- Konu Sahibi bebegim_01
-
üzgünüm ama sabah adet oldum kızlar. bekliyodum zaten oyüzden pek şaşırmadım. ama ister istemez üzülüyor işte insan. ilk aşılamam tutmadığında çok sarsılmıştım ama bu sefer iyiyim. insan ne tuhaf dimi, çaresizliğe bile alışıyor işte... artık sizin güzel haberlerinizle sevinicem inşallah. hepinizin hakkında hayırlısı...
canım hayırlısı olsun..En azından tek değilsin..Sakın sıkma canını..bende doktordan geldim, malesef kanda bhgc negatif çıktı, diğer hormonlarım normal çıktı, cuma eşimin spermine bakılacak, haftaya banada rahim filmi çekilecek..Ama birşey sormak istiyorum, bana doktor rahim filmi için bir ilaç yazıyorum dedi..Oda bir sıvı..Ogün damardan verilecekmiş..ve rahim filmi için 150 tl istediler..Normal mi sizce??
canım hayırlısı olsun..En azından tek değilsin..Sakın sıkma canını..bende doktordan geldim, malesef kanda bhgc negatif çıktı, diğer hormonlarım normal çıktı, cuma eşimin spermine bakılacak, haftaya banada rahim filmi çekilecek..Ama birşey sormak istiyorum, bana doktor rahim filmi için bir ilaç yazıyorum dedi..Oda bir sıvı..Ogün damardan verilecekmiş..ve rahim filmi için 150 tl istediler..Normal mi sizce??
Bende kirmizilari gormus bulunmaktayim benide asilamasi tutmamislar listesine ekleyebilirsiniz....
melisela banada film cekildi fiyat bana normal geldi biraz pahali bir islem ancak ilac vermediler bana yani islem sirasinda kullanacagi ilacli sudur o mutlaka ama ben odedim hersey icinde...ayrica bir sivi hic hatirlamiyorum...
Benimde hemen doktoru aramam gerekiyor sanirim ikinci asilama icin ilaclarimi yazsin....
hastalanmamis hala umidi olanlara bol sanslar diliyorum...
kalbim sizlerle....
Kizlar birsey sorcagim size acaba asilama yapildiktan sonra ucaga binmek tehlikeli mi?
selam nasılsınız??ben iyim, az önce bir arkadaşın bebişini görmeye gittim geldim..Allah'ım çok tatlı bişeydi..Ya birşey sorcam..Şimdi ben bugün yeni bir doktora gittimya, yeniden başladık gibi oldu..ve cuma eşimin spermlerine bakılacak, haftayada bana rahim filmi çekilecek sizce doğru olan bumu??çünkü benim 2 senedir olmuyor..Bunlar en başta yapılmalı dimi??yani ben önceki doktorda direkt klomenle başladım, bunlara bakılmadan..ve 5 aydır kilo aldım ama hamişte olamadım..Sizce hatamı yaptım doktor değiştirmekle yoksa doğru yoldamıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?