TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İlk denememde cnm bende negatifi aldım, atlatacaksın bir bakmışsın ki ikinciye başlamışsın. Biz güçlü kadınlarınız halledeceğiz. Güçlü olmasaydık yuvayı yapan biz olmazdık

Anneme rüyasında çok güzel bir erkek çocuğu gelip sarılmış sonra kaçmaya başlamış arkasından koşmuş yakalayamamış. Önünde düşüp kaybolmuş, kızın bebeği gitti diye uyanmış bana sonucu alınca söyledi. Kızımın gidişide malum olmuştu, içimdeki acı gitmiyor.

off nasıl bi duygudur iyi bilirim.1 denemede negatif ti bu 2. Haftaya test günüm var çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.allah sabrını veriyo elbette ama işte baya zor oldu bu da öyle olursa ben nasıl toparlar im kendimi..

Kızlarrrr herkese günaydın ben sonunda regl oldum 26 gün sonra off ama ne bekleme

Transfer için kaldı 17 gün inşallah aksilik çıkmazsa

Negatif alan arkadaşlarım çok üzülmeyin lütfen rabbim her seferinde güç veriyor inanın ben 3. Denememi yapacağım ilk gibi heyecanlıyım
İnşallah bir gün hepimiz göreceğiz o pozitifleri

6 kere idrara çıkmak derken ?? Transfer sonrası ise ben 6 dan bile fazla çıkmışımdır
Evet canım transfer sonrası
Ya bu sondayı takıp suyu veriyorsun içeri e bu suyu çıkart da mübarek. 30 dk tutabildim sonra iki kere sürgü koydular geri kalanları tuvalete gittim

Benim bugün iğnelerin 6 günü
İğneler 2ye çıktı bugün
Yumurta gelişimi iyi dedi dr yumurtalar birbiriyle uyumlu gelişiyor bu iyi bişey dediler ortalama 10 mm olmuş yumurtalar
Mrh canım benim de bugun kontrol vardı 7.gun ignemi yapcam bugun kismetse benim de 14 en buyuk 13 var 13.5 var bakalim ama sadece solda gelisiyi benim nedense

Mrh canım benim de bugun kontrol vardı 7.gun ignemi yapcam bugun kismetse benim de 14 en buyuk 13 var 13.5 var bakalim ama sadece solda gelisiyi benim nedense
Bence değerlerin iyi ve birbirine yakın
Böylelikle üç kaliteli embriyo olabilir
Üçüzler yoldaaaa

Olsun canım inşallah oluşan yumurtalarımız kaliteli olur 17,5 olmaları gerekiyormuş opu için benim kasık ağrılarım oluyor normaldır heralde
Yarın sabah kontrol var bakalım yine bu arada senin de ilk deneme değil mi

Evet canım transfer sonrası
Ya bu sondayı takıp suyu veriyorsun içeri e bu suyu çıkart da mübarek. 30 dk tutabildim sonra iki kere sürgü koydular geri kalanları tuvalete gittim
Cnm sonda takılmadı bana. Transfer sonrası 15 dk yatırdılar ama çok zor dayandım. Hemşireye seslendim sonunda. Bütün gün sürdü boşaltmam :)

Cnm sonda takılmadı bana. Transfer sonrası 15 dk yatırdılar ama çok zor dayandım. Hemşireye seslendim sonunda. Bütün gün sürdü boşaltmam :)
Kız ne diyosun ben de aynı dünyaları işedim
Senin kaçıncı gün. Benim daha 1
1 nedir yaw

1 nedir yaw
Kızlar siz niye böyle çok sıkıştınız ki:)bana 3 transferimde de hemşire sordu çok sıkışıksan biraz boşalt diye bardak verdi onu doldurdum:)çok sıkışık olmaya gerek yok dediler,transferden çıkınca da bi saat yattım sonra gittim tuvalete

Kızlar test tarihiniz ne zaman kaçıncı gün emriyoşu idi bi de kaç tane transfer ettiler.
5. Gün embriyosu 3 tane transfer oldu,test tarihim pazartesi:) bugün 4. Günüm..şu an hastanedeyim pruloton diye bi iğne verdi doktor sizlere de verdi mi?

Crinone jel beniiiiii mafff etti tahriş kaşıntı bnim gbi olan varmi?
Aynı durumdayım Can'ım. Tam bir işkence uygulamak.

1 nedir yaw
Pazartesi oldu transfer. O gün sayılıyor mu bilmiyorum. 3. Gün oluyor sayılıyorsa. 3 ünde bir anlamı Yok merak etme test günü olmadıktan sonra :))

Can'ım bilmiyorum. Rahim rahat görünsün diye sıkışık olmak gerekiyormuş. Derecesini anlayamıyorum tabi ki. İşlemden sonra zaman geçtikçe iyice bastırıyor. Öldümöldüm dirildim resmen. Biraz boşaltma kısmını da hiç yapamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…