Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah hayırlısını nasip etsin üzülmeyin. Ilk mi sizinki. Ben2013 te 3 defa aşılama yaptim ve sonuncu aşılamam tuttu 6 yaşında kızım var şimdi tekrar yaptırdım 24 temmuzda belli olacak. Pes etmeyin üzülmeyin vakti zamanı daha varmış diye düşünün
Nasıl moral oldu çok teşekkür ederim evet ilk asilamam sizinkiler art arda mi olmustu asilamalar

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bizimde cumartesi günü aşılamamız yapılacak bugün kontrole cagırmıstı doktor bu gecede çatlatma iğnemi yapıcaz cumartesi aşılamamız olacak bukadar çabuk ilerlemesini beklemiyordum yumurtalar yeterli büyümüş bi doz daha iğne vuruldum bugün hayırlısıyla tutar inşaallah🙏
Hayırlısı olsun hakkınızda ilk mi

Nasıl moral oldu çok teşekkür ederim evet ilk asilamam sizinkiler art arda mi olmustu asilamalar
Evet 3 defa ard arda aşılama yaptirdim hatta ikinci aşılamamda tuttu ama düşük yaptım. Üçüncüde çok şükür kızım oldu. Moralinizi yüksek tutun daha yolun başındasınız 😊

Evet 3 defa ard arda aşılama yaptirdim hatta ikinci aşılamamda tuttu ama düşük yaptım. Üçüncüde çok şükür kızım oldu. Moralinizi yüksek tutun daha yolun başındasınız 😊
Ben art arda yaptirmayacagim galiba bu ay canım bişey istemiyor

Ben de yarin son merional iğnemi yapacagim ve arkasindan catlama önleyici cetrotide igne yapacagim. Sonrasi catlatma ignesi ve pazartesi 20 temmuzda asilama günüm. Ilk asilamam olacak mikroçip yontemiyle olacak kismetse. Allah izin verir de insallah tutar ve saglikli bir evlat sahibi oluruz. 2 bucuk sene olacak 😥

Ben de yarin son merional iğnemi yapacagim ve arkasindan catlama önleyici cetrotide igne yapacagim. Sonrasi catlatma ignesi ve pazartesi 20 temmuzda asilama günüm. Ilk asilamam olacak mikroçip yontemiyle olacak kismetse. Allah izin verir de insallah tutar ve saglikli bir evlat sahibi oluruz. 2 bucuk sene olacak 😥
Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim🙏

Amin inşaallah sağolun evet ilk defa yaptıracagız oyuzden cok merak ediyorum ve degısık hissediyorum
Benim 2. Ilkinde kafayı çok taktım çatlama iğnesinin 14. Günü hastalandım daha test gününe 2 gün vardı test bile yapamadım çok ağladım sanki dünya başıma yıkıldı maddi durum yoktu ama hamdolsun 8 ay sonra tekrar yapma fırsatı bulduk rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin rabbim yoluna koymuştur süreç psikolojik olarak zor evet ama bol bol dinlen ben birincide tecrubesizdim bunda çok şükür daha bilincliyim yine de hayırlısı takdir allahtan

Merhaba kızlar aşılama tedavisi aşama aşama nasıl oluyor doktor başta tahlil mi istiyor ,tahlil sonuçlarına göre mi tedaviye başlıyor ,birde adetliyken mi gitmek gerekiyor?şimdiden teşekkür ederim :) :)

Merhaba kızlar aşılama tedavisi aşama aşama nasıl oluyor doktor başta tahlil mi istiyor ,tahlil sonuçlarına göre mi tedaviye başlıyor ,birde adetliyken mi gitmek gerekiyor?şimdiden teşekkür ederim :) :)
En başta rahim filmi(tüplerin acik olup olmadigi,rahim sekli vs.)gorebilmek icin. Amh testi (yumurta kalitesi ve rezervi ile ilgili) Adetin 2.veya 3.günü yapilan hormon tahlili ile ultrasonla yumurta ve rahim kontrolü. Eşinizden de 3 gunluk perhiz sonrasi sperm testi isteniyor.

Aşılamadan önce sizden hormon ve birtakım testlerle eşinizden sperm testi istiyorlar daha sonra adetinizin 2. Veya 3. günü çağırıyor doktor ve tedaviye başlıyorsunuz. Yumurtaların gelişimi ve büyümesi için iğne veriyor ve ara ara yumirta takibi için çağırıp ultrason yapıyor yumurta yeterli olgunluğa ulaşıncada çatlatma iğnesi yapıyorsunuz ve 36 saat sonra hastanede eşinizden alınan spermler size vajinal ultrasona benzer bir yöntemle rahminize bırakılıyor sonrası 15 gün bekliyorsunuz adet olmazsanız kan testi yaptiriyorsunuz gebelik varmı yok mu diye

Benim 2. Ilkinde kafayı çok taktım çatlama iğnesinin 14. Günü hastalandım daha test gününe 2 gün vardı test bile yapamadım çok ağladım sanki dünya başıma yıkıldı maddi durum yoktu ama hamdolsun 8 ay sonra tekrar yapma fırsatı bulduk rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin rabbim yoluna koymuştur süreç psikolojik olarak zor evet ama bol bol dinlen ben birincide tecrubesizdim bunda çok şükür daha bilincliyim yine de hayırlısı takdir allahtan
Geçen ay sadece çatlatma iğnesiyle denedik bizde olmadı ama bu ay da böyle bakalım hayırlısı ben busefer biraz daha rahatım sanki elimden geleni yapmanın rahatlığı var üstümde simdiye kadar buna üzülüyordum çünkü peşine düşemedik belki tedaviyle nasip olacak diye. Şimdi aşama aşama gidiyoruz maddiyat bizimde sıkıntılı çalışıyordum işten çıktım yeni ama olsun hepsinde vardır bir hayır kafam rahat enazından iş stresliydi. Aşılama sonrası için bişey konusmadık doktorumla ama ben de dinlenmeyi ağır işler yapmamayı düşünüyorum hatta bunun için yarın derin temizlik yapmayı planlıyorum cumartesiden sonra uzun zaman dokunmak zorunda kalmıyım diye. Buna gerek yoktur belkide ama kendimi daha iyi hissedicem sanırım

Geçen ay sadece çatlatma iğnesiyle denedik bizde olmadı ama bu ay da böyle bakalım hayırlısı ben busefer biraz daha rahatım sanki elimden geleni yapmanın rahatlığı var üstümde simdiye kadar buna üzülüyordum çünkü peşine düşemedik belki tedaviyle nasip olacak diye. Şimdi aşama aşama gidiyoruz maddiyat bizimde sıkıntılı çalışıyordum işten çıktım yeni ama olsun hepsinde vardır bir hayır kafam rahat enazından iş stresliydi. Aşılama sonrası için bişey konusmadık doktorumla ama ben de dinlenmeyi ağır işler yapmamayı düşünüyorum hatta bunun için yarın derin temizlik yapmayı planlıyorum cumartesiden sonra uzun zaman dokunmak zorunda kalmıyım diye. Buna gerek yoktur belkide ama kendimi daha iyi hissedicem sanırım
Kesinlikle diyorlar ya normal yaşantına dönebilirsin diye bence normal yaşantına dönmebol bol dinlen sağlıklı beslen stresten uzak tut kendini ve vücudunu dinlememeye çalış gerçi diyene bak yarın test vercem diye heyecandan bu saate kadar uyuyamadım oda ayrı bi muamma ama neyse sen yine de temkinli davran süreç sabir işi bol bol sabret kendine vakit geçirebilecek biseyler türet dualarim sizinle 🤗🤗🙏🙏 rabbim utandırmasın

Back
X