Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İki gündür sabah kalkınca adet olacakmisim gibi ağrı oluyor ama galiba gaz sancısı dan oluyor aşırı gaz yaptı bende sende var mı bende Perşembe test yapacağım çok heyecanliyim
Gaz sancısız bende aşılama gününden berri mevcut bugün yine su gibi akintim var altima işedim sanıyorum ve adet oldum sanıyorum bakıyorum su gibi

Gaz sancısız bende aşılama gününden berri mevcut bugün yine su gibi akintim var altima işedim sanıyorum ve adet oldum sanıyorum bakıyorum su gibi
Evet aynısı bende de oldu kesin adet oldum dedim üzülerek pet takmaya gittim ama yoktu dediğin gibi akıntı oluyor

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bizimde cumartesi günü aşılamamız yapılacak bugün kontrole cagırmıstı doktor bu gecede çatlatma iğnemi yapıcaz cumartesi aşılamamız olacak bukadar çabuk ilerlemesini beklemiyordum yumurtalar yeterli büyümüş bi doz daha iğne vuruldum bugün hayırlısıyla tutar inşaallah🙏

1.20 çıktı ağlıyorum yazamadim
Allah hayırlısını nasip etsin üzülmeyin. Ilk mi sizinki. Ben2013 te 3 defa aşılama yaptim ve sonuncu aşılamam tuttu 6 yaşında kızım var şimdi tekrar yaptırdım 24 temmuzda belli olacak. Pes etmeyin üzülmeyin vakti zamanı daha varmış diye düşünün

Back
X