- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi bebegim_01
-
teşşekkür ederim silay destegin için rabbim insaallah seninde yüzünü güldürsün.üzülme lütfen ben bugun hastaneden geliyorum.kızlarr 2.. aşılam.a start verildi çok mutluyum içim içime sıgmıyor dilerim ümitlerimizii tüketmez rabbim.
haftaya pazartesi kontrole gidecem yumişlerime bakacaklar tamamsa aşılama tarihi belli olacak.
bu defa igneyle yapacaklar farklı olacak o yüzden yumurta sayımda artış olabilir dilerim olur .
belkide 2 bebiş gelir ne dersiniz :) keşke olsa.
hergün igne vurunacam.sizleri haberdar ederim.
teşşekkür ederim silay destegin için rabbim insaallah seninde yüzünü güldürsün.üzülme lütfen ben bugun hastaneden geliyorum.kızlarr 2.. aşılam.a start verildi çok mutluyum içim içime sıgmıyor dilerim ümitlerimizii tüketmez rabbim.
haftaya pazartesi kontrole gidecem yumişlerime bakacaklar tamamsa aşılama tarihi belli olacak.
bu defa igneyle yapacaklar farklı olacak o yüzden yumurta sayımda artış olabilir dilerim olur .
belkide 2 bebiş gelir ne dersiniz :) keşke olsa.
hergün igne vurunacam.sizleri haberdar ederim.[/Q
yeni aşılamada güzel ahberlerini bekliyoruz inşallah. iğne tedavisinde yumurta sayısı fazla oalbiliyo. biraz da kaderci olmak gerekiyo bebeğim. bazen bize şer gibi görünen bir işte hayır, hayır gibi görünen işte şer olabiliyor. önemli olan inancımızı kaybetmemek, ve bol dua etmek.
yazdığımız yazıların epeyi gitmiş. ben de dün (aşılamadan sonra 9. gün) dayanamayıp test yaptırdım ama, inan şu an çok moralim bozuk. 2 haftayı beklesem iyi oalcakmış ama, hamilelik olmadığına inandırdım artık kendimi. Regl olacakmışım gibi geliyor. ama yine de cuma yaptıracağım yine test, yine de bir umut...
Allah cümlemizin yardımcısı olsun....
Bebegim 01 canim lutfen uzulme...bak kac kisiyiz yazan hicbirimiz farkli degiliz...sn bugun gordun kirmizilari bizde yarin gorcez oyle gorunuyor ama umidimizi kesmeyecegiz,hevesimiz kirilmayacak,duamizi yine edecegiz....ama biraz sabir edecegiz...
lutfen uzulme...herseyde bri hayir var meleklerimiz gelecekleri gunu bekliyorlar...
Melisela arkdasim sakin uzulme ...onumuzdkei gunler icin umide ihtiyacimiz var diymi?o yuzden uzulmuyoruz ve tam yola devam diyoruz...
hepimizin gonlune gore olsun....
melisela
ne guzel bir oyku bu. cok etkilendim dogrusu.
umut oldu bana yeniden
ay içime oturdu valla, ağlıycam şimdi.çok güzeldi yazdıkların eline sağlık canım. çok kötü birgün geçirdim bide adet olcam olmıycam tedirginliği. mağlum bugün adet günümdü, henüz olmadım ama hafif hafif bi akıntı geliyor.test yapmayada cesaret edemiyorum.dün bile yapsam belli olurdu muhtemelen ama birkaç gün daha bu umutla yaşamak istiyorum. çarşamba doktora gidicem zaten. 2 gün daha kandırıyım kendimi işte, sonra gene üzüntü, gözyaşı ve yeni bir umut...canım ölede işte insanoğlu..Üzülmemek elde değil..Keşke aramızdan bir hamile çıksa bu ay, kendimin olmuş gibi sevinirim valla..Rabbim hayırlısını versin ne diyelim..Allah'tan olan herşeye razıyız..Onun takdiri, ne zaman dilerse olur..Önemli olan inanmak..
bak bir rivayet var.Birgün peygamberimize bir çift gelmiş, bizim çocuğumuz olmuyor, bizim için dua edermisin diye..Peygamberimizde tamam demiş ve dua etmiş, Allah c.c cebrailden haber göndermiş onların çocukları olmayacak diye..ve bunu peygamberimiz çifte söylemiş. Sizin çocuğunuz olmayacak diye..Ve aradan bir kaç sene geçmiş, peygamberimiz birgün yolda o çifti görmüş ve yanlarında küçük bir çocuk..Hemen çocuğu sormuş kimin diye..Çiftte bizim demişler, peygamberimiz kendi kendine ama nasıl olur demiş..ve cebraile sormuş, cebrailden tekrar haber gelmiş..Sana evet çocukları olmayacak dendi ama onlar çocuklarının olmayacağını bile bile benden asla ümidi kesmeyip dua ettiler ve bende nasip ettim..
bu her zaman bize ders olsun ve ben hep bunu hatırlarım, o yüzden asla ümidimi kesmeyip, hergün duamı edeceğim..Ve tüm kalbimle inanıyorumki bir gün rabbim banada nasip edecek..
Sizi seviyorum..:2:Allah'a emanet olun..
ay içime oturdu valla, ağlıycam şimdi.çok güzeldi yazdıkların eline sağlık canım. çok kötü birgün geçirdim bide adet olcam olmıycam tedirginliği. mağlum bugün adet günümdü, henüz olmadım ama hafif hafif bi akıntı geliyor.test yapmayada cesaret edemiyorum.dün bile yapsam belli olurdu muhtemelen ama birkaç gün daha bu umutla yaşamak istiyorum. çarşamba doktora gidicem zaten. 2 gün daha kandırıyım kendimi işte, sonra gene üzüntü, gözyaşı ve yeni bir umut...
gülüm inş olmazsın adet..Dualarım seninle..Rabbim gönlüne göre verir inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?