TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İnsan bazen hakkında hayırlı olmayan bir şeyi öyle çok öyle ısrarla istiyor ki, sonunda Allah sanki "Al kulum, istediğini vereyim de neden vermediğimi kendin gör" dercesine onu kuluna yaşatıyor. Sonra insan öyle çekiyor, öyle bunalıyor, öyle daralıyor ki duasının neden kabul olmadığını acı da olsa anlıyor. Bu sefer de "Allah'ım bu hali benden al" diye dua etmeye başlıyor. Sonra Allah kulunun duasını yine kabul edip, o hali de ondan öyle bir alıyor ki bir daha aynı şeyi hissetmesi mümkün olmuyor. Yani bizim hayr-ı, hayırla istememiz gerekir. Lakin öyle dil alışkanlığından değil, gerçekten anlamını idrak ederek demen gerekir ki peşinden gelecek hallere şikayet etmeden teslim olabilesin. Unutma senin için hayırlı olan nedir asla bilemezsin. Çünkü Allah kulunun teslimiyetini ancak o bilmezken görür. Ben bu sözlerin anlamını yaşayarak öğrendim. Her ay farklı bir doktoru denediğimde, bir sorun yoksa nasıl olmaz diye isyanlarımda, sonra 3 aylıkken kalbi durduğunda. Demem o ki nasip canım benim, hakkımda hayırlısını nasip eyle de önce tevekkül et. Kalbi durduğunda ben deliye dönüp neden diye isyankar oldum. Ama doğsa hasta olacaktı. Rabbim büyük hepimizin imtihanı ayrı, elbet vardır zamanı içini ferah tut.

Kendimden alıntı yapayım. Forumda bir arkadaşı sakinleştirmek için yazmışım, bugün beğeni bildirimi gelince farkettim. Ruh halimin bunları yazan kızla alakası yok şuan. 9.gün 2,67 şokunda saplanıp kaldım. Yarın test günüm içimde öyle bir ağlama hissi var ki dağa,taşa,kurda,kuşa ağlamak istiyorum.

söz konusu kendimiz olunca soğukkanlı olamıyor insan. benim daha önce testlerim 1.20 yi geçmiyordu. yine de biraz da dirayetli ol derim. inşallah yarın büyük bir süpriz yaşarsın. güzel haberinizi alırız inşallah.

Senin mesajından sonra yumoşları sormak için aradım
Elhamdülillah 3 tane embriyom olmuş
Bakalım herhalde transfer yarın
Dua edin kızlar hepimize hayırlı müjdeli mutlu sonlar olsun inşAllah
Gözünü aydın sağlıkla beklesinler seni inşallah bende yarın haber Alban yerimde duramıyorum

Canım benim inşallah yükselmiştir kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah

Kızlar benım bgn 12.gün degerim 399 cıktı.9.günüm 93 11.günüm 204 tü sanırım artık kesinleşti Rabbime şükürler olsun darısı başınıza
Gözün aydın canım darısı başımıza inşAllah benim transferim yarın duana talibim sen şimdi hamişsin senin duan tutar

Senin mesajından sonra yumoşları sormak için aradım
Elhamdülillah 3 tane embriyom olmuş
Bakalım herhalde transfer yarın
Dua edin kızlar hepimize hayırlı müjdeli mutlu sonlar olsun inşAllah
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Biz sizinle beraber ilerliyorduk ama siz transfere gelmişsiniz bile. Ben dün opu oldum daha. :)

Merhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı 4 folikül iyi durumda dedi doktorum bu akşam ovitrelle iğnemi yapıcam Çarşamba da opu var kısmetse çok heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim de çok şükür transferim yapıldı. Cumartesi çektiğim acılardan dolayı endişeliydim ama şükür iyi geçti. 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne sağlıklı gelebildi. Diğerleri dondurulmayacak kadar kalitesizmiş.
4 ağustos test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…