Ayyy hadi gözün aydın tebrik ederim maşallah darısı başımızaaaaaaKızlaaaarrrrrr..bugün test günümdü..
341,58 sonuç..
Allah'ım çok şükür..
Canımmm bende ağustosa kaldım ama buradan devam ediyorum alıştım buraya buradaki arkadaşlara zamanla belki geçeriz ama sürecimizi hep beraber takip ettik onlar beni biliyor ben onları :)))))))Günaydın kızlar öncelikle mutlu haberi alanları tebrik ederim hayırlı olsun darısı isteyen bekleyenlere .. kötü haberler yazanlar olmuş tabiki insanız emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz üzülme demek basit kalıyor olabilir ama bu nasip kısmet işi toparlanmak gerek lütfen toparlanın .. dua ile sabır ile olucak .. temmuz ayı da bitmek üzere topik sahibesi yada başka biri ağustos için transfer ve tedavi süreci topiği açsa ya .. malum benim gibi ağustosa kalanlar Ağustos'ta haber alacaklar var . Belki olumlu belki olumsuz ..
Bende seni çok merak ediyorum canım inşallah güzel olacak sonucun benimde kaldı 16 gün bebeğime kavuşmama heyecan dorukta seni düşünemiyorum bile ::))5. Gunümden günaydın kızlar,bugün nedense erkenciyim..sizler nasılsınız bakalım..test günü olanlar hayırlı sonuçlar alır inşallah..
İnşallah güzel haberler geleceksin buraya bekliyoruz bizlere de umut ollllKanı verip eve döndüm canım, heyecandan midem bulanıyor. Öğleden sonra çıkacak inşallah sonuç, ona göre ilaçlarımı tazeleteceğim. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, Allah razı olsun canım.
Biz geliriz yaw merak etme aç sen belki uğurşu gelir hayır dua da alırsın hemBenim çene düşünce topikte kimseyi bulamam
Az önce doktorum aradı ve gebelik var gibi görünüyor, Cumartesi tekrarlayalım dedi. Net bilgi Cumartesi inşallah.İnşallah güzel haberler geleceksin buraya bekliyoruz bizlere de umut ollll
Bende seviyorum buradaki arkadaşları hep beraber devam edelim Ağustos'ta güzel haberler veririz inşallah benim muayene günüm belirlendi bugün adet olduğum için 8 Ağustos'ta gidiyorumCanımmm bende ağustosa kaldım ama buradan devam ediyorum alıştım buraya buradaki arkadaşlara zamanla belki geçeriz ama sürecimizi hep beraber takip ettik onlar beni biliyor ben onları :)))))))
Bende seviyorum buradaki arkadaşları hep beraber devam edelim Ağustos'ta güzel haberler veririz inşallah benim muayene günüm belirlendi bugün adet olduğum için 8 Ağustos'ta gidiyorumCanımmm bende ağustosa kaldım ama buradan devam ediyorum alıştım buraya buradaki arkadaşlara zamanla belki geçeriz ama sürecimizi hep beraber takip ettik onlar beni biliyor ben onları :)))))))
Oleyyy kaçmış beta? Merak ettimmAz önce doktorum aradı ve gebelik var gibi görünüyor, Cumartesi tekrarlayalım dedi. Net bilgi Cumartesi inşallah.
Tebrik ederim darısı benim gibi bekleyen herkesin basina.Az önce doktorum aradı ve gebelik var gibi görünüyor, Cumartesi tekrarlayalım dedi. Net bilgi Cumartesi inşallah.
Bilmiyorum ki, söylemedi :)Oleyyy kaçmış beta? Merak ettimm
İnşallah canım, benimkide net değil henüz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.Tebrik ederim darısı benim gibi bekleyen herkesin basina.
Turgutlu dan suhospital Eurofertilizmir e gidiyorum Mustafa bey drizmirde hangi doktora gidiyosunuz acaba. bir de Nerden gidiyosunuz?
Her aşama ayrı bir heyecan tedirginlik değil mi canım? Test pozitif olsa keseyi görene dek yine oh diyemiyor insan ya da keseyi de görese devamı yine endişelerle dolu.. ilk aşamayı geçtin sen o yüzden sevinmek hakkımızmandus canım, yine bile sevinmek için erken sanırım, bakalım Cumartesi ne diyecek profum. Şimdi sıra sende, inan bugün ben ben değildim, gözlerim hala kıpkırmızı. Yarını iple çekiyorum, Rabbim kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla inşallah:)
Yaaa kaç çıkmış değer? Nasıl var gibi niye sormadın çatlarız Cumartesi'yeAz önce doktorum aradı ve gebelik var gibi görünüyor, Cumartesi tekrarlayalım dedi. Net bilgi Cumartesi inşallah.
Hadi hayırlı olsun cankm müjdeyle hayırla tamamına erdşrsin RABBimYumurtalar umduğumuzdan erken gelişmiş son iğneleri oldum akşam 22:30da çatlatma iğnesini olucam Cumartesi opu
Aminn inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımHadi hayırlı olsun cankm müjdeyle hayırla tamamına erdşrsin RABBim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?