TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Normalde kabiz yapıyor benim bildiğim progesteron bütün tedavilerimde kabizlik cektim bu böyle oldu

Canım yasminsay bugün senden harikaa haberler bekliyorum! Bugünden senin için heyecanlıyım arkadaşım, sen bizi mutlu et sıranı bana devret yarın da ben de
Kanı verip eve döndüm canım, heyecandan midem bulanıyor. Öğleden sonra çıkacak inşallah sonuç, ona göre ilaçlarımı tazeleteceğim. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, Allah razı olsun canım.

Ya beklenen adet tarihim Ağustos 10 opudan sonra daha şimdi adetim başladı fakat kızlar çok fazla kanama var normal mi hem böyle erken hem fazla olması sizin de böylemiydi ?

Ya beklenen adet tarihim Ağustos 10 opudan sonra daha şimdi adetim başladı fakat kızlar çok fazla kanama var normal mi hem böyle erken hem fazla olması sizin de böylemiydi ?
Benim önceki denememde, opudan sonra günü gününe olmuştu reglim ve yoğunluğuda süreside normal zamanlarda ki gibiydi. Fakat bazı arkadaşlar daha erken adet gördüğünü yazmışlardı. Doktoruna danışmalısın canım.

ahh çok teşekkür ederim

Biter kuzum vallahi bu süreç hiçbirşey bi de sonucu hayırlı olursa tadından yenmez
Ben özel dr a gittim canım rüştü bey ama operasyonları florence bağdat cd de yaptı
Yumurtaların en son bıyutunu bilmiyorum cnm ama benim hepsi ayrı büyümüştü en son 20 diye biliyorum

Sen aç kuzum

Hadi müjdeli haber ver inşAllah

Canım opudan 1 hafta sonra gelebilir demişti doktorum, dediği gibi de oldu. Ama 19 gündür hala devam ediyor adet. Resmen diğer adetim gelecek. Doktora sordum adet sürebilir normal diyor. Ama bu duruma sinir oluyorum

Aradım ulaşamadım döneceklermiş bana. Teşekkür ederim canım

Canım opudan 1 hafta sonra gelebilir demişti doktorum, dediği gibi de oldu. Ama 19 gündür hala devam ediyor adet. Resmen diğer adetim gelecek. Doktora sordum adet sürebilir normal diyor. Ama bu duruma sinir oluyorum
Ay o kadar sürecekse işimiz iş. Sabah şok oldum zaten böyle bi şiddet Yok

Ay o kadar sürecekse işimiz iş. Sabah şok oldum zaten böyle bi şiddet Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…