Tebrikk ederimmmKızlaaaarrrrrr..bugün test günümdü..
341,58 sonuç..
Allah'ım çok şükür..
6 Gün dışarda durabiliyor mu embriyolar,kac tane canım,hayırlı olsun..bu kez belirti pek aramıyorum ben çünkü yumurta toplamadan sonra bel ağrısı kasık batması falan filan vardı zaten ne gerek var kafama takmaya..bi tek basım ağrıyor bugünBenimde 6.gun emriyosu transfer gününü saymazsak 2 gün oldu haftaya perşembe test tarihi verdiler.korku hakim bende de kasiklarimda ağrı var zamn zamn uzanıyorum evde yürüyorum gün geçsin diye bekliyorum.
Maşallah kaçıncı gün testi canım Rabbim tamamina erdirsin insallahKızlaaaarrrrrr..bugün test günümdü..
341,58 sonuç..
Allah'ım çok şükür..
Bana Crinone jel ve Climara bant verdi, sanırım hastane ve doktora göre değişiyor canım:)5. Gün embriyosu 3 tane transfer oldu,test tarihim pazartesi:) bugün 4. Günüm..şu an hastanedeyim pruloton diye bi iğne verdi doktor sizlere de verdi mi?
İnşallah, zaten birbirimizin derdinden ancak bizler anlarız. O sebeple burada değil miyiz :)Güzel sonuçlarını bekliyoruz. Mutlaka yaz umut olsun bizede
Gözün aydın olsun canım, darısı bizlerin başına:)Kızlaaaarrrrrr..bugün test günümdü..
341,58 sonuç..
Allah'ım çok şükür..
Crinone jel bende de var makesef hiç olmaz mı:) ,sonuçlarımiz güzel olsun,hayirli sonuçlar olsun hepsi birer sebep..Bana Crinone jel ve Climara bant verdi, sanırım hastane ve doktora göre değişiyor canım:)
Hadi bize hayırlı haberler ver inş. Yarın kaçıncı gün oluyor?Test günüm yarın, 5. gün blastokist idi ve 2 tane transfer edildi. İnşallah hepimiz için hayırlısını versin Rabbim.
Çok ılık suyla yıkandım. Önce saçımı yıkadım başımı öne eğip topladıktan sonra hemencecik vücudumu yıkadım çıktım.Benim dr duş alabilirsin ılık dedi yasak masak koymadı ama kollarınızı çok kaldırmayın kadanızı yıkarken ya da eşinize yıkatın hanımlar
Maşallah Can'ım. Ama büyük cesaret yine deCanım 2 tane 1. Kalite bitane de orta kalite transfer edildi"orta kalite olanı artık donduranam dedi belkide o gebelik getirecek bilemeyiz diye koydu canım normalde öyle evet ama embriyologun insiyatifine kalmış
Baş ağrısı Yok da. Sürekli uyku modundayım.Bugün transferden sonra 4. Günüm,biraz başağrısı var bende,sizde de böyle birşey oldu mu
Süperrr yaaa. Ne güzel yüksek çıkmışşiş. İkiz olmasınKızlaaaarrrrrr..bugün test günümdü..
341,58 sonuç..
Allah'ım çok şükür..
Maşallah kaçıncı gün testi canım Rabbim tamamina erdirsin insallah
Hadi bize hayırlı haberler ver inş. Yarın kaçıncı gün oluyor?
Çok ılık suyla yıkandım. Önce saçımı yıkadım başımı öne eğip topladıktan sonra hemencecik vücudumu yıkadım çıktım.
Allah'a emanet. Bişey olmaz inş.
Maşallah Can'ım. Ama büyük cesaret yine deüçüz olurmuş bir de
Baş ağrısı Yok da. Sürekli uyku modundayım.
Bir de bugün kasıklarım fena yanmaya başladı.
Süperrr yaaa. Ne güzel yüksek çıkmışşiş. İkiz olmasıntransferden sonra kaçıncı günüydü bugün?
10. gün canım, inşallah:)Hadi bize hayırlı haberler ver inş. Yarın kaçıncı gün oluyor?
Amin canımInsallah canimmm..
Bugun transfer sonrasi 12.gün..
3.gün emrbriyosuydu..
Darisi basina insallah..
2 tane transfer ettiler bana da kabuğundan çıkmasını beklemisler dr.oyle söyledi bende bilmiyorum.sıcak basıyor banada sanki nefes alamıyorum tabi birde gaz var davul gibi karnım. Kasıgıma ara ara agrı giriyor.diğer olumsuz transferde de ara ara bu ağrılar oluyordu bu haliyle olmadı mı diye dusunduruyor.sürekli uyumak istiyorum birde.6 Gün dışarda durabiliyor mu embriyolar,kac tane canım,hayırlı olsun..bu kez belirti pek aramıyorum ben çünkü yumurta toplamadan sonra bel ağrısı kasık batması falan filan vardı zaten ne gerek var kafama takmaya..bi tek basım ağrıyor bugün
Canım benim cuma günü test günüm :) beklemedeyim hala birşey yapmadım. Senin güzel haberlerini de alırız inşallah yarınmandus senin tahlilinde yarın mı yoksa Cumartesi mi? Gerçi bugün yaptıracaktın sanırım :)
İnşallah canım. Huzur, stres, korku ve tedirginlik hepsini aynı anda yaşıyorum resmen. Çözemedim nasıl bir duygu bu. Bir an evvel yarın olsun istiyorum:) Allah gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah:)Canım benim cuma günü test günüm :) beklemedeyim hala birşey yapmadım. Senin güzel haberlerini de alırız inşallah yarın
Sadece tek seferlik tuvalet sıkışması gerekiyo her dakka su içmek doğru değil ben ilk defa duydum sonta takıldığını :) ben normal sıkışıktim işlemden sonra yarım saat yattım sonra wc ye gittim eve döndüm. Transfer öncesi olanlara söylüyorum kızlar dünyalar kadar su içmeyin size de zorluk olur doktora da. .Aynı durumdayım Can'ım. Tam bir işkence uygulamak.
Pazartesi oldu transfer. O gün sayılıyor mu bilmiyorum. 3. Gün oluyor sayılıyorsa. 3 ünde bir anlamı Yok merak etme test günü olmadıktan sonra :))
Can'ım bilmiyorum. Rahim rahat görünsün diye sıkışık olmak gerekiyormuş. Derecesini anlayamıyorum tabi ki. İşlemden sonra zaman geçtikçe iyice bastırıyor. Öldümöldüm dirildim resmen. Biraz boşaltma kısmını da hiç yapamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?