TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Benim bugün iğnelerin 6 günü
İğneler 2ye çıktı bugün
Yumurta gelişimi iyi dedi dr yumurtalar birbiriyle uyumlu gelişiyor bu iyi bişey dediler ortalama 10 mm olmuş yumurtalar

Kızlar 3. Gün embriyolarımdan 2 tanesi dondurulmuş iyi kaliteymiş 1 tanesi de takibe alınmış orta kaliteymiş. Anlamadığım şey şu iyi olanı dondurdular da orta olan neden takipte 3. Gün orta olan bi embriyo 5. Gün iyi olabilir mi ??

Cnm orta kalite 5.güne ulasmazsa dondurduklarina degmez. Bir kerede 3 tane transfer edemezler zaten. Bu 5.gune ulasirsa 2 kere deneme sansin olur

merhaba canım ben sordugun sorunun cevabını daha once doktorumdan sole almıstım
3. gun embrıyosu transfer edılmıstı bana kalan orta kalıte embrıyom ızlenmıstı
5. gun benı aradı doktorum ve dediki bu orta kalıte embrıyonun 5. gune gelmesi transfer ettıgımız 3. gun embrıyoların kalıtesının basarılı oldugunu destekler nıtelıkte demıstı
nitekim hamile kalmıstım ancak istenmeyen sebeplerden dolayı sekiz haftalık bebegımın kalbi durdu.
ben saglık olarak yanlıs gıtmediğini tamamen bir gece korkulu ruya gormustum ondan dolayı bebegımi kaybettım ve o gunden berıde boynumda dua tasıyorum (ummu subyan için)

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…