TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hayır cnm ya ne menepozu öyle düşünme güzel olucak hersey sadece şunu düşün vücudumuz hiç alışık olmadığı kadar hormon salgıliyo birde ilaçla destek veriyoruz iyice allak bullak oluyo bunu bazi vücut erken atar bazısı geç atar illaki düzene giricek öyle düşün. Şimdi senin de dondurulmuş ile transferin agustos ta mi olucak yoksa eylül de mi ?

Canım dün berbat bi durumdaydım ağrılarım vardı aramızdan dedim tuttum kendimi onlar nasılsa bugün arıcaklar diye. Şimdi telefon bekliyorum
ben hic ageim falan olmadi yaa cok degisik bir vucudum var :) seninkilerde dondurulacakti demi cnm hadi hayirli haberler insaallah

geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun diyorum bende dr bir kaç güne olursun dedi hemen başlayavağız ağustos olacak
Senin histeroskopi ne zaman yapılacak

Transfer öncesi rahim hazırlama süreci varya 20 gün fln sürmüştü bende adetin 2.günün den itibaren transfere kadar olan süre. Yani benim eylül de olucak ağustos topigine yetişemiyorum maleseffff ama buradaki pozitif alan her arkadaşi tebrik ediyorum verimli bir topik oldu insalalh haber bekleyenlerin de pozitif sonuc alırlar. Tekrar negatifi gören arkadaşlar için de benim 1 negatif im var ama yinede şunu söylemeliyim 1 3 yada 5 farketmeyo beklenti büyük olduktan sonra hüsran anlatılamaz bir duygu. Rabbim bizler için güzel zamanı bizden daha iyi biliyor inşallah nasip olur istediğimiz zaman olup imtihan olacağına mevlanin hayırlı gördüğü zamanda olmasi en güzeli ..

Dondurulacaklar. onların yerineben meraktan bölünüp çoğalcam yakında ya bende ne yazıkki tuvalette zorlanıyorum kabız oldum birde ağrı yapıyor
bende kabiz oldum yaa ama sanki afedersin ikininca karnin cok agriyor gibi oluyor bende kendimi zorlamiyorum bakalim bugun yemekte corba falan yapicam belki iyi velir aynen bende oykeydim benimki dun donduruldu sen adet oldunmu peki ben hala olmadim yaa ne zaman olcaz acba

bence kabız olduysan zorlama kendını
ıkınmada
dupalac hamılelerı verılen bır ılaç doktoruna sor onu iç
yada ıstersen fıtıl kullan ve sonra sıvı ağırlıklı beslenmeye devam et

bence kabız olduysan zorlama kendını
ıkınmada
dupalac hamılelerı verılen bır ılaç doktoruna sor onu iç
yada ıstersen fıtıl kullan ve sonra sıvı ağırlıklı beslenmeye devam et
sagol cnm oyle deniyim bide bakalim

Kayısıya vurdum kendimi bende benim embriyolar henüz dondurulmadı bugün haber gelcek 3. Gün bugün . Adet de olmadım henüz hemen olur muyuz bilmiyorum tedirginim. Doktorum adetin ilk gününden itibaren kullanmam için ilaçlarımı verdi 13. Gün muayene olacak dddi transfer günü belirlenecek miş

bana hicbirsey vermedi daha adetinin 2. 3. gunu gel dedi bana adet olunca gitmeyi bekliyorum bende biran once olsakta baslasak yaa gerci bide benim tsh yuksek o yuzden donduruldu insaallah o bekleyiste oda duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…