TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Yok canim benim tup bebekle 4.5 yaşında bi oglum var Rabbim bağışlasın herkese de nasip etsin inşallah..cuma ya 17 olur mu acaba bilmiyorum

canım bende aynı şeyi prof.dr.Bülent Urmana sordum
oda bana aslında çok gerekli değil ama embriyo rahim içinde kendi tutunabileceği yeri kendi seçtiği için ona biraz zaman kazandırmak istiyoruz o nedenle biraz annemizi dinlendiriyoruz demişti. banada mantıklı geldi.

Kızlar afedersininiz ama dünden beri ishal oldum kullandığım jel e rağmen normal mi acaba benim gibi olan var mı?ohss mi bilemi yorum transferim pazartesi idi.geçer diye bekliyorum.

Yavrum ben içtim de ne oldu dr bu az dedi tekrar sonda takdırdı o an keşke iki şişe içseydim dedim

Ayyy canim benim ya hayırlısı olsun insallah cuma yine gitcem buyuk ihtimal pazartesi toplancak bakalm..sende ne var ne yok
Ben kuluçkaya yattım bekliyorum bugün daha 1. Gün bana da 2 tane transfer ettiler. Şu an teknik olarak hamile sayıldığım için garip bir mutluluk var
inşAllah sonuçlar da mutlu eder bizleri

İyi ama önce ultrasona alıyor yeterince sıkışık değilse bekletiyorlar. Ona göre ameliyathaneye alıyor dr. Çok sıkışmayınca yeterince düzgün görünmüyormuş rahim.

Kızlar afedersininiz ama dünden beri ishal oldum kullandığım jel e rağmen normal mi acaba benim gibi olan var mı?ohss mi bilemi yorum transferim pazartesi idi.geçer diye bekliyorum.
Şu an ben de aynı durumdayım. Çok kötü ishal oldum bugün. Yok böyle karın ağrısı.
Pazartesi oldu benim transferim de. Progestan iğnenin etkisi mi acaba ?

Kendimi dinlemiyorum diyorum da bacaklarimda sızı var bugün adetteki gibi,bir de hafif bir başağrısı:) sizde de var mıki:)

Ben kuluçkaya yattım bekliyorum bugün daha 1. Gün bana da 2 tane transfer ettiler. Şu an teknik olarak hamile sayıldığım için garip bir mutluluk var
inşAllah sonuçlar da mutlu eder bizleri
Ohh maşallah insallah benim de hayırlısıyla bitsin de bi rahatlayim cok yorucu bi süreç gerçekten..hadi bakalim canm guzel haberler ver insallh..nerde yaptırmıştın sen bide yumurtaların boyutu nekadar olmuştu da toplandı canim benim en buyuk 14 simdi bakalim

Aynen katiliorum oyle bir karin agrisikiiii anlatilmaz beraberinde isal hmde nsl snrada ates ve acille sonuclandi ama jala net karin agrim gecmedi

Merhabalar,
Ben ilk defa Tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok korkuyorum. Sebepsiz kısırlık. 2yıldır olmadı. Günde kaç tane ilaç ve iğne kullanacağım nolur yardım... ve yan etkiler? deneyimli arkadaşlar azarsa çok sevinirim..
Şimdiden sağolun.

Merhaba arkadaşım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun öncelikle. İlaç ve iğne kısmı aslında herkeste farklılık gösteriyor. Doktor muayenesinden sonra karar veriliyor. İlaçların birçok yn etkisi var bu da yine herkeste farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Midesi bulanan da var tüylenme sorunu yaşayan da halsiz kalan da .. ilaç kısmı en kolay tarafı bu işin hiç endişelenme

Günaydın kızlar öncelikle mutlu haberi alanları tebrik ederim hayırlı olsun darısı isteyen bekleyenlere .. kötü haberler yazanlar olmuş tabiki insanız emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz üzülme demek basit kalıyor olabilir ama bu nasip kısmet işi toparlanmak gerek lütfen toparlanın .. dua ile sabır ile olucak .. temmuz ayı da bitmek üzere topik sahibesi yada başka biri ağustos için transfer ve tedavi süreci topiği açsa ya .. malum benim gibi ağustosa kalanlar Ağustos'ta haber alacaklar var . Belki olumlu belki olumsuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…