Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sizi gelismelerden haberdar ederim bildiginiz gibi 8 temmuzda adet oldum cuma gunu doktora gittik ultrasona girdim kist falan yok bakildi gonal f 75 mg yazildi cuma gunu siparis ettik igneleri cumartesi sabah geldi 10 tane gobal f ve 1 tane ovidrel catlama ignesi 570 usd odedi esim
cumartesi sabahi basladim gonal f leri olmaya bu hafta cuma gunu randevum var ultrasona gircem bakicaklar
benide dualarinizdan eksik etmeyin

Herseke selam,

Araniza yeni katildim...tek basima bu isin icinden cikamadim nette tarama yaparken ulastim bu foruma hemen uye oldum ve aranizdayim...yaklasik 6 aydir deniyoruz esimle bir turlu olmadi bu sebeple gecen hafta asilama yaptirdim..3 yumurtam vardi asilama yapildi ve bende sizler gibi adetimin gecikmesini bekliyorum...ancak tabi kafam surekli orda acaba oldumu olmadimi diye?yaklasik 3 gundur zaman zaman yumrutaliklarimda sanci oluyor ve belimde hafif bir agri..sizce eger hamileysem bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi bilemedim?eger icinizde tecrube eden varsa paylasirsaniz cok sevinirim..tum isteyenlerin en kisa zamanda muradlarina ermelerini diliyorum...

burda cok yanlizim sizlerin yazdiklariniz bana morel oluyor
asilama gunum belki olunca yazarim zaten o zaman ne zaman evde hamilelik testi yapacagimida soyler doktorum
insallah bu sefer pozitif cikar

DEW77
Araniza yeni katildim...tek basima bu isin icinden cikamadim nette tarama yaparken ulastim bu foruma hemen uye oldum ve aranizdayim...yaklasik 6 aydir deniyoruz esimle bir turlu olmadi bu sebeple gecen hafta asilama yaptirdim..3 yumurtam vardi asilama yapildi ve bende sizler gibi adetimin gecikmesini bekliyorum...ancak tabi kafam surekli orda acaba oldumu olmadimi diye?yaklasik 3 gundur zaman zaman yumrutaliklarimda sanci oluyor ve belimde hafif bir agri..sizce eger hamileysem bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi bilemedim?eger icinizde tecrube eden varsa paylasirsaniz cok sevinirim..tum isteyenlerin en kisa zamanda muradlarina ermelerini diliyorum...

oncelikle hosgeldin aramiza. insallah olumlu olur ve hamile oldugun haberini alirsin
canim sanirim bu belirtiler kisiye gore degisiyor bir arkadasimdan duydum o ayni adet olucak gibi bel ve karin agrisi cekmis asilama yaptirdiktan 1 haftas sonra hamilelik testi doktorun yap dedigi zamanda yapmis hamile cikti, bebek tutunurkende rahimde sanci oluyormus dikkatli ol
morelini bozmak gibi olmasin ama benim ilk asilamamda oyle olmustu sonuc negatif cikti ve adet olmustu
yuce rabbim bilir

DEW77

sikma canini, morelini bozma bu olayda en onemli sey morel kendini mutlu edicek seylerle mesgul ol
doktorum ve herkes bunu diyor soylemesi kolay yapmasi zor kendimden biliyorum zaman gecmiyor adete gun bekleyince
kac yasindasin kac yillik evlisin
hersey yolundaysa normal saglikli bir insan en gec 1 yil icinde hamile kalirmis doktorlar onu soyluyor

DEW77

biz 1 yil dogum kontrol hapi kullandik evlenince sonra 1 yil kendimiz denedik olmadi bir gun kusmaya karnimda sancilar olmaya basladi haniden doktoruma gittik rahmimde kist oldugu ortaya cikti tesadufen sonra incelemelerde rahmimde yara cikti doktorum muhakkak ameliyat olmam gerketigini soyledi gecen sene agustos 5 de ameliyat oldum

sonra demek sorun var deyip doktor bulduk 1 senedir deniyoruz olmuyor dedik zaten ameliyatimi su anki doktorum yapti
esimin spermlerine bakildi hersey yolunda
benim tuplerime bakildi ikiside acik
smir testi yapildi hersey yolunda
troitlerime bakildi hersey yolunda
kan tahlillerim yapildi
hersey yolunda cikti ama bu kist ve yara oldugu icin daha once hamile kalma yuzdem cok azmis o zamanlar bizde sikildik beklemekten iste asilamaya karar verdik
ben 32 esim 33 yasindayiz
bu ekimde 3 yillik evli olucaz artik cocuk sahibi olmak istiyoruz ve ailelerimiz de istiyor onlarin bu gelismelerden haberleri yok

şimddii hamilee adaylarımız;
önce ninya 19 temmuz
ben 20 temmuz
melis 30 temmuz

yokkmuuu artırann kızlarrrr.hadi ninya önce senden güzell haberi bekliyoruz.daha erken adet tarihi olan yokmu.

öncelikle topigimize h.geldin.hamilelik belirtilerinde son bi hafta kala başlıyor adet belirtileri gibi.akıntının olması gögüslerde hassasiyet ve kasıklarda batma ve kramp gibi agrılar şeklinde bende bunların hiç birii yok .zaten umudumda yok ama Allah ın işi belli olmaz diyor bir aklımda.senin tam adet tarihin nezaman.gerisayım yapıyoruz.senide yazalım:lepi:

canım inşallah hakkında hayırlısı olur..bir dua programı oluşturalım aslında..ismen dua yapalım..hatta okunması gereken dua varsa okuyalım..Ben her akşam Kenzül Arş duasını okuyorum..İnş ismen de dua ederim sizlere de..

bebegim_01
önce ninya 19 temmuz
ben 20 temmuz
melis 30 temmuz

yokkmuuu artırann kızlarrrr.hadi ninya önce senden güzell haberi bekliyoruz.daha erken adet tarihi olan yokmu.

asilamam olsun hamilelik testini yapacagim gunu bende yazarim

önce ninya 19 temmuz
ben 20 temmuz
melis 30 temmuz

canım ben dua programıda yapalım dedim..Senin bildiğin ve okunması faydalı olan dua varmı??yada öyle genel dua mı edelim?? ben yukarıda yazdım duamı, her akşam okuyorum, yada başka şeylerde yapabiliriz..Mesala Allah'ın isimlerinden günlük çekebiliriz hangi isim ve kaç tane çekmek gerekiyorsa veya tefriciye yapabiliriz..Size hangisi uyarsa ve katılan olursa yapalım bence..

Herkese cevaplari icin tesekkur ediyorum...geri sayim icin adet gunum 21 Temmuz insallah gelmez tabi hayirlisi diyorum ama icimden de insallah demeden edemiyorum..asude78 yaklasik 5 yillik evliyim,bende de esimdede herhangi bir sorun yok ama beklemek istemedigim icin asilama yoluna gittik dedigim gibi doktorun verdigi ilaclar ile 3 yumurtam oldu 20 mm oluncada asilamayi yapti gecen sali ayin 6si simdi bakalim 1 haftam kaldi sonucu ogrenmeye..hepinizin guzel haberlerini bekliyorum arkadaslar...

melisela
canım ben dua programıda yapalım dedim..Senin bildiğin ve okunması faydalı olan dua varmı??yada öyle genel dua mı edelim?? ben yukarıda yazdım duamı, her akşam okuyorum, yada başka şeylerde yapabiliriz..Mesala Allah'ın isimlerinden günlük çekebiliriz hangi isim ve kaç tane çekmek gerekiyorsa veya tefriciye yapabiliriz..Size hangisi uyarsa ve katılan olursa yapalım bence..

bugun adetimin son gunu ben okurum ne derseniz bana her turlu uyar karar verelim hangisini yapacagimiza

DEW77
Herkese cevaplari icin tesekkur ediyorum...geri sayim icin adet gunum 21 Temmuz insallah gelmez tabi hayirlisi diyorum ama icimden de insallah demeden edemiyorum..asude78 yaklasik 5 yillik evliyim,bende de esimdede herhangi bir sorun yok ama beklemek istemedigim icin asilama yoluna gittik dedigim gibi doktorun verdigi ilaclar ile 3 yumurtam oldu 20 mm oluncada asilamayi yapti gecen sali ayin 6si simdi bakalim 1 haftam kaldi sonucu ogrenmeye..hepinizin guzel haberlerini bekliyorum arkadaslar...

insallah canim ilk asilamanda hamile kalirsin. sanirim en son sonucu ogrenecek olan benim cunku daha asilamam bile yapilmadi hadi hayirlisi hepimiz icin

bugun adetimin son gunu ben okurum ne derseniz bana her turlu uyar karar verelim hangisini yapacagimiza[/QUOTE]

canım o zaman katılmak isteyenler ve neokuyacağımıza karar verelim ve ya yarından itibaren yada bu gece başlayalım..ben birazdan çıkacağım.hangisini derseniz artık, banada hepsi uyar..

önce ninya 19 temmuz
bebeğim 20 temmuz
Dew77 21 temmuz
ben 30 temmuz

son durum bu arkadaşlar..

arkadasla bende katıldım aranıza dogum gunumde asılama yapıldı bana bu benım 4. asılama bunu ssk istedigi için yaptırdık 19 temmuz benımde agdet gunum ama bır kac gun gecıkıyor her seferınde ALLAH hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın

aynı durumdayız desene kaydirigubbakcemile3 benimde 19 ama hep birkaç gün gecikoyor. inşallah bu sefer 9 ay gecikir

ben her gun 100 tane SELAT-I TEFRICIYE okuyorum eger her gun 100 adet okmaya devam edersen Allah kulunun muradini gerceklestirirmis. bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…