- Konu Sahibi bebegim_01
-
DEW77
Herkese cevaplari icin tesekkur ediyorum...geri sayim icin adet gunum 21 Temmuz insallah gelmez tabi hayirlisi diyorum ama icimden de insallah demeden edemiyorum..asude78 yaklasik 5 yillik evliyim,bende de esimdede herhangi bir sorun yok ama beklemek istemedigim icin asilama yoluna gittik dedigim gibi doktorun verdigi ilaclar ile 3 yumurtam oldu 20 mm oluncada asilamayi yapti gecen sali ayin 6si simdi bakalim 1 haftam kaldi sonucu ogrenmeye..hepinizin guzel haberlerini bekliyorum arkadaslar...
insallah canim ilk asilamanda hamile kalirsin. sanirim en son sonucu ogrenecek olan benim cunku daha asilamam bile yapilmadi hadi hayirlisi hepimiz icin
ben her gun 100 tane SELAT-I TEFRICIYE okuyorum eger her gun 100 adet okmaya devam edersen Allah kulunun muradini gerceklestirirmis. bilginiz olsun
ben her gun 100 tane SELAT-I TEFRICIYE okuyorum eger her gun 100 adet okmaya devam edersen Allah kulunun muradini gerceklestirirmis. bilginiz olsun
meta5534
hayirlisi olsun canim insallah hamile kalirsin bu sefer. Allah hepimize yardim etsin. dualarimizi kabul etsin. AMIN.
kızlar duayı okudum;
Allah ım okudugum dualrın hürmetine , en sevdigin kulun ve peygamberin hz. muhammed mustafa(s.a.s) hürmetine sen arkadaşlarıma
önce ninya 19 temmuz
ben 20 temmuz
melis 30 temmuz
ardından dev ve metayada anne olmayı nasip et.çok bekletmeden tez zamanda.insaallah bu ay nasip edersin rabbim
amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?