Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inş sen bu ayın annesi olursun ne diyelim..İnş cuma günü buraya mutlulukla yazarsın tatlım..

miss hadicanım temmuz ayının annesi sen olursun insaallah.biz maalesef başaramadık ama yılmadan devam edecegiz.mutlu haberler alırsın insaallah canım.

meslisa tatlım şu anki doktorun en dogru olanı yapıyor yani ilk başta yapılması gerekeni hiç telaş yapma dogru yoldasın insaallah bu doktor sana ugur getirir.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun. İnşallah olur ama ben umutsuzum.
Yüce Rabbim cümlemize güzel bebişler nasip eder inşallah. Valla heyecan dorukta bakalım bizde. Cuma günü test günüm. ama regl olucam diye de ödüm patlıyor.tuvalete gitmeye bile korkar oldum :)))
bi de işim gereği çok yoruldum bu sıralar. dün 1:30 da gittik araziye. akşam 8 e kadar dağ taş gezdim. umarım aksi bişey olmaz. Doktor rahim duvarımım çok ince olduğunu söylemişti. fitil de kullanıyorum ama, Artık işimiz Allaha kaldı. Cümlemiz hakkında hayırlısı olsun.

miss 33 guzel haberlerini bekliyoruz...bende doktorumu aradim cuma reglimin ucuncu gunu beni bi ultrason ile kontrol etmek istedi bakalim kist falan filan varmi diye cunku ilk asilama olmadi diye huzursuz oldular bend ebiraz huzursuz ettim acikcasi sebepleri neler olabilir diye cok sordum neyse hayirlisi diyerekten ikincinin startini veriyoruz...cuma aksami bende cok yan etki yaratan sevmedigim ilac klomen'e baslayacagim...sonrada catlatma ignesi....
Arkadaslar hepimize agustos aynin ugurlar ve gulucukler getirmesini diliyorum...

aşılamanın çokda normal yoldan farkı yok sadece şansı azıcık arttırıyor o kadar. yalnız biz aşılamaya çok ümit bağladığımız için olmamasından da doğal yolla olmadığı zamandan daha çok etkileniyoruz.

sanki bir güç çoçuk sahibi olmamı engelliyor. ne zaman doktora gitmeye kalksam, ne zaman doktora gitsem mutlaka bir terslik oluyor. ya doktor olmuyor, ya hast. sisteminde problem oluyor, ya labaratuvarda bir sorun vs. çooooooooook sıkıldım artık. bugün nerdeyse bütün gün hastahenedeydim. tek izin günüm oda hastanede geçti.eşimin prolaktini çok yüksek çıktı 600 falan, buyüzden raporda vermediler. önce eşin tedavi olsun dediler ondan sonra aşılama. daha önceden 400 falandı ilaçla düştü şimdi dahada çok yükselmiş. tabi bide bu çıktı şimdi başımıza. bu çok anormal bi değermiş. ürolog endokrinciye yolladı oda bi sürü test, ultroson, emar falan istedi. çıldırmak üzeriyim artık...

tabi önümüzdeki ay aşılama olamıycam. eşimin tedavisi ne zaman biterse ozaman. aslında daha önce prolaktin için kullandığı ilaçlar sperm sayısını baya bi artırmıştı. 2 milyondan 16 milyona çıkmıştı. belki bu sefer daha da yükselir. iyi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum artık gücüm kalmadı. dipteyim...

kizildeniz
herkese merhaba arkadaşlar ben6 haziranda ilk aşılamamı yaptıdım.doktor 21 temmuzda gel test yapalım dedi ben dayanamadım ve 19 unda test yaptırdım kan değerim 20.4 çıktı 10 üstü pozitif kabül ediliyormuş ne dersiniz sizce hamilemiyim?

insallah hamilesindir canim
deger guzel cikmis bozma bence morelini belkide bu ayin ilk anne adayi sensin)))

Kızlar ben de 15 Tammuzda yaptırdım ilk aşılamamı, 3 tane yumoşum vardı ve hepsi çatladı zamanında çok şükür :Saruboceq: şu an bekleme aşamasındayız, benim ilk günden itibaren bugün de dahil olmak üzere her gün hafif kasık sancılarım oluyo ve ters bi harekt yaptığımda kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyo bi anda, bu bi belirtimidir bilmiyorum ama yine de ümitleniyorum işte boshayallersmile benim için de dua ederseniz sevinirim, sonuçtan haberdar ederim mutlaka opuyorumnanaktan

asude dualarim seninle....insallah bugun bebisinin tohumlari atiliyordur :)
kotukedi sero nick'ine bayildim :)))hadi senin icinde hayirlisi olsun cnm....insallah grubun ilk annesi sen olursun...

ninya geçmiş olsun cnmAllah şifanı versin insaallah eşinle senin .herkesin bir sınavı var kızlar bir hadita şöyle demişler peygamber efendimiz'' size şer gibi görünen şeyde hayır hayır gibi görünen şeyde şer olabilir.'' bilmiyoruz bize neyin hayır neyin şer olacagını bizler aciz kullarız.Allah bizim için en hayırlı en dogru zamanda çok bekletmeden bebişlerimizi bize versin insaallah.
asudecim dün giremedim az önce okudum cnm insaallah çokk güzel sonuçlarla dönersin aşılamadan bu ayın deil ama agustos ayının annesi olmayı nasip etsin dilerim sana

dew neden sana 2. aşılamada klomen verdiler.neden bu defada igneyle denemediler onu anlayamadım ilk aşılamanda kaç yumurtan olmuştu cnm

Hiç canını sıkma ninya,
herşeyde bir hayır vardır. bak benim geçen ay aşılamam iptal oldu, bu aykini bekliyoruz. size anlatmadığım için sanki 2 aylık bir olay gibi geliyor dimi?
ama ben hikayemi baştan anlatayım size. ilk doktora gitmem ekim 2009 idi. doktor aşılama yapıcaz dedi.çok sevindim. hatta planlarıma göre şu sıralar hamile olacaktım, belki doğum bile yaklaşacaktı :)))
kasımda hiç adet olmadım, aralıkta şehir dışında acil bulunmam gereken bir iş vardı doktora gidemedik. aralıkta zatürre oldum ve yğun antibiyotik tedavisi gördüm. doktor antibiyotik kullanırken yapamam aşılama dedi. hastalığım 3 ay devam etti.nisanı da es geçmiştik (adetlerim çok düzensizdi) aşılamaya başlamamamız mayıs sonunu buldu. haziranda aşılama yapılacaktı, fakat 20 ye yakın yumurta oluştuğu için iptal edildi. ve ben nerdeyse 1 sene sonunda 9 temmuzda aşılama oldum. yarın test günüm bekliyorum bakalım. Allah nasip ederse olur etmezse yapacak hiç bi şey yok. onun için sakın 1 ayı 2 ayı kafana takma. herşeyde bir hayır vardır unutma. yalnız değilsin bak, burda herkesin bir hikayesi var. hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri. Allah inşallah bize de nasip edecek bir gün anne olmayı. hiç yumurtası olmayan canlı spermi olmayanlar napsın. bol bol dua edelim birbirimize. Allah her daim yar ve yardımcımız olur inşallah...

bebegim 01 gecen asilamada benim 3 yumurtam oldu klomenle ama tutmadi biliyorsun regli oldum simdi yine klomen verdiler birde yarin yani reglim ucuncu gunu oluyor beni muayene etmek istedi doktor acaba kistik bir durum mu olustu diye?ve yarin aksam yine klomen icmeye baslayacagim sonrada yine catlatma ignesi ve asilama insallah bu sefer olur...igne ile klomen arasindaki fark ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…