cnm bugun ogrenebilirsin embriyolarin hakkinda ne alemde sorabilirsin cunku donduralacak olduklari icin ne zaman dondurulacagi onemli bi ara sor istersenHadi bakalım inşallah güzel olur güzel haberlerin gelir
Çok güzel, gözün aydın olsun. Darısı başımıza7.gün 35
10.gün 141
12.gün 320
14.gün 860 son betam artık :)şükürler olsun
daha baktırmayacak mısın?7.gün 35
10.gün 141
12.gün 320
14.gün 860 son betam artık :)şükürler olsun
Gözünü aydın sağlıkla beklesinler seni inşallah bende yarın haber Alban yerimde duramıyorumSenin mesajından sonra yumoşları sormak için aradım
Elhamdülillah 3 tane embriyom olmuş
Bakalım herhalde transfer yarın
Dua edin kızlar hepimize hayırlı müjdeli mutlu sonlar olsun inşAllah
Doktorum tamam iyi gidiyor baktırma artık dedi cuma gunu ultrasyonla bakılcak bakalımdaha baktırmayacak mısın?
Saol canım benim inş hep dua ediyorum hepimiz içinÇok güzel, gözün aydın olsun. Darısı başımıza
Canım benim inşallah yükselmiştir kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallahİnsan bazen hakkında hayırlı olmayan bir şeyi öyle çok öyle ısrarla istiyor ki, sonunda Allah sanki "Al kulum, istediğini vereyim de neden vermediğimi kendin gör" dercesine onu kuluna yaşatıyor. Sonra insan öyle çekiyor, öyle bunalıyor, öyle daralıyor ki duasının neden kabul olmadığını acı da olsa anlıyor. Bu sefer de "Allah'ım bu hali benden al" diye dua etmeye başlıyor. Sonra Allah kulunun duasını yine kabul edip, o hali de ondan öyle bir alıyor ki bir daha aynı şeyi hissetmesi mümkün olmuyor. Yani bizim hayr-ı, hayırla istememiz gerekir. Lakin öyle dil alışkanlığından değil, gerçekten anlamını idrak ederek demen gerekir ki peşinden gelecek hallere şikayet etmeden teslim olabilesin. Unutma senin için hayırlı olan nedir asla bilemezsin. Çünkü Allah kulunun teslimiyetini ancak o bilmezken görür. Ben bu sözlerin anlamını yaşayarak öğrendim. Her ay farklı bir doktoru denediğimde, bir sorun yoksa nasıl olmaz diye isyanlarımda, sonra 3 aylıkken kalbi durduğunda. Demem o ki nasip canım benim, hakkımda hayırlısını nasip eyle de önce tevekkül et. Kalbi durduğunda ben deliye dönüp neden diye isyankar oldum. Ama doğsa hasta olacaktı. Rabbim büyük hepimizin imtihanı ayrı, elbet vardır zamanı içini ferah tut.
Kendimden alıntı yapayım. Forumda bir arkadaşı sakinleştirmek için yazmışım, bugün beğeni bildirimi gelince farkettim. Ruh halimin bunları yazan kızla alakası yok şuan. 9.gün 2,67 şokunda saplanıp kaldım. Yarın test günüm içimde öyle bir ağlama hissi var ki dağa,taşa,kurda,kuşa ağlamak istiyorum.
Gözün aydın olsun canımKızlar benım bgn 12.gün degerim 399 cıktı.9.günüm 93 11.günüm 204 tü sanırım artık kesinleşti Rabbime şükürler olsun darısı başınıza
Gözün aydın canım darısı başımıza inşAllah benim transferim yarın duana talibim sen şimdi hamişsin senin duan tutarKızlar benım bgn 12.gün degerim 399 cıktı.9.günüm 93 11.günüm 204 tü sanırım artık kesinleşti Rabbime şükürler olsun darısı başınıza
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Biz sizinle beraber ilerliyorduk ama siz transfere gelmişsiniz bile. Ben dün opu oldum daha. :)Senin mesajından sonra yumoşları sormak için aradım
Elhamdülillah 3 tane embriyom olmuş
Bakalım herhalde transfer yarın
Dua edin kızlar hepimize hayırlı müjdeli mutlu sonlar olsun inşAllah
Evet bir yumurtam diğerlerinin iki katı olduğu için mecburen öyle olduHakkınızda hayırlısı olur inşallah. Biz sizinle beraber ilerliyorduk ama siz transfere gelmişsiniz bile. Ben dün opu oldum daha. :)
Dualarım sizinle canım Rabbim yardımcınız olur inşallahGözün aydın canım darısı başımıza inşAllah benim transferim yarın duana talibim sen şimdi hamişsin senin duan tutar
Amin inşAllah cümlemizin canım Allah razı olsunDualarım sizinle canım Rabbim yardımcınız olur inşallah
Ögrendim canim çok şükür artmaya dvm ediyor 505,8naptın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?