Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mikroçipi bende duydum ama bizimki normal olacak sanırım cunku mikroçip demedi hiç ilk kez yaptıracagım bende gonalf 450IU/0.75 ml hergün iğnesini olucam bugün basladım aynı zamanda femara kullanıyorum bakalım hayırlısıyla olur inşaallah. Sizin aşılama nasıl olmustu tutmadımı düştümü acabaBen şu anda gonal-f 125 doz olarak kullanıyorum nasip olursa bende temmuz ayı içerisinde mikro çip yöntemli olan aşılamayı deneyeceğim. Geçen yıl haziran ayında normal aşılama denemiştim tutmadı. Doktorum bu sefer bu yöntemi deneyelim dedi. Mikro çip yöntemi ile en kaliteli olan spermler seçiliyormuş başarı şansı daha yüksekmiş. Bakalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun, gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah.
Aaa merhaba bende 3 temmuzda aşılama oldum velittin var mı3temmuzda oldum bakalım bende beklemedeyim
Tutmadı. 1 yıl geçti işte üzerinden ve bu mikro çip gelmiş şimdi hastaneye. Valla çok sakinim bu sefer çünkü süreci biliyorum. Korku endişe acabası daha az bu sefer. Hee en büyük gelişme hayatımızda ki eşimde bende sigarayı bıraktık ve üzerinden 10 ay geçti. Eşimin spermleri ile ilgiliydi bizim sıkıntımız ve sigara sonrası pozitif bir yükselme olmuştur inşallah da şansımız yaver gider. Tabi Allahın izniyle...Mikroçipi bende duydum ama bizimki normal olacak sanırım cunku mikroçip demedi hiç ilk kez yaptıracagım bende gonalf 450IU/0.75 ml hergün iğnesini olucam bugün basladım aynı zamanda femara kullanıyorum bakalım hayırlısıyla olur inşaallah. Sizin aşılama nasıl olmustu tutmadımı düştümü acaba
Bizim için hayırlısını ne bilmiyoruz Allah biliyor ona sığınacağız elimizden geleni yapıp. Sizin adınıza sevindim sigarayı bırakmanz cok güzel umarım bir daha baslamazsınız herşeyden önce sağlığınız için güzel olmustur. Ben içmiyorum ama benim eşimde içiyor malesef bırakamıyor artık bende söylemekten yoruldum birde varikoseldi ameliyat oldu iki bucuk yıl önce harekette sıkıntı vardı ama hiç olmaz demediler sadece sansınız biraz düşük dediler normale göre. Şuanda da tedaviye baslamadan önce sperm tahlili verdi gayet iyi çıktı bende bişey demiyorum artık. Ama şu var yemesine içmesine özen gösteriyorm sabah aç karnına ceviz.fındık keçiboynuzu özü içiyor bunlarında faydasının oldugunu düşünüyorumTutmadı. 1 yıl geçti işte üzerinden ve bu mikro çip gelmiş şimdi hastaneye. Valla çok sakinim bu sefer çünkü süreci biliyorum. Korku endişe acabası daha az bu sefer. Hee en büyük gelişme hayatımızda ki eşimde bende sigarayı bıraktık ve üzerinden 10 ay geçti. Eşimin spermleri ile ilgiliydi bizim sıkıntımız ve sigara sonrası pozitif bir yükselme olmuştur inşallah da şansımız yaver gider. Tabi Allahın izniyle...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah güzel sonuclar alırısnız hayırlı sağlıklı bir bebişiniz olur. Ben henüz adetim şuan uyarıcı ilaç ve iğne kullanıyorum hergün haftaya kontrole gidicez bakalım aşılamamız ne zaman yapılır bilmiyorum ama temmuz içerisinde olacak inşaallah hayırlısıyla güzel haberler alalım ilk defa yaptıracam hiç bir bilgim yok hem rahatım hem nasıl olacak diye dusunmekten alamıyorum kendimi ama sonuçta bi amaç var ortada hepsine katlanıcam artık şikayetiö yokMerhabalar bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum bundan 8 ay öncesinde ilk aşılamami yaptırdım eşim ankara gazi hastanesin de çalışıyor personel olduğu için muayne ücreti felan ödemiyoruz velhasıl bi arkadaşının eşi 3. Asilama da ikizlere hamile kaldı ve doğurdu şuan 6 aylıklar bende ondan cesaret alarak ekim ayının sonunda tedaviye başladım 6 kasım da ilk aşılamam oldu fakat tutmadi yada düşük yaptım bilmiyorum ilkinde ki belirtiler kasıkagrisi bel ağrısı ve göğüsler de siskinlikti calisiyordum işten izne ayrılıp bolca dinlendim fakat kullandığım jel kaşıntı yapmıştı bende mantar oldum sandım ve sirkeli sulara felan oturmuştum anlicaniz hic olmucak şeyler yaptım şimdi eşimle bu ay tekrar 2. Aşılamaya başladık 24 haziran çarşamba adetimjn 2. Günüydü ve hali Hazırda 1 adet 10 ml 4ml vs toplam 18 yumurta olduğunu söyledi ve gonalf 50 ml ile tedaviye başlamis bulunduk lakin benim kendi doktorum izne çıkacağını ve diğer doktorun ilgileneceğini söyledi bende daha fazla beklememek adına kabul ettim 5 gün 50 ml kullandıktan sonra 29 haziran da kontrole gittim ve 10 ml yumurta 17 ml olmuştu diğerleri 14ml 13 ml felan di ve bu gittigim doktor ilacimi degistirdi ve menopur 150 ml bir gun 75 ml bir gun 1 temmuz kontrol dedi hemen ilac al değiştir 1 temmuzda kontrole gittim ve o gün gece 23.30 ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum 3 temmuz saat 12.30 aşılama işlemi yapıldı ve bu doktor asistana yaptırdı diğer doktorum kendi yapiyordu velhasil cirone jel yazıldı eve geldim ve esim bu kez 14 gun boyunca yatmamı ve lavabo için kalkmami istiyor bende uyguluyorum bu aşılamam da yaşadığım ilk gün lekeleme oldu asistan aleti sert çıkardı ondan kaynaklı olsa gerek acayip bir kasık agrisi çektim birde 3 temmuz ve 4 temmuz akşamı ilişki önerdi acı icin de oldu bir şekilde ilk 2 gün banyo yasak ve 5 temmuz jel başlangıcı her sabah şeklinde ve folicasit kullaniyorum tedavinin basindan berri asilamanin ilk iki gün kasik bel ağrısı dün ve bugün bol gaz ve meme hassasiyeti yaşıyorum gün gün sizinle belirtilerimi paylaşmak isterim lakin benim ilk aşılamam da aynı belirtilerim vardı o yüzden pek hamilelige bağlamıyorum ancak hiçbirşey belli olmaz nasip şimdilik benden bu kadar dualarim sizinle![]()
Benim bugün tam 1 hafta oldu ve kadınlarımda ara ara barkalar oluyor önümüzdeki hafta cuma test vericem sizde haber veririm inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşaallah güzel sonuclar alırısnız hayırlı sağlıklı bir bebişiniz olur. Ben henüz adetim şuan uyarıcı ilaç ve iğne kullanıyorum hergün haftaya kontrole gidicez bakalım aşılamamız ne zaman yapılır bilmiyorum ama temmuz içerisinde olacak inşaallah hayırlısıyla güzel haberler alalım ilk defa yaptıracam hiç bir bilgim yok hem rahatım hem nasıl olacak diye dusunmekten alamıyorum kendimi ama sonuçta bi amaç var ortada hepsine katlanıcam artık şikayetiö yok![]()
Valla bu sonuçlarda ileri hareket önem taşıyor total de %90 in üzerinde hareket var bence değerler iyi gibi duruyo ama yinee de uzman birine sormak daha iyi yıkanmadan içe 80 ler de yıkandıktan sonra 90lara çıkmışMerhabalar, benim aşılama ile 6 yaşında bir kızım var ve bugün ikinci çocuk ıçın tekrar aşılamam yapıldı. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında 14 gün sabırla bekleyecegim:) ben eşimin değerlerini soracaktim grupta anlayan varsa doktorum doğuma girdi soramadım da internette de pek yardımcı olacak kaynak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim:)
Valla bu sonuçlarda ileri hareket önem taşıyor total de %90 in üzerinde hareket var bence değerler iyi gibi duruyo ama yinee de uzman birine sormak daha iyi yıkanmadan içe 80 ler de yıkandıktan sonra 90lara çıkmış
Hayırlısıyla güzel haberler verin inşaallahBenim bugün tam 1 hafta oldu ve kadınlarımda ara ara barkalar oluyor önümüzdeki hafta cuma test vericem sizde haber veririm inşallah
Bende 2 temmuzda oldum adet belirtileri başladı iki gündür günler geçmiyor3temmuzda oldum bakalım bende beklemedeyim
Inşallah adet belirtisi değildir benim bu aşılamam çok saçma bazen kasık ağrımdan duramıyorum bazen hiç bisey yokuş gibi şuan su gibi akintım var kokusuz ve renksiz göğüslerinin hassaiyetide ilk güne nazaran daha iyi kızlarBende 2 temmuzda oldum adet belirtileri başladı iki gündür günler geçmiyor