Düşünme öyle pozitif olacak inşallah hiç evde test yapmışmıydın ilk test mi yoksa :)Tahlil verdim öğleden sonra sonuç alcam. İçimde kötü bi his var sanki negatif olacak gibi
Ben tahlil vermeye gidemedim. Cesaretim yok. Kahvaltıya geldik. Eşim birşeyler ye sonra gidelim dedi. Bende umutsuzum dua edin lütfen
İNşallah canım inşallah. Hepimizin güzel haberleri olsun da paylaşalım. Burda birisi hamileyim dediğinde içim kıpır kıpır oluyo.Pozitif dusunelimm, insallah guzel sonuc olacak. Mutlu haber yazarsin bizlere insallahhh.
Hiç test yapmadım cesaret edemedim. İlk olacak bakalım canım.Düşünme öyle pozitif olacak inşallah hiç evde test yapmışmıydın ilk test mi yoksa :)
O zaman umutsuzluk yok pozitif olacağız pozitifi alacağız inşallah :))Hiç test yapmadım cesaret edemedim. İlk olacak bakalım canım.
.Ayy ne güzel yazmışsın öyle içim ferahladı okurken teşekkür ederim güzel dilekleirin için inşallah canım seninde sağlıklıda kucağına almak nasip olur bebeğini ve rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :))))
Üzülme nolur hayırlısı .. Allah ne zaman nasip ederse o zaman bebişlerimiz olacakNegatif kızlar çok üzgünüm
Kızlar 3. Gün embriyolarımdan 2 tanesi dondurulmuş iyi kaliteymiş 1 tanesi de takibe alınmış orta kaliteymiş. Anlamadığım şey şu iyi olanı dondurdular da orta olan neden takipte 3. Gün orta olan bi embriyo 5. Gün iyi olabilir mi ??
Yani 5. Güne ulaşabilen embriyom olursa dondururlarsa onu mu transfer edecekler? Diğer ikisi beklerken ?Cnm orta kalite 5.güne ulasmazsa dondurduklarina degmez. Bir kerede 3 tane transfer edemezler zaten. Bu 5.gune ulasirsa 2 kere deneme sansin olur
uzulme cnm biliyorum uzulme demek geliyor diyorsun ama rabbim henuz nasip etmemis vakti zamani var daha demekkiNegatif kızlar çok üzgünüm
Negatif kızlar çok üzgünüm
Kızlar 3. Gün embriyolarımdan 2 tanesi dondurulmuş iyi kaliteymiş 1 tanesi de takibe alınmış orta kaliteymiş. Anlamadığım şey şu iyi olanı dondurdular da orta olan neden takipte 3. Gün orta olan bi embriyo 5. Gün iyi olabilir mi ??
Yani 5. Güne ulaşabilen embriyom olursa dondururlarsa onu mu transfer edecekler? Diğer ikisi beklerken ?
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinmerhaba canım ben sordugun sorunun cevabını daha once doktorumdan sole almıstım
3. gun embrıyosu transfer edılmıstı bana kalan orta kalıte embrıyom ızlenmıstı
5. gun benı aradı doktorum ve dediki bu orta kalıte embrıyonun 5. gune gelmesi transfer ettıgımız 3. gun embrıyoların kalıtesının basarılı oldugunu destekler nıtelıkte demıstı
nitekim hamile kalmıstım ancak istenmeyen sebeplerden dolayı sekiz haftalık bebegımın kalbi durdu.
ben saglık olarak yanlıs gıtmediğini tamamen bir gece korkulu ruya gormustum ondan dolayı bebegımi kaybettım ve o gunden berıde boynumda dua tasıyorum (ummu subyan için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?