3 tane miii5. Gün embriyosu 3 tane transfer oldu,test tarihim pazartesi:) bugün 4. Günüm..şu an hastanedeyim pruloton diye bi iğne verdi doktor sizlere de verdi mi?
Can'ım günlük ev işlerini ne yaptın? Ben çok kararsızım korkuyorum iş yapmaya. Bir de banyo yapmayın diyorlar 4-5 gün. Ben 3. Gün yaptımvalka. Yaz günü dayanamadım daha fazlaBen transferde aşırı idrara sıkışıktım .
Transfer oldu ve hemen ayağa kaldırdı kadın beni elimden tutup ve tuvalete gidebilecigimi söyledi yani yatmadim hiç ve tuvalete gittim hemen. Ondan sonra arabayla evimize geldik 1saatlik yol. Ve su anda hamileyim. . Ben turkiyedeki sistemi söyledim 1saat falan yatiriyorlar sonra tuvalete gönderiyor dedim. Bana doktorum tamamen psikolojik olduğunu söyledi bebeğin tutundugu yer o katatrali çekince daralan bir yer dedi ve zaten yapiskanimsi gibi yani yatmadik hemen tuvalete gittik yola çıktık bu şeylerin hepsi teferruat hanımlar. . Ben 5dk bile yatmadim transfer oldu ve hemen kalktım tuvalete gittim sonrasında hemen çıkıp evine geldim
Olucaksa oluyor. Kafanızı takmayin
Ilık dus aldiysan bişey olmaz çok sıcak yada çok soğuk zararlı kasılma yapıyor diye . Kendimi yormadan zaten tahlil gününe kadar benim eşim çok yardım etti sağolsun. Hala da yardım eder. Çok eğilip çok yükseğe uzanma kendini çok yorma havuç ye . Doğal beslen yani böyle yaptım benCan'ım günlük ev işlerini ne yaptın? Ben çok kararsızım korkuyorum iş yapmaya. Bir de banyo yapmayın diyorlar 4-5 gün. Ben 3. Gün yaptımvalka. Yaz günü dayanamadım daha fazla
Test günüm yarın, 5. gün blastokist idi ve 2 tane transfer edildi. İnşallah hepimiz için hayırlısını versin Rabbim.Kızlar test tarihiniz ne zaman kaçıncı gün emriyoşu idi bi de kaç tane transfer ettiler.
Beni fıçı gibi doldurdular yawKızlar siz niye böyle çok sıkıştınız ki:)bana 3 transferimde de hemşire sordu çok sıkışıksan biraz boşalt diye bardak verdi onu doldurdum:)çok sıkışık olmaya gerek yok dediler,transferden çıkınca da bi saat yattım sonra gittim tuvalete
Ay vallahi çok içimi rahatlattı bu dediklerin inşAllah hepimize nasip olur çocuklarımızı hayırla sağlıkla kucağımıza almakBen transferde aşırı idrara sıkışıktım .
Transfer oldu ve hemen ayağa kaldırdı kadın beni elimden tutup ve tuvalete gidebilecigimi söyledi yani yatmadim hiç ve tuvalete gittim hemen. Ondan sonra arabayla evimize geldik 1saatlik yol. Ve su anda hamileyim. . Ben turkiyedeki sistemi söyledim 1saat falan yatiriyorlar sonra tuvalete gönderiyor dedim. Bana doktorum tamamen psikolojik olduğunu söyledi bebeğin tutundugu yer o katatrali çekince daralan bir yer dedi ve zaten yapiskanimsi gibi yani yatmadik hemen tuvalete gittik yola çıktık bu şeylerin hepsi teferruat hanımlar. . Ben 5dk bile yatmadim transfer oldu ve hemen kalktım tuvalete gittim sonrasında hemen çıkıp evine geldim
Nasıl yaniKızlar siz niye böyle çok sıkıştınız ki:)bana 3 transferimde de hemşire sordu çok sıkışıksan biraz boşalt diye bardak verdi onu doldurdum:)çok sıkışık olmaya gerek yok dediler,transferden çıkınca da bi saat yattım sonra gittim tuvalete
Benim dr duş alabilirsin ılık dedi yasak masak koymadı ama kollarınızı çok kaldırmayın kadanızı yıkarken ya da eşinize yıkatın hanımlarCan'ım günlük ev işlerini ne yaptın? Ben çok kararsızım korkuyorum iş yapmaya. Bir de banyo yapmayın diyorlar 4-5 gün. Ben 3. Gün yaptımvalka. Yaz günü dayanamadım daha fazla
Çok enteresan cidden,fazla sıkışık olma dediler bana yoksa rahatsız olursun transfer sırasında dediler, dediğim bi bardak yarım bardak işe diye söylüyorlar:)Beni fıçı gibi doldurdular yaw
Resmen suyu bastıkça sıkıltığımı hissettim yani
İyi işlem surasında kaçırmadım
Canım 2 tane 1. Kalite bitane de orta kalite transfer edildi"orta kalite olanı artık donduranam dedi belkide o gebelik getirecek bilemeyiz diye koydu canım normalde öyle evet ama embriyologun insiyatifine kalmış3 tane miiien çok 2 tane değil mi transfer sınırı?
Ben transferde aşırı idrara sıkışıktım .
amin inşallah hepimiz kucagimiza da alırız .Biz 30.gün du zaten makinada kalp hareketi gözüküyor. Evet bende de kasılma tarzı ağrı oluyor hala oluyor bazen arada. Ama bir sorun olmadığını söyledi doktorum beni keseye cagirmadan önce kan tahlili istedi 20,119cikti ondan sonra gittik bebeği gördük susam kadar dedi ve kalp hareketleri de gözle görülüyordu zaten. Korkma. Bişey olmaz içini ferah tut oluyor öyle şeyler kanama yoksa rahat ol canım yorma kendini dikkat etAllah tamamına erdirsin inşaallah Benim de transferin 23. Günü bugün haftaya kontrole gidip kalp atışını görecektik ama bu sabah rahimde acayip bir sekilde ağrı sancı kramp tarzında bir şey oldu ve kalakaldım. Doktor yarın muayeneye çağırdı. Korkuyorum açıkçası sen de de böyle birşey oldu mu? Bide kalp atışını ne zaman duydunuz?
Güzel sonuçlarını bekliyoruz. Mutlaka yaz umut olsun bizedeTest günüm yarın, 5. gün blastokist idi ve 2 tane transfer edildi. İnşallah hepimiz için hayırlısını versin Rabbim.
Bana vermedi sadece jel kullanıyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.5. Gün embriyosu 3 tane transfer oldu,test tarihim pazartesi:) bugün 4. Günüm..şu an hastanedeyim pruloton diye bi iğne verdi doktor sizlere de verdi mi?
Sağol canım senin tedavin ne durumdaBana vermedi sadece jel kullanıyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.
amin inşallah hepimiz kucagimiza da alırız .Biz 30.gün du zaten makinada kalp hareketi gözüküyor. Evet bende de kasılma tarzı ağrı oluyor hala oluyor bazen arada. Ama bir sorun olmadığını söyledi doktorum beni keseye cagirmadan önce kan tahlili istedi 20,119cikti ondan sonra gittik bebeği gördük susam kadar dedi ve kalp hareketleri de gözle görülüyordu zaten. Korkma. Bişey olmaz içini ferah tut oluyor öyle şeyler kanama yoksa rahat ol canım yorma kendini dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?