TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

Kızlar bugün transferim oldu bekleme kervanına katıldım ben de Allah şsteyen herkese nasip etsin inşAllah. Olmayan arkadaşlara da sabır ve gönül ferahlığı diliyorum RABBimden, Allah bizleri görür bilir O kalplerin özünü bilendir bize de kalbimizdekileri tez vakitte nasip etsin inşAllah

Hayırlı olsun canım, Allah yardım etsin bekleme sürecinde:)

Arkadaşlarım, negatif sonucu alanlar için inanın bende üzülüyorum. çünkü burda hepimiz birbirimizin yaşadıklarından sadece destek almaya burda degılız sevınçlerımız gıbı acılarımızıda paylaşıyoruz.
rabbim yardımcımız olsun hepimizin bu herkesin kaldıramayacağı psikolojik savasımızı imanımız ve dualarımızla birbirimize verdiğimiz destkelerle atlatalım inşallah.

bazen isyan etmek geliyor içimden üç bes dklık zevk ile hamile kalıp sorunsuz bır sekılde bunun değerini bilmeden umursamadan yasayan hamılelere kızıyorum, yanımda hunharca gözüme batıra batıra çocuklarını sevenden benim için hem üzülmesin hemde yanımda öyle cocugunu sevmesin istiyorum. ne kadar agır sınavlardan gecıyoruz bunu yaşamadan kimse bilemez. ve yine sevdiğim bir cümle: kimse sınanmadığı acımız hakkında konuşmasın. kimseyi de konuşturmayın kendinize.

ve yine D dl3434 arkadaşımın dediği gibi maddi ve manevi imkanlarımız oldukça pes etmeyelim.
ve yıne bugun sizinle paylaştım hikayemi ekim ayından beri 5. tedavime başladım 10 ay ıcınde
ailemden ve cok ozel bır arkadaşımdan başka bunu paylaştığım kımse yok ama onlar bıle artık benim yerime tukenmısken ben devam ediyorum. iki tedavimi üst üste oldum bu ay bılıyorsunuz
hiç kolay degıl bır yumurtanın peşine düşmek o amleliyat masasına yatmak ve dualarla uykuya dalmak
allahım ne olur bu sefer olsun demek

ben bebegıme ılk hamılelıgımden beri günlük tutuyorum.
olduğum tedavılerı gecırıdıgım güzel veya kotu gunlerını hepsini yazıyorum. 8 haftalık kaybettıgım bebegımde yarım kaldı mektuplar ama her tedavımde mınnoşlar diye tekrar temız sayfadan başladım
sizede tavsıyem iyi gelicekse kendinize güzel bir ajanda alın yazın ona söylemek istediklerinizi bana ıyı geldi renkli kalemlerle yazıyorum duygularımı .

Ya bu ay çok mu olumsuz var bana mı öyle geldi.olumsuz olanları duydukça moralim bozuluyor.dün 6.gun emriyo transferi oldum.negatif leri gordukce....ilk denemede 3.gün emriyosu idi negatif ti benimde.neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum..allahım kucak kucak versin evlat isteyen herkese..

Pozitifi de negatifi de biz bilemeyiz kızlar elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz ve sonucunuzu kabul edeceğiz yapacak birşey yok alanda rabbim verende
Hepimizin hakkında hayırlı olanı rabbim gönlümüzde razı eylesin
Gönlümüzde razı olduğumuzu hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

Kızlar benim gibi 6 kere idrara çıkıp hamile kalabilen var mı?

Kızlar negatif haberini alınca tabiki çok üzüldüm ağladım ama şimdi iyiyim. Allah böyle istedi vakti gelmedi demek ki. Beklemede olan arkadaşlarım inşallah hiç yaşamaz böyle bir duyguyu. Benim ilk denememdi. Dimdik ayaktayım. Çünkü şükredeceğim çok şey var ve birgün elbet çocuğum da olacak. Allaha emanet olun

Hay ağzına sağlık şükredeceğimiz çok şey var gerçekten
Çocuk dünyanın süsü
Kuranda malla aynı cümlede geçiyor nasıl arabamız yok diye ağlasak sızlansak nankör oluruz çocuk da aynı
Elbet içi acıyor insanın
Hem de yüreğinin ta içi sızlıyor ama Allah bu çektiklerimizi yazıyor kızlar belki şu yaşadıklarımız bize bin evlattan daha hayırlı olacak bilemeyiz ki
Acınızı sahiplenin Allah belki hiç vermeyecek o da olabilir
Biz de onun değil miyiz herşey onun değil mi benim niye yok diyemeyiz ki
Karnımız tok sırtımız pek
Acı söz döyleyenlere de tıkayın kulağınızı onlar konuştukça Elhamdülillah çekin ki onlar konuşurken bile size çalışsınlar
Üç günlük imtihanımızı ağlayıp dövünerek haşa isyanla heba mı edelim
Zaten sınavımız zor vaktimiz kısıtlı
Zor bir soru çıktı diye diğer soruları yapmayacak mıyız sıfır mı çekelim dünya sınavında
Allah gönlümüzdekini hörsün hayırla müjdemizi versin inşAllah vermezse de Elhamdülillah

Allah razı olsun ağzına sağlık canım. Bu arada şunu da söyleyeyim dün gece istiyareye yattım. Öyle bi rüya gördüm ki olmamasına daha çok şükrettim denilebilir. Hayırlısının böyle olduğuna inancım tam o yüzden. Kalbinizi ferah tutun. Hepiniz için hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…