17 temmuz cuma yapicamİnşallah değildir ve hamile kalırız testi kaçıncı gün yapacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 temmuz cuma yapicamİnşallah değildir ve hamile kalırız testi kaçıncı gün yapacaksın
Inşallah belirtilerim var mıBende temmuzda yaptırdım ve 8.günüm hepimiz güzel haberler alırız inşallah ❤
Yani aramak istersem var tabi ki ama görmemeye çalışıyorum bide igne etkileridir diye telkin ediyorum canım öncekilerde hep olumsuzu gorunce kaptırmak bana iyi gelmiyorInşallah belirtilerim var mı
İnşallah iki güzel seyi en mutlu şekilde yaşarsın canım10 temmuzda yaptırdım aşılama 24 temmuz evlilik yildönümümüzde öğreneceğiz sonucu hayirlisiyla![]()
İki gündür sabah kalkınca adet olacakmisim gibi ağrı oluyor ama galiba gaz sancısı dan oluyor aşırı gaz yaptı bende sende var mı bende Perşembe test yapacağım çok heyecanliyimInşallah belirtilerim var mı
İnşallah iki güzel seyi en mutlu şekilde yaşarsın canım![]()
Gaz sancısız bende aşılama gününden berri mevcut bugün yine su gibi akintim var altima işedim sanıyorum ve adet oldum sanıyorum bakıyorum su gibiİki gündür sabah kalkınca adet olacakmisim gibi ağrı oluyor ama galiba gaz sancısı dan oluyor aşırı gaz yaptı bende sende var mı bende Perşembe test yapacağım çok heyecanliyim
Evet aynısı bende de oldu kesin adet oldum dedim üzülerek pet takmaya gittim ama yoktu dediğin gibi akıntı oluyorGaz sancısız bende aşılama gününden berri mevcut bugün yine su gibi akintim var altima işedim sanıyorum ve adet oldum sanıyorum bakıyorum su gibi
Hadi hayırlısı olsun yarın için muhakkak haber ver olur muEvet aynısı bende de oldu kesin adet oldum dedim üzülerek pet takmaya gittim ama yoktu dediğin gibi akıntı oluyor
Aklımdasın zaten gittim kan verdim sağlık ocağından sonuç bekliyorumHadi hayırlısı olsun yarın için muhakkak haber ver olur mu
Hayırlı haberlerinizi aliriz ınsallah merakla bekliyoruzAklımdasın zaten gittim kan verdim sağlık ocağından sonuç bekliyorum
Canım inşaallah hayırlısıyla vardırAklımdasın zaten gittim kan verdim sağlık ocağından sonuç bekliyorum
AminHayırlı haberlerinizi aliriz ınsallah merakla bekliyoruz![]()
Saat kaçta çıkarmış sonuç ben senden fazla heycan yaptım vallaAklımdasın zaten gittim kan verdim sağlık ocağından sonuç bekliyorum
1.20 çıktı ağlıyorum yazamadimSaat kaçta çıkarmış sonuç ben senden fazla heycan yaptım valla
Yaa ağlama lütfen bunda da vardır bir hayır rabbim çok büyük elbet nasip.edecektir dua et isyan etme üzülme1.20 çıktı ağlıyorum yazamadim
Allah hayırlısını nasip etsin üzülmeyin. Ilk mi sizinki. Ben2013 te 3 defa aşılama yaptim ve sonuncu aşılamam tuttu 6 yaşında kızım var şimdi tekrar yaptırdım 24 temmuzda belli olacak. Pes etmeyin üzülmeyin vakti zamanı daha varmış diye düşünün1.20 çıktı ağlıyorum yazamadim
Asla isyan etmiyorum seninki yatindi demi sende beni meraklandirma yaz hemenYaa ağlama lütfen bunda da vardır bir hayır rabbim çok büyük elbet nasip.edecektir dua et isyan etme üzülme