- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
bende bugün gidicem yumurtalıkların durumuna bakcak doktorum bakalım aşılama günüm nezaman olcak
hayırlısı olsun canım benim..güsel haberlerle dönersin inş..ya bu arada birşey sorcam..benden dün yine yumurta akı kıvamında sıvı geldi, yani yumurtladımmı yoksa uyarımıydı??ya ben bu olayı bir çözemedim..en iyisi fazla takılmamak ama yapamıyorum işte..
hayırlısı olsun canım benim..güsel haberlerle dönersin inş..ya bu arada birşey sorcam..benden dün yine yumurta akı kıvamında sıvı geldi, yani yumurtladımmı yoksa uyarımıydı??ya ben bu olayı bir çözemedim..en iyisi fazla takılmamak ama yapamıyorum işte..
:enbuyukkk:
canım bugun adetinin kaçıncı günü belkide geç yumurtluyorda olabilirsin.bir başka seçenekte belkide döllenme gerçekleşmişte olabilir.insaallah .bize güzel haberler ver cnm.adet tarihin nezaman.
tabiikii gebelik gerçekleşirse eger sürekli akıntın olur.herkes üşüttüm acaba der ama akıntının kaynagı çogunlukla gebeliktir.yani adet döneminden doguma kadar sürer. belkide Allah seni bebegine kavuşturmuştur.kendine dikkat et bugünler senin yumurtlama dönemin degerlendir.25 ine kadar ilişkiye gir bi boş bi dolu..araştırmalarımdan bunu ögrendim cnm.boll şans sana.
amin inlallah hepimize hayırlı olur.sende klomen mi kullanıyosun aşılama yapılcak değilmi
canım ben klomen kullandım, sonra ovitrelle iğne yapıldı ama tutmadı..bu ayda doktor ne klomen ne iğne verdi..sadece folik asit verdi..eğer bu ayda olmazsa bilmem ne yapacak, zaten olmazsada ben doktorumu değiştircem..bu arada henüz gündemde aşılama yok..
inşallah sana süpriz yapar bebeğin.bende bugün gittim muhtemelen cuma günü yapılırmış aşılamam hayırlısı artık
kızlarrr bu ayyyy geri sayım yapacaz herkes adet günü yazsınn.hergün yazılı olan kişiler için dua edecegiz.rabbim en sevdigii kulu ve peygamberi olan hz. muhammed hürmetine bize nasip etsin insaallah.kendimden başlıyorum.ayın 20 si kızlar adet tarihim.hepinizden gün bekliyorum.hadi ugurlu gelir insaallah.
kızlarrr bu ayyyy geri sayım yapacaz herkes adet günü yazsınn.hergün yazılı olan kişiler için dua edecegiz.rabbim en sevdigii kulu ve peygamberi olan hz. muhammed hürmetine bize nasip etsin insaallah.kendimden başlıyorum.ayın 20 si kızlar adet tarihim.hepinizden gün bekliyorum.hadi ugurlu gelir insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?