TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canımmm bende ağustosa kaldım ama buradan devam ediyorum alıştım buraya buradaki arkadaşlara zamanla belki geçeriz ama sürecimizi hep beraber takip ettik onlar beni biliyor ben onları :)))))))

5. Gunümden günaydın kızlar,bugün nedense erkenciyim..sizler nasılsınız bakalım..test günü olanlar hayırlı sonuçlar alır inşallah..
Bende seni çok merak ediyorum canım inşallah güzel olacak sonucun benimde kaldı 16 gün bebeğime kavuşmama heyecan dorukta seni düşünemiyorum bile ::))

İnşallah güzel haberler geleceksin buraya bekliyoruz bizlere de umut ollll

Canımmm bende ağustosa kaldım ama buradan devam ediyorum alıştım buraya buradaki arkadaşlara zamanla belki geçeriz ama sürecimizi hep beraber takip ettik onlar beni biliyor ben onları :)))))))
Bende seviyorum buradaki arkadaşları hep beraber devam edelim Ağustos'ta güzel haberler veririz inşallah benim muayene günüm belirlendi bugün adet olduğum için 8 Ağustos'ta gidiyorum

Bende seviyorum buradaki arkadaşları hep beraber devam edelim Ağustos'ta güzel haberler veririz inşallah benim muayene günüm belirlendi bugün adet olduğum için 8 Ağustos'ta gidiyorum

mandus canım, yine bile sevinmek için erken sanırım, bakalım Cumartesi ne diyecek profum. Şimdi sıra sende, inan bugün ben ben değildim, gözlerim hala kıpkırmızı. Yarını iple çekiyorum, Rabbim kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla inşallah:)

Her aşama ayrı bir heyecan tedirginlik değil mi canım? Test pozitif olsa keseyi görene dek yine oh diyemiyor insan ya da keseyi de görese devamı yine endişelerle dolu.. ilk aşamayı geçtin sen o yüzden sevinmek hakkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…