ben kahvaltıda maydonozu çok sevdiğimden doktoruma onuda sordum, maydonoz yasaklandı bir süreliğine

Kizlarr bugun ilk kontrole geldim..sag tarafim da hic yok solda 12en buyuk en kucuk 9...obur tarafta olmamasi sorun mu sizce niye olmadı acaba..kan sonuclarini bekliyorum şimdi..umarim iyidir
Canım benim de sağ tarafta hiç yoktu sonrada büyüdü ama tam olgun olmadı onlarda sorun değil yani ben opu oldum 10 yumrta toplandı 6 sı işlem görüp döllendi bakalım ne olacak ?solda kaç yumrta göründü ?e2 baktırdın ız mı?

Merhaba hanimlarrrrrrr
Bizde biraz proplem olduğu için ancak bugüne kaldı kese kalp atimi
Gördük bugün çok şükür mucizemi küçük bir susam tanesi kadar ....herşey yolunda gidiyor şimdi bir sorun olmadığını söyledi doktorum çok şükür herpinize tattirsin allah bu güzel duyguyu. O kalp atısini Çok güzel bir şey gelcekten hepinize dua ediyorum kızlar inşallah pozitif leri görürsünüz kat kat katlansin değerler keseleri görün kalpleri duyun inşallah. Sonuçta hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alalım insallahh

Merhaba arkadaslar
Ben suan tedavıdeyım gecen hafta yumurtam toplandı ıkı adet bırı dollendi besıncı gunu bugun fakat gelısımı yavaslamıs genetik yapılcaktı aksam bidaha bakıcaz dedıker suan hucre alamıyoruz dediler
Altıncı gun bıyopsı yapılıp dondurulması zarar lı mı yaptıran var mı çok caresızım ne olur cvp verin
Cok sıkıldım bu doktor hastane tıcaretınden
Ve hala ıgne kullanıyorum gerıden gelen yumurtalarım için ıkı hafta ust uste opu olucam bu içimdeki yumurtalar gelısmeye devam edıosa
İ

merak etme canım benim bir ay solda olmuyor, sonraki ay lluyor. doktora sordum değişiyormuş aydan aya

Vallahi kuzucum hiç bilemiyorum
Allah kolaylık versin öncelikle ama sıkma canını dr en doğru tedaviyi yapacaktır
Duanı eksik etme canım

Vallahi kuzucum hiç bilemiyorum
Allah kolaylık versin öncelikle ama sıkma canını dr en doğru tedaviyi yapacaktır
Duanı eksik etme canım
Yassimin canım yumurtaların ne aşamadaymış haber aldın mu ben merakla yarını bekliyorum bugün artık duş da aldım ılık suyla sadece wc ye oturup kalkarken ağrım oluyor normal im bilemiyorum . Birde canım beklenen adet tarihin ne zamandı doktor sana daha erken bir tarihte adet olursun dedi mi

Canım dr bana bu ay transfer olucaksın dedi herhalde de yarın
ama yumoşlar ne alemde bugün öğrenicem
Allah gönlümüze göre versin inşAllah

Sağol canım,ben de meyve yemem normalde ama bu dönem yemeye çalışıyorum kabızlık için işe yarıyor suruba filan gerek yok,karpuz kiraz kayısı hepsi yardımcı,evet maydonoz nane bitki çayları yasak canım,ama herşeyin fazlası zarar,düzenli yemedikten sonra bişey olmaz..

Maşallah ilk hamisimiz Allahım tamamına erdirsin inşallah canım çok sevindim darısı bizlere,hamile bir bayan olarak dua et bizlere inşallah:) benim de test günüm pazartesi ama geçmiyor zaman

MaşAllah sübhanAllah saglikla buyusun kuzun

benim konrtrolüm yarın bugün de oldum iğneyi elimdekiler bitti yarın iğnenin 6.günü konrol ve kan verme bakalım bana ne diyecek doktor
her aşaması stresli bu işin iğneler,yumurta olgunlaşacak mı stresi,toplaması döllenecekmi düşüncesi transferden sonra tutunacak mı korkusu... bunları da yaşayacağımız varmış...

Hadi bakalım inşallah güzel olur güzel haberlerin gelir
Senin mesajından sonra yumoşları sormak için aradım
Elhamdülillah 3 tane embriyom olmuş
Bakalım herhalde transfer yarın
Dua edin kızlar hepimize hayırlı müjdeli mutlu sonlar olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…