Hadi bize hayırlı haberler ver inş. Yarın kaçıncı gün oluyor?
Çok ılık suyla yıkandım. Önce saçımı yıkadım başımı öne eğip topladıktan sonra hemencecik vücudumu yıkadım çıktım.
Allah'a emanet. Bişey olmaz inş.
Maşallah Can'ım. Ama büyük cesaret yine deüçüz olurmuş bir de
Bize de sürpriz oldu,seçenek vermediler zaten,bir de bizim sorunumuz sperm faktörlü Eşimde tek tük sperm çıkıyor zor bir vakayiz yani,Rabbim hayırlısini nasip etsin
Ayyy canim benim ya hayırlısı olsun insallah cuma yine gitcem buyuk ihtimal pazartesi toplancak bakalm..sende ne var ne yokBence değerlerin iyi ve birbirine yakın
Böylelikle üç kaliteli embriyo olabilir
Üçüzler yoldaaaa
Yok canim benim tup bebekle 4.5 yaşında bi oglum var Rabbim bağışlasın herkese de nasip etsin inşallah..cuma ya 17 olur mu acaba bilmiyorumOlsun canım inşallah oluşan yumurtalarımız kaliteli olur 17,5 olmaları gerekiyormuş opu için benim kasık ağrılarım oluyor normaldır heralde
Yarın sabah kontrol var bakalım yine bu arada senin de ilk deneme değil mi
Kızlaaaarrrrrr..bugün test günümdü..
341,58 sonuç..
Allah'ım çok şükür..
Ben transferde aşırı idrara sıkışıktım .
Transfer oldu ve hemen ayağa kaldırdı kadın beni elimden tutup ve tuvalete gidebilecigimi söyledi yani yatmadim hiç ve tuvalete gittim hemen. Ondan sonra arabayla evimize geldik 1saatlik yol. Ve su anda hamileyim. . Ben turkiyedeki sistemi söyledim 1saat falan yatiriyorlar sonra tuvalete gönderiyor dedim. Bana doktorum tamamen psikolojik olduğunu söyledi bebeğin tutundugu yer o katatrali çekince daralan bir yer dedi ve zaten yapiskanimsi gibi yani yatmadik hemen tuvalete gittik yola çıktık bu şeylerin hepsi teferruat hanımlar. . Ben 5dk bile yatmadim transfer oldu ve hemen kalktım tuvalete gittim sonrasında hemen çıkıp evine geldim
Olucaksa oluyor. Kafanızı takmayin
Cnm bn transferden 1gece once ishal kusma v atesten acile yattim serum aldim doktorm bise olmaz dedi..Kızlar afedersininiz ama dünden beri ishal oldum kullandığım jel e rağmen normal mi acaba benim gibi olan var mı?ohss mi bilemi yorum transferim pazartesi idi.geçer diye bekliyorum.
Yavrum ben içtim de ne oldu dr bu az dedi tekrar sonda takdırdı o an keşke iki şişe içseydim dedimSadece tek seferlik tuvalet sıkışması gerekiyo her dakka su içmek doğru değil ben ilk defa duydum sonta takıldığını :) ben normal sıkışıktim işlemden sonra yarım saat yattım sonra wc ye gittim eve döndüm. Transfer öncesi olanlara söylüyorum kızlar dünyalar kadar su içmeyin size de zorluk olur doktora da. .
Transfer sonrası başladı bende öncesinde iyi idim baya.kusma ateş şimdilik yok gibi. Göğsüm sıkışıyor bazen.bakalım ne olacak.Cnm bn transferden 1gece once ishal kusma v atesten acile yattim serum aldim doktorm bise olmaz dedi..
Ben kuluçkaya yattım bekliyorum bugün daha 1. Gün bana da 2 tane transfer ettiler. Şu an teknik olarak hamile sayıldığım için garip bir mutluluk varAyyy canim benim ya hayırlısı olsun insallah cuma yine gitcem buyuk ihtimal pazartesi toplancak bakalm..sende ne var ne yok
İyi ama önce ultrasona alıyor yeterince sıkışık değilse bekletiyorlar. Ona göre ameliyathaneye alıyor dr. Çok sıkışmayınca yeterince düzgün görünmüyormuş rahim.Sadece tek seferlik tuvalet sıkışması gerekiyo her dakka su içmek doğru değil ben ilk defa duydum sonta takıldığını :) ben normal sıkışıktim işlemden sonra yarım saat yattım sonra wc ye gittim eve döndüm. Transfer öncesi olanlara söylüyorum kızlar dünyalar kadar su içmeyin size de zorluk olur doktora da. .
Şu an ben de aynı durumdayım. Çok kötü ishal oldum bugün. Yok böyle karın ağrısı.Kızlar afedersininiz ama dünden beri ishal oldum kullandığım jel e rağmen normal mi acaba benim gibi olan var mı?ohss mi bilemi yorum transferim pazartesi idi.geçer diye bekliyorum.
Ohh maşallahBen kuluçkaya yattım bekliyorum bugün daha 1. Gün bana da 2 tane transfer ettiler. Şu an teknik olarak hamile sayıldığım için garip bir mutluluk var
inşAllah sonuçlar da mutlu eder bizleri
Aynen katiliorum oyle bir karin agrisikiiii anlatilmaz beraberinde isal hmde nsl snrada ates ve acille sonuclandi ama jala net karin agrim gecmediİyi ama önce ultrasona alıyor yeterince sıkışık değilse bekletiyorlar. Ona göre ameliyathaneye alıyor dr. Çok sıkışmayınca yeterince düzgün görünmüyormuş rahim.
Şu an ben de aynı durumdayım. Çok kötü ishal oldum bugün. Yok böyle karın ağrısı.
Pazartesi oldu benim transferim de. Progestan iğnenin etkisi mi acaba ?
Amin canım
Maşallah değerin iyi ikiz mi yoksa:)
Ay canım inş acillik bir durumum olmaz. 2 gündür hasta gibiyim Zaten. Korkuyorum daha kötü olmaktan.Aynen katiliorum oyle bir karin agrisikiiii anlatilmaz beraberinde isal hmde nsl snrada ates ve acille sonuclandi ama jala net karin agrim gecmedi
Merhaba arkadaşım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun öncelikle. İlaç ve iğne kısmı aslında herkeste farklılık gösteriyor. Doktor muayenesinden sonra karar veriliyor. İlaçların birçok yn etkisi var bu da yine herkeste farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Midesi bulanan da var tüylenme sorunu yaşayan da halsiz kalan da .. ilaç kısmı en kolay tarafı bu işin hiç endişelenmeMerhabalar,
Ben ilk defa Tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok korkuyorum. Sebepsiz kısırlık. 2yıldır olmadı. Günde kaç tane ilaç ve iğne kullanacağım nolur yardım... ve yan etkiler? deneyimli arkadaşlar azarsa çok sevinirim..
Şimdiden sağolun.
Benim de 4,5 yaşında bir kızım varYok canim benim tup bebekle 4.5 yaşında bi oglum var Rabbim bağışlasın herkese de nasip etsin inşallah..cuma ya 17 olur mu acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?