- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi bebegim_01
-
Kızlar ben hala regl olmadım. Vücudum direniyor ama, bana hala olacakmışım gibi geliyor. Cuma günü test yaptırma günüm, bakalım ne olacak.9. günde yaptırdığım test olumsuz olunca baya olumsuz etkilendim ben tabi. hayırlısı artık bakalım.
meslisa tatlım şu anki doktorun en dogru olanı yapıyor yani ilk başta yapılması gerekeni hiç telaş yapma dogru yoldasın insaallah bu doktor sana ugur getirir.
miss 33 guzel haberlerini bekliyoruz...bende doktorumu aradim cuma reglimin ucuncu gunu beni bi ultrason ile kontrol etmek istedi bakalim kist falan filan varmi diye cunku ilk asilama olmadi diye huzursuz oldular bend ebiraz huzursuz ettim acikcasi sebepleri neler olabilir diye cok sordum neyse hayirlisi diyerekten ikincinin startini veriyoruz...cuma aksami bende cok yan etki yaratan sevmedigim ilac klomen'e baslayacagim...sonrada catlatma ignesi....
Arkadaslar hepimize agustos aynin ugurlar ve gulucukler getirmesini diliyorum...
1 saat sonra asilamam olucak kizlar dua edin bana insallah tutar
1 saat sonra asilamam olucak kizlar dua edin bana insallah tutar
tabi önümüzdeki ay aşılama olamıycam. eşimin tedavisi ne zaman biterse ozaman. aslında daha önce prolaktin için kullandığı ilaçlar sperm sayısını baya bi artırmıştı. 2 milyondan 16 milyona çıkmıştı. belki bu sefer daha da yükselir. iyi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum artık gücüm kalmadı. dipteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?