Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Melisela hikaye guzelmis tesekkurler...ninya cok uzuldum arkadasim ama hepimiz ayni durumdayiz gordugun uzere bende bugun yarin olacagim bugun ilk isaretini verdi hafif bir akintim oldu bu 1 gun icinde regli olacagim demek olur genelde o yuzden hepimiz temmuz ayini geride birakip agustos'a bakacagiz insallah...
hepinizden guzel haberler duymak dilegiyle...

canım hayırlısı olsun..En azından tek değilsin..Sakın sıkma canını..bende doktordan geldim, malesef kanda bhgc negatif çıktı, diğer hormonlarım normal çıktı, cuma eşimin spermine bakılacak, haftaya banada rahim filmi çekilecek..Ama birşey sormak istiyorum, bana doktor rahim filmi için bir ilaç yazıyorum dedi..Oda bir sıvı..Ogün damardan verilecekmiş..ve rahim filmi için 150 tl istediler..Normal mi sizce??

ne ilacı yazdıki. bana hiç evrmemişti. acaba anestezilimi yapacaklar. ben özel hastanede sadece 30 tl fark ödemiştim.

valla canım ultravist diye bir şey, şişede o gün yapılcakmış, nerden yapacaklarsa..Biz fark 12 ödüyoruz, hemde 150 film için dediler..Artık napalım verreceğiz..çok acıdımı peki??birde kaç gün ilişkiye girmediniz..

Bende kirmizilari gormus bulunmaktayim benide asilamasi tutmamislar listesine ekleyebilirsiniz....
melisela banada film cekildi fiyat bana normal geldi biraz pahali bir islem ancak ilac vermediler bana yani islem sirasinda kullanacagi ilacli sudur o mutlaka ama ben odedim hersey icinde...ayrica bir sivi hic hatirlamiyorum...
Benimde hemen doktoru aramam gerekiyor sanirim ikinci asilama icin ilaclarimi yazsin....
hastalanmamis hala umidi olanlara bol sanslar diliyorum...
kalbim sizlerle....

ben mart ayında çektirmiştim canım radyomar diye bi yerdi. indirimli olarak 250 lira ödemiştim. ilaç falnda almamıştım. yanlız şu eski yöntemle sakın çektirme çok acılı oluyormuş. benim hiçbişey anlamamıştım. hemen sonucuda almıştım, doktorda hiçbişiyin yok falan demişti, içimi rahatlatmıştı. çektirceğin yeri iyice bir arıştır yani.

inşallah hepbirlikte ağustos ayında hamile kalıcaz kızlar :lepi: ümitlenmeye devam...

merhaba arkadaşlar ben bu hafta aşılama yaptıracam ama çok korkuyorum ağrıyormu nasıl yapılıyor anlatırmısınızkafamçokkarıştı

Cmt selam...korkulacak birsey yok bende yaptirmadan once gozumde buyutmustum ama normal muayene gibi birsey....sperm'i esinden aldiktan sonra yikama islemine tabi tutuyorlar iyilerini secip siringa ile yumurtalarina en yakin yere birakiyorlar....10 dakika surdu benimki normalde bazi doktorlar yarim saat kadar yatiriyorlarmis beni hemen kaldirdi oyle yani gozunce buyutme....
hayirli haberlerini aliriz insallah.

dew melisa asude aren ninya kızlar hepimiz bu ay sırayla acılar yaşadık Allah insaallah agustos bebeklerine sahip olmamızı nasip eder lütfen üzülmeyin biliyorum çok zor elde deil ama üzülüncede deişen bişey olmuyor maalesef keşke yapabilecegimiz birşeyler olsa ama dua etmekten başka bişey yok

kızlar az önce 2. ignemi vurdum.ilk önce pek acımıyor ama sonra yanıyor.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın kızlar.pazartesiye dilerim 4 tane yada 5 tane yumişim olur :)

DEW77
Bende kirmizilari gormus bulunmaktayim benide asilamasi tutmamislar listesine ekleyebilirsiniz....
melisela banada film cekildi fiyat bana normal geldi biraz pahali bir islem ancak ilac vermediler bana yani islem sirasinda kullanacagi ilacli sudur o mutlaka ama ben odedim hersey icinde...ayrica bir sivi hic hatirlamiyorum...
Benimde hemen doktoru aramam gerekiyor sanirim ikinci asilama icin ilaclarimi yazsin....
hastalanmamis hala umidi olanlara bol sanslar diliyorum...
kalbim sizlerle....

INSALLAH DIGER ASILAMAN TUTAR CANIM pes etme morelini bozma Allah buyuk.

herkese merhaba arkadaşlar ben6 haziranda ilk aşılamamı yaptıdım.doktor 21 temmuzda gel test yapalım dedi ben dayanamadım ve 19 unda test yaptırdım kan değerim 20.4 çıktı 10 üstü pozitif kabül ediliyormuş ne dersiniz sizce hamilemiyim?

ilaçlardanda olabilir çünkü çatlatma ignesi yanıltabiliyormuş ama insaallah hamilesindir.yarın anlaşılır eger degerin yükselmişse hamilesin emektir.dilerim mutlu sona ulaşırsın.

selam nasılsınız??ben iyim, az önce bir arkadaşın bebişini görmeye gittim geldim..Allah'ım çok tatlı bişeydi..Ya birşey sorcam..Şimdi ben bugün yeni bir doktora gittimya, yeniden başladık gibi oldu..ve cuma eşimin spermlerine bakılacak, haftayada bana rahim filmi çekilecek sizce doğru olan bumu??çünkü benim 2 senedir olmuyor..Bunlar en başta yapılmalı dimi??yani ben önceki doktorda direkt klomenle başladım, bunlara bakılmadan..ve 5 aydır kilo aldım ama hamişte olamadım..Sizce hatamı yaptım doktor değiştirmekle yoksa doğru yoldamıyım??

Bebegim 01 once cok uzuldum vallaha siniri kalkiyor insnain bide regli oncesi ben acayip sinirli olurum b ustune tamam sevindirici bi haber ama benden coookk sonra evlenmis ve benden cok daha genc kuzenimin de hamile oldugunu duyunca iyice coktum...en cok sinirim kaldirda hadi kizim ayyy hadi darisi basina cumleleri..bilmiyorum sizdede oluyormu bu hisler...
Melisela ilk doktorunda biraz ihmal mi var acaba?cunku ben daha ilk doktora gittigimde 1 hafta iki kere kan alindi ustune rahim filmim cekildi ondan sonra hersey normal dedi bana doktor o yuzden simdi yeni doktorunun yaptigi normal bence.....
Kizildeniz 6 haziranda asilama yaptirdiysan coktan sonucunu almis olman gerekmiyormuydu?kafam karisti...

melisela doğru yoldasın doktor değiştirmekle. ben de ilk gittiğimde bütün tahlillerim yapılmış, şeker yüklemesi yapılmış, hsg çekilmiş ve eşime de bakılmıştı. doktorunun bunları baştan yapması gerekiyordu.inşallah bu ay herşey güzel olur senin için...

Kızlar ben hala regl olmadım. Vücudum direniyor ama, bana hala olacakmışım gibi geliyor. Cuma günü test yaptırma günüm, bakalım ne olacak.9. günde yaptırdığım test olumsuz olunca baya olumsuz etkilendim ben tabi. hayırlısı artık bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…