- Konu Sahibi bebegim_01
-
Herseke selam,
Araniza yeni katildim...tek basima bu isin icinden cikamadim nette tarama yaparken ulastim bu foruma hemen uye oldum ve aranizdayim...yaklasik 6 aydir deniyoruz esimle bir turlu olmadi bu sebeple gecen hafta asilama yaptirdim..3 yumurtam vardi asilama yapildi ve bende sizler gibi adetimin gecikmesini bekliyorum...ancak tabi kafam surekli orda acaba oldumu olmadimi diye?yaklasik 3 gundur zaman zaman yumrutaliklarimda sanci oluyor ve belimde hafif bir agri..sizce eger hamileysem bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi bilemedim?eger icinizde tecrube eden varsa paylasirsaniz cok sevinirim..tum isteyenlerin en kisa zamanda muradlarina ermelerini diliyorum...
sizi gelismelerden haberdar ederim bildiginiz gibi 8 temmuzda adet oldum cuma gunu doktora gittik ultrasona girdim kist falan yok bakildi gonal f 75 mg yazildi cuma gunu siparis ettik igneleri cumartesi sabah geldi 10 tane gobal f ve 1 tane ovidrel catlama ignesi 570 usd odedi esim
cumartesi sabahi basladim gonal f leri olmaya bu hafta cuma gunu randevum var ultrasona gircem bakicaklar
benide dualarinizdan eksik etmeyin
şimddii hamilee adaylarımız;
önce ninya 19 temmuz
ben 20 temmuz
melis 30 temmuz
yokkmuuu artırann kızlarrrr.hadi ninya önce senden güzell haberi bekliyoruz.daha erken adet tarihi olan yokmu.
arkadasla bende katıldım aranıza dogum gunumde asılama yapıldı bana bu benım 4. asılama bunu ssk istedigi için yaptırdık 19 temmuz benımde agdet gunum ama bır kac gun gecıkıyor her seferınde ALLAH hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?