Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meta5534
hayirlisi olsun canim insallah hamile kalirsin bu sefer. Allah hepimize yardim etsin. dualarimizi kabul etsin. AMIN.

asudecim hadi insaallah arka arkaya hamle haberimizii veririz.:Saruboceq::CüvCüv:

ben her gun 100 tane SELAT-I TEFRICIYE okuyorum eger her gun 100 adet okmaya devam edersen Allah kulunun muradini gerceklestirirmis. bilginiz olsun

tamam ozaman bugun den itibaren bu duayı hepimiz 100 er defa okuyalım.bende bugun başlıyorum.hadii kızlarr bu topiikkten bi süürrrüüü temmuz annesi çıksın :):lepi::Saruboceq::lepi:

amiinn canımm aminnn.Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.

asudecim bende 5 temmuzda aşılama yaptırdım. bekliyorum heyecanla seninde belinde ve kasıklarında da ağrı varmı sürekli sanki her ayki gii regli olcam belirtileri var. sen ne zaman yaptırıcan kan testini

hayırlı olsun silay aşılaman.test yaptırdın demek hadi güzel haberler verde bu topigin ilk anne adayı sen ol canım.bizede bol bol dua et.bu ay adet gününe kadar hergün bua edecegiz birbirimiz için.senide ekleyelim hemen canım.

SILAY bende 6 temmuzda yaptirdim asilama..bende heyecanla bekliyorum ayni agrilar bendede var hem kasiklarimda hem de belimde bugun ozellikle regli sancisi gibi olmaya basladi o yuzden moralim biraz bozuk acikcasi....

META 5534,

Ilk asilamam ama icimdeki his kesinlikle regli olacagim yonunde, senin kasiklarda yada belinde agri varmi?

kızlar duayı okudum;
Allah ım okudugum dualrın hürmetine , en sevdigin kulun ve peygamberin hz. muhammed mustafa(s.a.s) hürmetine sen arkadaşlarıma
önce ninya 19 temmuz
ben 20 temmuz
melis 30 temmuz
ardından dev ve metayada anne olmayı nasip et.çok bekletmeden tez zamanda.insaallah bu ay nasip edersin rabbim
amin.

canım benim Allah razı olsun..bende başladım ama daha bitiremedim..Ünv de işler yoğundu..İnş gece olmadan bitirir bende yazarım..

:Saruboceq: kızlar dua yı bende bitirdim..Peygamberimizi vesile yaparak rabbimden aşağıda ismi yazan arkadaşlarıma ve bana hayırlı,nur topu gibi birer bebek nasip etmesi için niyazda bulunuyorum..Allah'ım sen kabul eyle duamızı..
ninya
beeğim-01
dew77
meta5534
kendim..

unuttum birde birce var..o şimdi tatile gitti..İnş onunda tutmuştur aşılaması..

Son düzenleme:
silay
asudecim bende 5 temmuzda aşılama yaptırdım. bekliyorum heyecanla seninde belinde ve kasıklarında da ağrı varmı sürekli sanki her ayki gii regli olcam belirtileri var. sen ne zaman yaptırıcan kan testini

canim ben daha asilamami yaptirmadim gonal f ignelerini kullaniyorum cuma gunu ranedevum var kac tane yumurtam var ne kadar buyuk diye bakaacaklar ona gore catlatma ignesi olucam asilama tarihi verilecek

Hıybetüllah Efendinin Duası

Ve’tesimu bi hablillahi vela havle ve guvvete illa billahil aliyyil azim. Ya gaimu ya daimu ya hayyu ya gayyum. Ya vitru ya ehadu ya semadu ya Allahu allahümme salli ala muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Eşhedü enla ilahe illallahu vahdehu la şeriyke lehu ve eşhedu enne muhammedun abduhu ve resuluhu. Estafirullahe min külli zenbin ve etûbû ileyk. Birahmetike ya erhamerrahimiyn. Amin.

Okduktan sonra Hıybetullah Efendiye 1 Fatiha gönderilecek.
14 defa okusa cümle duası kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…