Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.

günaydınnn..Nasılsınız bakalım bugün yeni birgün..güzel haberler almak dileğiyle..

bende bugün gidicem yumurtalıkların durumuna bakcak doktorum bakalım aşılama günüm nezaman olcak

bende bugün gidicem yumurtalıkların durumuna bakcak doktorum bakalım aşılama günüm nezaman olcak

hayırlısı olsun canım benim..güsel haberlerle dönersin inş..ya bu arada birşey sorcam..benden dün yine yumurta akı kıvamında sıvı geldi, yani yumurtladımmı yoksa uyarımıydı??ya ben bu olayı bir çözemedim..en iyisi fazla takılmamak ama yapamıyorum işte..

amin inlallah hepimize hayırlı olur.sende klomen mi kullanıyosun aşılama yapılcak değilmi

canım bugun adetinin kaçıncı günü belkide geç yumurtluyorda olabilirsin.bir başka seçenekte belkide döllenme gerçekleşmişte olabilir.insaallah .bize güzel haberler ver cnm.adet tarihin nezaman.

:enbuyukkk:
canım bugun adetinin kaçıncı günü belkide geç yumurtluyorda olabilirsin.bir başka seçenekte belkide döllenme gerçekleşmişte olabilir.insaallah .bize güzel haberler ver cnm.adet tarihin nezaman.

:enbuyukkk:

canım adet tarihim en son 30 haziranda oldum..iğneden dolayı erken oldum..geçen tekrar yazmıştım 6 sında bi sıvı gelmişti ve dün tekrar oldu..keşke bebiş olsa, bakalım sabırla bekliyoruz..döllenme gerçekleşince sıvımı geliyor?

tabiikii gebelik gerçekleşirse eger sürekli akıntın olur.herkes üşüttüm acaba der ama akıntının kaynagı çogunlukla gebeliktir.yani adet döneminden doguma kadar sürer. belkide Allah seni bebegine kavuşturmuştur.kendine dikkat et bugünler senin yumurtlama dönemin degerlendir.25 ine kadar ilişkiye gir bi boş bi dolu..araştırmalarımdan bunu ögrendim cnm.boll şans sana.

canım iyi dileklrin için çok ama çok teşekkür ediyorum..İnş deiğin gibi olmuştur veya olur..Rabbim hepimize nasip etsin..Ya ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama bazen olmuyor, aslında bende bu ay adet günüme kadar gün aşırı ilişkiye girelim dedim ama olmadı işte stresden falan..hayırlısı artık..

amin inlallah hepimize hayırlı olur.sende klomen mi kullanıyosun aşılama yapılcak değilmi

canım ben klomen kullandım, sonra ovitrelle iğne yapıldı ama tutmadı..bu ayda doktor ne klomen ne iğne verdi..sadece folik asit verdi..eğer bu ayda olmazsa bilmem ne yapacak, zaten olmazsada ben doktorumu değiştircem..bu arada henüz gündemde aşılama yok..

inşallah sana süpriz yapar bebeğin.bende bugün gittim muhtemelen cuma günü yapılırmış aşılamam hayırlısı artık

kızlarrr bu ayyyy geri sayım yapacaz herkes adet günü yazsınn.hergün yazılı olan kişiler için dua edecegiz.rabbim en sevdigii kulu ve peygamberi olan hz. muhammed hürmetine bize nasip etsin insaallah.kendimden başlıyorum.ayın 20 si kızlar adet tarihim.hepinizden gün bekliyorum.hadi ugurlu gelir insaallah.

benimde ayın 30'u..Evet toplu dua edelim bu ay..İnş hepimize naip olur..En azından bir kaç kişi hamile kalırsa bizede umut ve sevinç olur..:Saruboceq:

benim 19 unda, ama hep birkaç gün gecikir. aranızda jel kullanan varmı yani progesteron. ondanmıdır bilmem çok yanmam ve kaşıntım var. geçen ayda aşılamadan sonra kullandım gerçi ama bişiy olmamıştı.

ben su an adet tarihimi yazamam cunku gecen ay asilamadan sonra bana vajinadan kullanmam icin 3 tane her aksam yatma vakti hap vermislerdi o hap beyne sinyal gonderip adet olmamasini soyluyormus o yuzden
hamilelik testini temmuzun 3 unde yapmami pozitif cikarsa o vajinadan olan haplari birakmami cikmazsa devam etmemi soylemistiler negatif cikti devam ettim ve adetim birakinca oldu yani zamani degisti ilaclardan dolayi
simdi yine o haptan vericeklermi vermiyceklermi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…