Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim çok sevindim senin böle umutlu ve mutlu yazmana..Rabbim inş tez zamanda nasip eder..Bu arada benim kahverengi akıntım hala devam ediyor ara ara..bende haftaya kadar beklemeye karar verdim, normal adet günüme kadar..Bakalım kim kazanacak :))) Çok öptüm görüşürüz tatlım..

teşşekkürler canım.amin.sende bu arada boş durma :) çalışmalara devam et.rabbim insaallah bizimde yüzümüze baksın

İnşallahhhhhhhhh...birazdan doktoru arayacağım, çok merak ettim valla dayanamayacağım, gel derse giderim yarın artık..

için içini yiyecegine git merakını gider bencede.hayırlısıı canım.

bebegim 01 hadi hayirlisi guzel haberler vermissin bize bugun insallah agustos senin ayin olur hepimizin oyle olur...
silay aramiza hosgeldin senine bir gun var aramizda benimde asilamam 6sinda yapildi henur regli olmadim senin biraz erken gelmis bazen ustune gorulebiliyormus bence emin olmadan uzulme derim...
bu arada son sayfalarda bir gariplik var dun asude ben yorumlar yazmistik bugun bakiyorum hicbiri yok....ben bi yalis bakiyorum acaba yoksa bi anormallik mi varmi?

canım sitede sorun oldu bir ara ve yazılanlar gitti..Bu arada doktoru aradım, sinirlerimi bozdu manyak adam..Bana dediği birşey olmaz, onu bende biliyorum yaşadığıma göre..Bide adam tanımadı beni ya..Bana diyor siz hamilemiydiniz..Adet olursam kesinlikle 2.günümde diğer adama gideceğim..Şimdi eve gidince eşimlede görüşeyim, anlatayım bu olanları..Manyak yaa..

Iste insanin en sinir oldugu nokta doktorun seni tanimamis tuylerim diken diken oluyor ...e be kardesim eger hatirlamiyorsan bile al ismini ac dosyasina bak oyle bi yorum yap yada asistanini gorevlendir seni guncel tutmasi icin saka gibi....hic bozma moralini arkadasim...bunlairn hepsi ayni..icini ferah tut...hersey olacagina varir..

dew77 sen de mi regl olmayı bekliyosun. offf ya bu ay uğursuz geldi galiba hepimize
benim de bugün yarın gelecek gibi sanki. ben bi de dün dayanamayıp 9. gün olmasına rağmen test yaptırdım, sonuç negatif çıktı...

miss 33 evet regli belirtilerim epey var malesef... icim de hala kucuk de olsa bir umut acaba diyorum ama sanirim ilk asilamasi basarisiz olanlar arasina katilmama az kaldi....21'nde bekliyorum reglimi....test yapmadim inatla cunku o gercekten buyuk moral bozuklugu oluyor...

kızlar selam..malesef bendede kırmızılar göründü..bu ayda olmadı napalım umudumuz diğer aya artık..Yarın doktora gideceğim ama bu sefer başkasına :)) kan geliyor artık ama ağrım falan yok, bakalım yarın ne olduğunu öğreniriz artık..Keşke olsaydı ama olmuyor..Canımı sıkmamaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum..O kadar istiyorumki bigün buraya bende hamileyim yazmayı..Bakalım ne zaman olacak bu..

Melisela arkdasim sakin uzulme ...onumuzdkei gunler icin umide ihtiyacimiz var diymi?o yuzden uzulmuyoruz ve tam yola devam diyoruz...
hepimizin gonlune gore olsun....

Melisela arkdasim sakin uzulme ...onumuzdkei gunler icin umide ihtiyacimiz var diymi?o yuzden uzulmuyoruz ve tam yola devam diyoruz...
hepimizin gonlune gore olsun....

canım ölede işte insanoğlu..Üzülmemek elde değil..Keşke aramızdan bir hamile çıksa bu ay, kendimin olmuş gibi sevinirim valla..Rabbim hayırlısını versin ne diyelim..Allah'tan olan herşeye razıyız..Onun takdiri, ne zaman dilerse olur..Önemli olan inanmak..

bak bir rivayet var.Birgün peygamberimize bir çift gelmiş, bizim çocuğumuz olmuyor, bizim için dua edermisin diye..Peygamberimizde tamam demiş ve dua etmiş, Allah c.c cebrailden haber göndermiş onların çocukları olmayacak diye..ve bunu peygamberimiz çifte söylemiş. Sizin çocuğunuz olmayacak diye..Ve aradan bir kaç sene geçmiş, peygamberimiz birgün yolda o çifti görmüş ve yanlarında küçük bir çocuk..Hemen çocuğu sormuş kimin diye..Çiftte bizim demişler, peygamberimiz kendi kendine ama nasıl olur demiş..ve cebraile sormuş, cebrailden tekrar haber gelmiş..Sana evet çocukları olmayacak dendi ama onlar çocuklarının olmayacağını bile bile benden asla ümidi kesmeyip dua ettiler ve bende nasip ettim..

bu her zaman bize ders olsun ve ben hep bunu hatırlarım, o yüzden asla ümidimi kesmeyip, hergün duamı edeceğim..Ve tüm kalbimle inanıyorumki bir gün rabbim banada nasip edecek..

Sizi seviyorum..Allah'a emanet olun..

Son düzenleme:
ay içime oturdu valla, ağlıycam şimdi.çok güzeldi yazdıkların eline sağlık canım. çok kötü birgün geçirdim bide adet olcam olmıycam tedirginliği. mağlum bugün adet günümdü, henüz olmadım ama hafif hafif bi akıntı geliyor.test yapmayada cesaret edemiyorum.dün bile yapsam belli olurdu muhtemelen ama birkaç gün daha bu umutla yaşamak istiyorum. çarşamba doktora gidicem zaten. 2 gün daha kandırıyım kendimi işte, sonra gene üzüntü, gözyaşı ve yeni bir umut...

kızlar dün dr.a gittim demiştimya kayınvalidemde yanımdaydı.bir kaç kişiye ben tedavi içinmi burdasınız dedim oda kaç yıllık evlisiniz diye sordu.bende yanımda oturan bayana şakayla karışık gülsün diye espri yaptım .annem anket yapıyorda dedim.kadında cevapladı güldü.
hemşireyle olan konuşmasından aşılama yaptıgını ve tutmadıgını ögrendim.hemşirede aktif kanaman yok ama deilmi dedi o an kadın ewet var dedi ama nasıl Allah kimseye yaşatmasın rabbim.o an yer yarılsada içine girsem dedimyaaa.sonra nasıl özür dileyecegimi bilemedim.bende agladım hatta okadar zoruma gitti senin halinden en i.ben anlarım diye..sonra hemşire geldi ne oluyor dedi ne bu hal bende duygulandım dedim.oda duygulanma felan yok dedi.
buda bende böyle bir anı olarak kaldı...

kızlar selam..bende az önce doktordan geldim..Tabi başka bir doktora gittim..6 aydır yaşadğımızı anlattım, 2 senedir olmadığını falan..şimdi tekrar kan alındı, hormonlara bakılacak, adam yinede hamilemisin diye kandan bakalım dedi..13:30 sonuçlar çıkıyor..Bakalım yeni doktorumuz ne diyecek ve cumada eşimin spermlerine bakılacak..Adama söledim biz tedaviye başladık ama ne eşime bakıldı ne de benim tüplere falan dedim..Adam şaşırdı..belki banada rahim filmi çekilecekmiş, sonuçlara göre..Ayy ne düşünüyorum biliyomusunuz??şimdi gidyoruz ve kandan hamile olduğumu öğreniyorum :))) ne süper bişi olurdu..Akıntım devam ediyor ama ara ara, adet gibi değil..yine de bi umut ve hayal işte..napalım..sizi haberdar ederim..Çok öpüldünüz şekerler..

gülüm inş olmazsın adet..Dualarım seninle..Rabbim gönlüne göre verir inş..

gülüm inş olmazsın adet..Dualarım seninle..Rabbim gönlüne göre verir inş..

üzgünüm ama sabah adet oldum kızlar. bekliyodum zaten oyüzden pek şaşırmadım. ama ister istemez üzülüyor işte insan. ilk aşılamam tutmadığında çok sarsılmıştım ama bu sefer iyiyim. insan ne tuhaf dimi, çaresizliğe bile alışıyor işte... artık sizin güzel haberlerinizle sevinicem inşallah. hepinizin hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…