TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Benimde 6.gun emriyosu transfer gününü saymazsak 2 gün oldu haftaya perşembe test tarihi verdiler.korku hakim bende de kasiklarimda ağrı var zamn zamn uzanıyorum evde yürüyorum gün geçsin diye bekliyorum.
6 Gün dışarda durabiliyor mu embriyolar,kac tane canım,hayırlı olsun..bu kez belirti pek aramıyorum ben çünkü yumurta toplamadan sonra bel ağrısı kasık batması falan filan vardı zaten ne gerek var kafama takmaya..bi tek basım ağrıyor bugün

5. Gün embriyosu 3 tane transfer oldu,test tarihim pazartesi:) bugün 4. Günüm..şu an hastanedeyim pruloton diye bi iğne verdi doktor sizlere de verdi mi?
Bana Crinone jel ve Climara bant verdi, sanırım hastane ve doktora göre değişiyor canım:)

Kizlar bnm 7tane iyi gelisen embriyom vardi pgt'ye(genetik teste) 3.gün yollandi cvp bi geldi 1tane saglikliii bn sokkkkkkk oysaki pgtye gitmese iyi kalitede duruolar digerleride embriyolog transfer etsek sana dusuk olurdu dediiiii yaaaa kizlarrrr nasil bise buuuu.....

Test günüm yarın, 5. gün blastokist idi ve 2 tane transfer edildi. İnşallah hepimiz için hayırlısını versin Rabbim.
Hadi bize hayırlı haberler ver inş. Yarın kaçıncı gün oluyor?
Benim dr duş alabilirsin ılık dedi yasak masak koymadı ama kollarınızı çok kaldırmayın kadanızı yıkarken ya da eşinize yıkatın hanımlar
Çok ılık suyla yıkandım. Önce saçımı yıkadım başımı öne eğip topladıktan sonra hemencecik vücudumu yıkadım çıktım.
Allah'a emanet. Bişey olmaz inş.
Canım 2 tane 1. Kalite bitane de orta kalite transfer edildi"orta kalite olanı artık donduranam dedi belkide o gebelik getirecek bilemeyiz diye koydu canım normalde öyle evet ama embriyologun insiyatifine kalmış
Maşallah Can'ım. Ama büyük cesaret yine de üçüz olurmuş bir de

Bugün transferden sonra 4. Günüm,biraz başağrısı var bende,sizde de böyle birşey oldu mu
Baş ağrısı Yok da. Sürekli uyku modundayım.
Bir de bugün kasıklarım fena yanmaya başladı.

Kızlaaaarrrrrr..bugün test günümdü..
341,58 sonuç..
Allah'ım çok şükür..
Süperrr yaaa. Ne güzel yüksek çıkmışşiş. İkiz olmasın transferden sonra kaçıncı günüydü bugün?

Bugun 12.gun canim..

2 tane transfer ettiler bana da kabuğundan çıkmasını beklemisler dr.oyle söyledi bende bilmiyorum.sıcak basıyor banada sanki nefes alamıyorum tabi birde gaz var davul gibi karnım. Kasıgıma ara ara agrı giriyor.diğer olumsuz transferde de ara ara bu ağrılar oluyordu bu haliyle olmadı mı diye dusunduruyor.sürekli uyumak istiyorum birde.

Canım benim cuma günü test günüm :) beklemedeyim hala birşey yapmadım. Senin güzel haberlerini de alırız inşallah yarın
İnşallah canım. Huzur, stres, korku ve tedirginlik hepsini aynı anda yaşıyorum resmen. Çözemedim nasıl bir duygu bu. Bir an evvel yarın olsun istiyorum:) Allah gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah:)

Sadece tek seferlik tuvalet sıkışması gerekiyo her dakka su içmek doğru değil ben ilk defa duydum sonta takıldığını :) ben normal sıkışıktim işlemden sonra yarım saat yattım sonra wc ye gittim eve döndüm. Transfer öncesi olanlara söylüyorum kızlar dünyalar kadar su içmeyin size de zorluk olur doktora da. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…