Evet canim yaşıyoruz ama insallah sonuç güzel olsun..bana bi igne daha verdi menogondu galiba yarın yapcam çarşamba tekrar gitcem.bakalim sonra nolcak hayırlısı..sende yaz yumaoslar ne durum dabenim konrtrolüm yarın bugün de oldum iğneyi elimdekiler bitti yarın iğnenin 6.günü konrol ve kan verme bakalım bana ne diyecek doktor
her aşaması stresli bu işin iğneler,yumurta olgunlaşacak mı stresi,toplaması döllenecekmi düşüncesi transferden sonra tutunacak mı korkusu... bunları da yaşayacağımız varmış...
Yarın yazarım canım hayırlı sonuçlar almamız dileğiyleEvet canim yaşıyoruz ama insallah sonuç güzel olsun..bana bi igne daha verdi menogondu galiba yarın yapcam çarşamba tekrar gitcem.bakalim sonra nolcak hayırlısı..sende yaz yumaoslar ne durum da
Hayırlı olsun canım, geriye kalan artık beklemekBenim de çok şükür transferim yapıldı. Cumartesi çektiğim acılardan dolayı endişeliydim ama şükür iyi geçti. 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne sağlıklı gelebildi. Diğerleri dondurulmayacak kadar kalitesizmiş.
4 ağustos test günüm
Sağol Can'ım. Aynen öyle. En zor kısmı Allah sabır versinHayırlı olsun canım, geriye kalan artık beklemek
Allah için zorluk yok canımcımKızlar ya hapsirmaktan bişey olur muki,az önce hapsirdim ve kasiklarimi kastım istemeden
Çok doğru,bunu hep söylüyorum da ama yine de bazen böyle sacmaliyorum,Allaha ne zor ki..Allah için zorluk yok canımcım
Karnındakinin rızkını yazdıysa aksursan da tıksırsan da verir hayırla sağlıkla inşAllah
Bugünkü transferim sonrası hapşırmanın ya da öksürmenin bir zararı olmayacağını söylediler.Kızlar ya hapsirmaktan bişey olur muki,az önce hapsirdim ve kasiklarimi kastım istemeden
Hayırlısı olsun arkadaşım bekleme kısmına hoşgeldin :) benim de bugun 7. Günüm bitiyor günler azaldıkça insanın tedirginliği artıyor bir yandan da bitsin hadi diyorsun iilginç süreç her aşamasıyla :)Benim de çok şükür transferim yapıldı. Cumartesi çektiğim acılardan dolayı endişeliydim ama şükür iyi geçti. 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne sağlıklı gelebildi. Diğerleri dondurulmayacak kadar kalitesizmiş.
4 ağustos test günüm
Sağol Can'ım ya. Senin ne güzel az kalmış. Allah hayırla sonuçlandırsın hepimizinkini.Hayırlısı olsun arkadaşım bekleme kısmına hoşgeldin :) benim de bugun 7. Günüm bitiyor günler azaldıkça insanın tedirginliği artıyor bir yandan da bitsin hadi diyorsun iilginç süreç her aşamasıyla :)
Ağlattın beni.........İnsan bazen hakkında hayırlı olmayan bir şeyi öyle çok öyle ısrarla istiyor ki, sonunda Allah sanki "Al kulum, istediğini vereyim de neden vermediğimi kendin gör" dercesine onu kuluna yaşatıyor. Sonra insan öyle çekiyor, öyle bunalıyor, öyle daralıyor ki duasının neden kabul olmadığını acı da olsa anlıyor. Bu sefer de "Allah'ım bu hali benden al" diye dua etmeye başlıyor. Sonra Allah kulunun duasını yine kabul edip, o hali de ondan öyle bir alıyor ki bir daha aynı şeyi hissetmesi mümkün olmuyor. Yani bizim hayr-ı, hayırla istememiz gerekir. Lakin öyle dil alışkanlığından değil, gerçekten anlamını idrak ederek demen gerekir ki peşinden gelecek hallere şikayet etmeden teslim olabilesin. Unutma senin için hayırlı olan nedir asla bilemezsin. Çünkü Allah kulunun teslimiyetini ancak o bilmezken görür. Ben bu sözlerin anlamını yaşayarak öğrendim. Her ay farklı bir doktoru denediğimde, bir sorun yoksa nasıl olmaz diye isyanlarımda, sonra 3 aylıkken kalbi durduğunda. Demem o ki nasip canım benim, hakkımda hayırlısını nasip eyle de önce tevekkül et. Kalbi durduğunda ben deliye dönüp neden diye isyankar oldum. Ama doğsa hasta olacaktı. Rabbim büyük hepimizin imtihanı ayrı, elbet vardır zamanı içini ferah tut.
Kendimden alıntı yapayım. Forumda bir arkadaşı sakinleştirmek için yazmışım, bugün beğeni bildirimi gelince farkettim. Ruh halimin bunları yazan kızla alakası yok şuan. 9.gün 2,67 şokunda saplanıp kaldım. Yarın test günüm içimde öyle bir ağlama hissi var ki dağa,taşa,kurda,kuşa ağlamak istiyorum.
İnşallah canım merak etme, bekleme süreci daha zor İnan, fenalardayımKızlar ben hala regl olmadım bugün 24. Gün tarlusalda içtim ama olmadı
Bugün dr uma gittim birkaç Güne olursun rahim zarı kalınlaşmış dedi hayırlısı bir olsamda transferi beklesem bende
Senin durumuna hem üzuluyorum hem tedirgin oluyorum arkadaşım . Çünkü histeroskopi den sorna gecikme yaşiyosun ya bende histeroskopi olucak tim bu ay ama malesef koryotip sonucum henüz çıkmadığı için ağustos a ertelendi. Acaba benimde histeroskopi den sorna bukadar ciddi gecikme olur mu ya opu dan sonra 10 gün fln gecikmiştim ama senin kadar gecicen hiç duymadım inşallah olursun kısa zamanda .. birde şunu sorucam sana mesela histeroskpi için başladık fakat bir sorun görünmedi hersey yolunda onun için bir uygulama yapılmadan sonlandırıldi yine de 1ay rahim dinlendirme verir mi doktor ? Yoksa bir işlem yapıldığında mu bir sonra ki aya transfer kalıyor? ?Kızlar ben hala regl olmadım bugün 24. Gün tarlusalda içtim ama olmadı
Bugün dr uma gittim birkaç Güne olursun rahim zarı kalınlaşmış dedi hayırlısı bir olsamda transferi beklesem bende
Acaba hiç yapmasam mı diye düşünüyorum aslında:)) Korku sardı resmen. Sen yaptın mı canım?Beklemeden sıkılıp test yapan var mı? :) ya da yapmayı düşünen? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?