Normalde kabiz yapıyor benim bildiğim progesteron bütün tedavilerimde kabizlik cektim bu böyle olduİyi ama önce ultrasona alıyor yeterince sıkışık değilse bekletiyorlar. Ona göre ameliyathaneye alıyor dr. Çok sıkışmayınca yeterince düzgün görünmüyormuş rahim.
Şu an ben de aynı durumdayım. Çok kötü ishal oldum bugün. Yok böyle karın ağrısı.
Pazartesi oldu benim transferim de. Progestan iğnenin etkisi mi acaba ?
benim ilk testim 133 çıkmıştı,senin testin çok güzel çıkmış sana iki transfermi yaptılar :)
Kanı verip eve döndüm canım, heyecandan midem bulanıyor. Öğleden sonra çıkacak inşallah sonuç, ona göre ilaçlarımı tazeleteceğim. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, Allah razı olsun canım.Canımyasminsay bugün senden harikaa haberler bekliyorum! Bugünden senin için heyecanlıyım arkadaşım, sen bizi mutlu et sıranı bana devret yarın da ben de
Benim önceki denememde, opudan sonra günü gününe olmuştu reglim ve yoğunluğuda süreside normal zamanlarda ki gibiydi. Fakat bazı arkadaşlar daha erken adet gördüğünü yazmışlardı. Doktoruna danışmalısın canım.Ya beklenen adet tarihim Ağustos 10 opudan sonra daha şimdi adetim başladı fakat kızlar çok fazla kanama var normal mi hem böyle erken hem fazla olması sizin de böylemiydi ?
Merhaba arkadaşım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun öncelikle. İlaç ve iğne kısmı aslında herkeste farklılık gösteriyor. Doktor muayenesinden sonra karar veriliyor. İlaçların birçok yn etkisi var bu da yine herkeste farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Midesi bulanan da var tüylenme sorunu yaşayan da halsiz kalan da .. ilaç kısmı en kolay tarafı bu işin hiç endişelenme
Biter kuzum vallahi bu süreç hiçbirşey bi de sonucu hayırlı olursa tadından yenmezOhh maşallahinsallah benim de hayırlısıyla bitsin de bi rahatlayim cok yorucu bi süreç gerçekten..hadi bakalim canm guzel haberler ver insallh..nerde yaptırmıştın sen bide yumurtaların boyutu nekadar olmuştu da toplandı canim benim en buyuk 14 simdi bakalim
Sen aç kuzumGünaydın kızlar öncelikle mutlu haberi alanları tebrik ederim hayırlı olsun darısı isteyen bekleyenlere .. kötü haberler yazanlar olmuş tabiki insanız emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz üzülme demek basit kalıyor olabilir ama bu nasip kısmet işi toparlanmak gerek lütfen toparlanın .. dua ile sabır ile olucak .. temmuz ayı da bitmek üzere topik sahibesi yada başka biri ağustos için transfer ve tedavi süreci topiği açsa ya .. malum benim gibi ağustosa kalanlar Ağustos'ta haber alacaklar var . Belki olumlu belki olumsuz ..
Hadi müjdeli haber ver inşAllahKanı verip eve döndüm canım, heyecandan midem bulanıyor. Öğleden sonra çıkacak inşallah sonuç, ona göre ilaçlarımı tazeleteceğim. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, Allah razı olsun canım.
Canım opudan 1 hafta sonra gelebilir demişti doktorum, dediği gibi de oldu. Ama 19 gündür hala devam ediyor adet. Resmen diğer adetim gelecek. Doktora sordum adet sürebilir normal diyor. Ama bu duruma sinir oluyorumYa beklenen adet tarihim Ağustos 10 opudan sonra daha şimdi adetim başladı fakat kızlar çok fazla kanama var normal mi hem böyle erken hem fazla olması sizin de böylemiydi ?
İğnelerin 8. Günü düştük yine İzmir yollarına...
Aradım ulaşamadım döneceklermiş bana. Teşekkür ederim canımBenim önceki denememde, opudan sonra günü gününe olmuştu reglim ve yoğunluğuda süreside normal zamanlarda ki gibiydi. Fakat bazı arkadaşlar daha erken adet gördüğünü yazmışlardı. Doktoruna danışmalısın canım.
Ay o kadar sürecekse işimiz iş. Sabah şok oldum zaten böyle bi şiddet YokCanım opudan 1 hafta sonra gelebilir demişti doktorum, dediği gibi de oldu. Ama 19 gündür hala devam ediyor adet. Resmen diğer adetim gelecek. Doktora sordum adet sürebilir normal diyor. Ama bu duruma sinir oluyorum
Ay o kadar sürecekse işimiz iş. Sabah şok oldum zaten böyle bi şiddet YokCanım opudan 1 hafta sonra gelebilir demişti doktorum, dediği gibi de oldu. Ama 19 gündür hala devam ediyor adet. Resmen diğer adetim gelecek. Doktora sordum adet sürebilir normal diyor. Ama bu duruma sinir oluyorum
Benim çene düşünce topikte kimseyi bulamamSen aç kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?