Hayır cnm ya ne menepozu öyle düşünme güzel olucak hersey sadece şunu düşün vücudumuz hiç alışık olmadığı kadar hormon salgıliyo birde ilaçla destek veriyoruz iyice allak bullak oluyo bunu bazi vücut erken atar bazısı geç atar illaki düzene giricek öyle düşün. Şimdi senin de dondurulmuş ile transferin agustos ta mi olucak yoksa eylül de mi ?Canım benim temiz çıktı histeroskopi yinede beklettiler dün kendi dr ma gittim gecikme olabilir transferi etkilemez dedi başka dr a da gittim oda aynı rahim temiz dedi stres mi histeroskopi kaynaklı mı bilmiyorum stres diyorlar bende hiç bu kadar olmamıştı
Amh 2.9 menopoz olabilir mi diyen bile var çevremde iyice geriliyorum :)
Kaç gün sürdüğünü bilmiyorum ama sana birşey danışmak istedim opudan kaç gün sonra adet oldun ?Kızlar opudan sonraki adetiniz kaç gün sürdü?benim normalde 6 gün sürer. Ama bu adet 16. Günde ve hala devam ediyor
ben hic ageim falan olmadi yaa cok degisik bir vucudum var :) seninkilerde dondurulacakti demi cnm hadi hayirli haberler insaallahCanım dün berbat bi durumdaydım ağrılarım vardı aramızdan dedim tuttum kendimi onlar nasılsa bugün arıcaklar diye. Şimdi telefon bekliyorum
Tahlilinizi yaptirdiniz mi ? Sonucunuzu merak ettimTeşekkür ederim canım. O zaman yarın test günüm
Teşekkür ederim canım. O zaman yarın test günüm
geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun diyorum bende dr bir kaç güne olursun dedi hemen başlayavağız ağustos olacakHayır cnm ya ne menepozu öyle düşünme güzel olucak hersey sadece şunu düşün vücudumuz hiç alışık olmadığı kadar hormon salgıliyo birde ilaçla destek veriyoruz iyice allak bullak oluyo bunu bazi vücut erken atar bazısı geç atar illaki düzene giricek öyle düşün. Şimdi senin de dondurulmuş ile transferin agustos ta mi olucak yoksa eylül de mi ?
Kaçıncı gündesin güzel haberler bekliyoruz inşallahİnşallah canım merak etme, bekleme süreci daha zor İnan, fenalardayım
Benim az da olsa 10 günü geçmişti leke şeklinde ise takılma ama çoksa dr a sor muhakakKızlar opudan sonraki adetiniz kaç gün sürdü?benim normalde 6 gün sürer. Ama bu adet 16. Günde ve hala devam ediyor
Dondurulacaklar. onların yerineben meraktan bölünüp çoğalcam yakındaben hic ageim falan olmadi yaa cok degisik bir vucudum var :) seninkilerde dondurulacakti demi cnm hadi hayirli haberler insaallah
bende kabiz oldum yaa ama sanki afedersin ikininca karnin cok agriyor gibi oluyor bende kendimi zorlamiyorum bakalim bugun yemekte corba falan yapicam belki iyi velir aynen bende oykeydim benimki dun donduruldu sen adet oldunmu peki ben hala olmadim yaa ne zaman olcaz acbaDondurulacaklar. onların yerineben meraktan bölünüp çoğalcam yakındaya bende ne yazıkki tuvalette zorlanıyorum kabız oldum birde ağrı yapıyor
8. Gün benimki, kaldı 2 :))Bugün 3. Günüm daha çok erken değil mi:)sizler kaçıncı gün..
bende kabiz oldum yaa ama sanki afedersin ikininca karnin cok agriyor gibi oluyor bende kendimi zorlamiyorum bakalim bugun yemekte corba falan yapicam belki iyi velir aynen bende oykeydim benimki dun donduruldu sen adet oldunmu peki ben hala olmadim yaa ne zaman olcaz acba
8. gündeyim canım, perşembe nasipse ilk testKaçıncı gündesin güzel haberler bekliyoruz inşallah
sagol cnm oyle deniyim bide bakalimbence kabız olduysan zorlama kendını
ıkınmada
dupalac hamılelerı verılen bır ılaç doktoruna sor onu iç
yada ıstersen fıtıl kullan ve sonra sıvı ağırlıklı beslenmeye devam et
Ayy çok heyecanlı,inşallah pozitif olsun hayırlısıyla8. Gün benimki, kaldı 2 :))
Kayısıya vurdum kendimi bendebende kabiz oldum yaa ama sanki afedersin ikininca karnin cok agriyor gibi oluyor bende kendimi zorlamiyorum bakalim bugun yemekte corba falan yapicam belki iyi velir aynen bende oykeydim benimki dun donduruldu sen adet oldunmu peki ben hala olmadim yaa ne zaman olcaz acba
İnşallah canım, hayırlısıyla cümleten muradımıza erelim inşallah:)Ayy çok heyecanlı,inşallah pozitif olsun hayırlısıyla
Tahlil verdim öğleden sonra sonuç alcam. İçimde kötü bi his var sanki negatif olacak gibiTahlilinizi yaptirdiniz mi ? Sonucunuzu merak ettim
Tahlil verdim öğleden sonra sonuç alcam. İçimde kötü bi his var sanki negatif olacak gibi
bana hicbirsey vermedi daha adetinin 2. 3. gunu gel dedi bana adet olunca gitmeyi bekliyorum bende biran once olsakta baslasak yaa gerci bide benim tsh yuksek o yuzden donduruldu insaallah o bekleyiste oda duserKayısıya vurdum kendimi bendebenim embriyolar henüz dondurulmadı bugün haber gelcek 3. Gün bugün . Adet de olmadım henüz hemen olur muyuz bilmiyorum tedirginim. Doktorum adetin ilk gününden itibaren kullanmam için ilaçlarımı verdi 13. Gün muayene olacak dddi transfer günü belirlenecek miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?