- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinmerhaba canım ben sordugun sorunun cevabını daha once doktorumdan sole almıstım
3. gun embrıyosu transfer edılmıstı bana kalan orta kalıte embrıyom ızlenmıstı
5. gun benı aradı doktorum ve dediki bu orta kalıte embrıyonun 5. gune gelmesi transfer ettıgımız 3. gun embrıyoların kalıtesının basarılı oldugunu destekler nıtelıkte demıstı
nitekim hamile kalmıstım ancak istenmeyen sebeplerden dolayı sekiz haftalık bebegımın kalbi durdu.
ben saglık olarak yanlıs gıtmediğini tamamen bir gece korkulu ruya gormustum ondan dolayı bebegımi kaybettım ve o gunden berıde boynumda dua tasıyorum (ummu subyan için)
Bakalım bu 3 günlük nasıl olcak tedirgin oldumEmbriyolog karar verir cnm. 5.gün tercih ediliyor genelde. Benimkilerin hepsi 5.gun donduruldu
Bakalım bu 3 günlük nasıl olcak tedirgin oldum
Geçmişler olsun canım, bir dahaki sefere daha iyi hazırlarsın bünyeni, psikolojini. Bunlar çok önemli etkenler. Bu süreçte iyi dinlenip, kafanı rahatlat. Sonrası biz çabalayıp Allah'a sığındıkça, elbet alacağız yavrumuzu kucağımıza.Olmadı
Hayırlı olsun canım, Allah yardım etsin bekleme sürecinde:)Kızlar bugün transferim oldu bekleme kervanına katıldım ben de Allah şsteyen herkese nasip etsin inşAllah. Olmayan arkadaşlara da sabır ve gönül ferahlığı diliyorum RABBimden, Allah bizleri görür bilir O kalplerin özünü bilendir bize de kalbimizdekileri tez vakitte nasip etsin inşAllah
YaaaaaaaaaNegatif kızlar çok üzgünüm
Üzülme demek birşey değil ama rabbimin vardır bir bildiği ona sığın canım olacak inşallah bir gün inan bunaOlmadı
Amin canım cümlemize inşAllahHayırlı olsun canım, Allah yardım etsin bekleme sürecinde:)
Hay ağzına sağlık şükredeceğimiz çok şey var gerçektenKızlar negatif haberini alınca tabiki çok üzüldüm ağladım ama şimdi iyiyim. Allah böyle istedi vakti gelmedi demek ki. Beklemede olan arkadaşlarım inşallah hiç yaşamaz böyle bir duyguyu. Benim ilk denememdi. Dimdik ayaktayım. Çünkü şükredeceğim çok şey var ve birgün elbet çocuğum da olacak. Allaha emanet olun
Allah razı olsun ağzına sağlık canım. Bu arada şunu da söyleyeyim dün gece istiyareye yattım. Öyle bi rüya gördüm ki olmamasına daha çok şükrettim denilebilir. Hayırlısının böyle olduğuna inancım tam o yüzden. Kalbinizi ferah tutun. Hepiniz için hayırlısını diliyorum.Hay ağzına sağlık şükredeceğimiz çok şey var gerçekten
Çocuk dünyanın süsü
Kuranda malla aynı cümlede geçiyor nasıl arabamız yok diye ağlasak sızlansak nankör oluruz çocuk da aynı
Elbet içi acıyor insanın
Hem de yüreğinin ta içi sızlıyor ama Allah bu çektiklerimizi yazıyor kızlar belki şu yaşadıklarımız bize bin evlattan daha hayırlı olacak bilemeyiz ki
Acınızı sahiplenin Allah belki hiç vermeyecek o da olabilir
Biz de onun değil miyiz herşey onun değil mi benim niye yok diyemeyiz ki
Karnımız tok sırtımız pek
Acı söz döyleyenlere de tıkayın kulağınızı onlar konuştukça Elhamdülillah çekin ki onlar konuşurken bile size çalışsınlar
Üç günlük imtihanımızı ağlayıp dövünerek haşa isyanla heba mı edelim
Zaten sınavımız zor vaktimiz kısıtlı
Zor bir soru çıktı diye diğer soruları yapmayacak mıyız sıfır mı çekelim dünya sınavında
Allah gönlümüzdekini hörsün hayırla müjdemizi versin inşAllah vermezse de Elhamdülillah
Doktora sordum bugün canım. Normal diyor. Adet sürebilir dedi bi de.Benim az da olsa 10 günü geçmişti leke şeklinde ise takılma ama çoksa dr a sor muhakak
Opudan tam 1 hafta sonra geldi canım. Doktor da öyle demişti zaten. Ama bazılarının daha geç geldiği olmuş.Kaç gün sürdüğünü bilmiyorum ama sana birşey danışmak istedim opudan kaç gün sonra adet oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?