TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Evet canim yaşıyoruz ama insallah sonuç güzel olsun..bana bi igne daha verdi menogondu galiba yarın yapcam çarşamba tekrar gitcem.bakalim sonra nolcak hayırlısı..sende yaz yumaoslar ne durum da

Hayırlı olsun canım, geriye kalan artık beklemek

Kızlar ya hapsirmaktan bişey olur muki,az önce hapsirdim ve kasiklarimi kastım istemeden

Hayırlısı olsun arkadaşım bekleme kısmına hoşgeldin :) benim de bugun 7. Günüm bitiyor günler azaldıkça insanın tedirginliği artıyor bir yandan da bitsin hadi diyorsun iilginç süreç her aşamasıyla :)

Sağol Can'ım ya. Senin ne güzel az kalmış. Allah hayırla sonuçlandırsın hepimizinkini.
İnş bikaç gün sonra iyi haberler verirsin bize

Ağlattın beni.........

Kızlar ben hala regl olmadım bugün 24. Gün tarlusalda içtim ama olmadı
Bugün dr uma gittim birkaç Güne olursun rahim zarı kalınlaşmış dedi hayırlısı bir olsamda transferi beklesem bende

Kızlar transferden sonra pozitif görenler hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Aynı ilaçlar mı devam ediyor acaba ?

Bugün dr uma gittim birkaç Güne olursun rahim zarı kalınlaşmış dedi hayırlısı bir olsamda transferi beklesem bende
İnşallah canım merak etme, bekleme süreci daha zor İnan, fenalardayım

Senin durumuna hem üzuluyorum hem tedirgin oluyorum arkadaşım . Çünkü histeroskopi den sorna gecikme yaşiyosun ya bende histeroskopi olucak tim bu ay ama malesef koryotip sonucum henüz çıkmadığı için ağustos a ertelendi. Acaba benimde histeroskopi den sorna bukadar ciddi gecikme olur mu ya opu dan sonra 10 gün fln gecikmiştim ama senin kadar gecicen hiç duymadım inşallah olursun kısa zamanda .. birde şunu sorucam sana mesela histeroskpi için başladık fakat bir sorun görünmedi hersey yolunda onun için bir uygulama yapılmadan sonlandırıldi yine de 1ay rahim dinlendirme verir mi doktor ? Yoksa bir işlem yapıldığında mu bir sonra ki aya transfer kalıyor? ?

Histeroskopi olup ta sonrasında aynı ayda transferi gerçekleşen varmı arkadaşlar ??

Beklemeden sıkılıp test yapan var mı? :) ya da yapmayı düşünen? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…