Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlarrr..nasılsınız?bu aralar pek takılamıyorum, ing, ders çalışıyorum..benim hala kanamam devam ediyor, adette normalde 3.günden sonra fazla olmazdı ama bu hala devam ediyor..Anlamadım valla..Doktor ara kanama olabilir dedi ilaçlardan, iğneden..Bu ay herşeyim karıştı..Aslında iide oldu..En azından takip etmicem, düşünmicem..kanama bittikten sonra artık sadece gün aşırı ilişki denicem diğer kanamaya kadar..Belkide en iisi budur..Birde artık kafamı dağıtmaya çalşıyorum..Hergün buraya girmek isterdim önceden ama şimdi nedese pek gelmiyor içimden..ya üzüldüğüm için..bilemiyorum artık, am takip ediyorum zaman zaman..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..Çok öptüm sizi..missin yarın belli olacaktı dimi..inş güzel bir haber verir..birde birceyi merak ettim..inş onunda tutmuştur..sevgiyle kalın..
Asudecim tatlım seninde hayırlı olsun..ağustosda bir güsel haber de senden bekliyoruz..

ya ben aslında çok mutsuzum bu günlerde..Aslında bunun için bir nedenim yok ama nedense bağıra bağıra ağlamak istiyorum..Çok yoruldum, bunaldım,hayattan sıkıldım..bu isyan değil ama bilmiyorum..Psikolojim bozuk bu günlerde, ne düşünüyorum biliyomusunuz böle uzn bir uykuya dalmak ve bir süre uyanmamak..neyse sizide sıkmayım ve bunaltmayım..

valla hepimiz biraz depresifiz galiba naniknanik . topiğin adını 'temmuzda aşılama yaptıran depresifler' olarak değiştirelim bence kaydirigubbakcemile3 . aynen benim düşündüklerimi yazmışım melisela, bağırarak ağlamak, uzun bir uyku vs. bide tatil olsa hiç fena olmaz.
yarın eşim kan verecik tahliller için. inşallah kötü birşey çıkmaz. bu arada keçiboynuzu kürüde yapmaya başladı. acaba bende içsemmi bir faydası olurmu bilen varmı?

melisela
ya ben aslında çok mutsuzum bu günlerde..Aslında bunun için bir nedenim yok ama nedense bağıra bağıra ağlamak istiyorum..Çok yoruldum, bunaldım,hayattan sıkıldım..bu isyan değil ama bilmiyorum..Psikolojim bozuk bu günlerde, ne düşünüyorum biliyomusunuz böle uzn bir uykuya dalmak ve bir süre uyanmamak..neyse sizide sıkmayım ve bunaltmayım..

seni anlayabiliyorum canim benimde ilk asilamam tutmadiginda oyle mutsuz olmustumki gunlerce saatlerce aglamistim uyuyamiyordum neden neden ben diyordum neden cocugum olmuyor diye soruyordum kendime bunlar dogal her ay yeni bir umitle bekliyoruz olmayincada hayal kirikligina ugruyoruz ama sabirli olmaliyiz umudumuzu yitirmemeliyiz. Dua etmeyi birakmamaliyiz. kendini uzme yipratma

ninya
valla hepimiz biraz depresifiz galiba . topiğin adını 'temmuzda aşılama yaptıran depresifler' olarak değiştirelim bence . aynen benim düşündüklerimi yazmışım melisela, bağırarak ağlamak, uzun bir uyku vs. bide tatil olsa hiç fena olmaz.
yarın eşim kan verecik tahliller için. inşallah kötü birşey çıkmaz. bu arada keçiboynuzu kürüde yapmaya başladı. acaba bende içsemmi bir faydası olurmu bilen varmı?

insallah kotu bisey cikmaz canim. biz esimle hergun bir yemek kasigi bal yedik senin yumurtalarin icin esinin spermleri icin iyi gelir tavsiye ederim
birde esime bir arkadas onerdi Amerikada marketlerde bulabiliyorsun ROYAL JELLY ARI SUTU TURKCESI biz 15 dolara aldik burdan belki orda eczanelerde vardir buda erkeklerin spermlerin icin cok faydali esim her gun yedi 1 kasik ve bu asilamada sperm sayisi ve hareketliligi diger sefere gore cok ama cok iyiydi asilamami yapan bayan bile sasti duruma ne yaptin sen boyle iyi sonuc aldin diye sordu ise yaramis dedi
belki orda eczanelerde bulabilirsiniz bir bakin
denemekten bisey cikmaz

kotukedi sero
Kızlar ben de 15 Tammuzda yaptırdım ilk aşılamamı, 3 tane yumoşum vardı ve hepsi çatladı zamanında çok şükür şu an bekleme aşamasındayız, benim ilk günden itibaren bugün de dahil olmak üzere her gün hafif kasık sancılarım oluyo ve ters bi harekt yaptığımda kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyo bi anda, bu bi belirtimidir bilmiyorum ama yine de ümitleniyorum işte benim için de dua ederseniz sevinirim, sonuçtan haberdar ederim mutlaka

Allah cumlemizin dualarini kabul etsin AMIN. Insallah tutar asilaman
dikkat et kendini cok yorma dinlen

Benim bugun kontrolum var bakalim insallah kist filan cikmaz bide aklima bu takildi simdi deliye dondum her dakika bu olayi dusunmekten..melisela az bucuk hepimizin psikolojisi bu yonde ama herseyin iyi olacagina inanmamiz gerekiyor birimiz dustugunde diger tutmali kolundan oyle degilmi?o yuzden ilk gun bu ise basladiginiz da ki umutlu hislerinizi dusunun belki biseyleri hatirlamiza yardimci olur...
herkese sevgiler...

Günaydın kızlar,
evet bugün belli olacak durumum ama umarım doktora gidebilirim :)
bir seminere görevlendirildim bugün. saat 9 da başlıcak. müdürler anlamaz ki test falan. vakit bulabilirsem bi ara gidip test yaptırcam. sonucu size bildiririm. ama o kadar gergin o kadar agresifim ki göreceksiniz. hiç yaptırasım yok testi, olumsuz olacak hissediyorum ama,hayırlısı bakalım.

hepinize teşşekkür ediyorum, bana teselli verdiniz..Bugün daha iyim, ve dahada ii olacağım inş..Dün gece eşimlede uzun uzun konuştuk, saolsun oda baya güsel şeyler söyledi, içimi rahatlattı..Bugün ii geçer inş..Öpt sizi, miss sakın yazmayı unutma :))

hayırlı cumalar kızlar.insaallah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız.
:lepi:
melisim senin içinde bulundugun ruh halini anlıyoruz hepimiz geçiyoruz o dönemden her ay işte yeniden umutlanmaya çalışıyoruz.zor oluyor her düşüşten yeniden dogmak ama her son yeni başlangıç diye avunuyoruz işte.sende atlatacaksın canım sıkma canını dua et oda i.geliyor rahatlıyorsun
miss hadi canım insaallah bu ayın ilk bebiş haberini senden alırız.
arkadaşlar bu arada başkente giden bir arkadaşımdan çok sevindirici ve güzel haberler aldım.o beni biraz umutlandırdı.sizlerlede paylaşmak istedim.bülent beye aşılamasını yaptırmış ve şuan 1.5 aylık hamile.
Allah hepimize nasip etsin kızlar.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok kötüyüm.
Sabah o yoğun tempoda gidip kan verdim. sonuçlar 14:00 çıkacak dediler. ve noldu tahmin edin. test sonuçlarını alamadan ben hastalandımmmmmmm (((((((

misss canımyaaa üzülme lütfen aktifmi kanaman üstüne görmede olabilir.Allah ım sabır versin sakinlik versin sana çok zor biliyorum bukadar ümitlenmişken ama ne olur Allah ım en dogru zamanda versin sana melegini

miss cok uzuldum cnm ((( ama sen yinede al tesitinin sonucu belli olmaz bebegim 01 hakli olabilir....bu arada benden de pek guzel haberler yok bugun reglimin ucuncu gunu kontrol etmek istedi doktorum klomene baslamadan once neyse gittim ve 3 tane nur topu gibi kistim var 3cm filan saka gibi yaaaa ...klomen yaparmis yan etki olarak o yuzden birinci asilama tutmadiginda kesin regli ucuncu gunu klomene tekrar baslamadan once bakalirmis ve olan oldu bu ay asilama yapilamiyor beklicez kistlerin yok olmasini simdi uzuleyim mi aglayayim mi bilemedim hep hayirlisi diyorum ama bir ay daha beklemek sanki zaman kaybi gibi geliyor offf vallaha bazen fenalik basiyor beni....
neyse kizlar opuldunuz

Geçmiş olsun Dew,
Valla benim moralim de çok bozuk. üzülme falan diycem sana ama, bana üzülme diyenlere ben çok kızıyorum. Benimki epey sıkıntılı olacak gene. Zaten küçük bir yerde yaşadığımız için burda aşılama yapan yer yok. doktora gitmek için 1,5 saatlik yolculuk yapmak gerekiyor. doktoru aradık bugün. 2 ya da 3. gün gel demişti adet olursan. doktorum da yokmuş şehir dışındaymış. Doktorum olmadığı zaman bakan diğer doktor da yokmuş. Kuruttum resmen herşeyi ((

miss33 uzuldum cnm doktorun olmamasina insan nasil sinir oluyro diymi sen herseyini hallediyorsun o ne doktor yok saka gibi...ama olurmu ya yedekli claismalri lazim eger asil adam yoksa yedek kesin orda olmali oyle degilmi?tovbe tovbe salak adamlar ya

canım tahmin ediyorum şuanki durumunu. benimde aksilik adet oldum aardım dr izindeymiş. dieğr doktora gitmek zorunda kaldım. o da iyidir ama insan geriliyor huzursuz oluyor. gerçi bu dr da sağolasın ilgilendi.
karamsar olma hemen başka dr a git.

selamlar sabah eşime sperm testi yapıldı ve eşim sonucu eline alınca şok olmuş ve ben hala şoktayım, renk ve verilen sperm miktarından başka bir şey yok sonuçta..hepsine çizgi çekilmiş..yani sıfırmı demek bilmiyorum..doktorda şaşırmış ve salı günü için devlet hastanesine göndermiş..bakalım salı ne olacak..Rabbim sabır versin..bugün eşimde bende oturduk ağladık beraber..ama kabulleneceğiz, Allah'tan gelene razıyız napalım..

Demekki içimdeki sıkıntı buymuş kızlar..ya sabır dicem napalım..artık salı günü çıkan değere göre bakıcaz..hoşçakalın..artık ben kısırlık yerinde olurum heralde ama yinede sizin güzel haberlerinizi görmek için gelirim..

mrb ben burda yenıyım ama bence umutsuz olma bizde 2-3 kez sperm testi yaptırdık öyle bi sonuç nasıl verıolar kı mutlaka tüm değerleri vermelerı lazım.yoksa doktor neye bakıp yorum yapıcak bence yaptıgın yerı arasaydın ve sorsaydın . benım eşimınde spermlerınde sorun var ama düşükte olsa tüm değerler yazıldı doğru olan da o.bence bu yuzden üzme kendi tekrarlayınca emınım düzelir.biz de dün aşılama için ilk iğnemi oldum allahım herkese bebek nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım . 21 temmuzda aşılamam oldu 12 gün sonra belli olur sonuç dedi dr.um. benim aşılamam biraz zorldu. bicorn uteri (çift uterus) var bende onunla ilgili olabilir dedi dr. Aşılamadan beri karnımın içi acıyo resmen oturup kalkarken ağrım oluyo bi dolgunluk var karnımda. ilk aşılamam daha önce 2 sene korunmadık kendiğinden olmadı eşiminde sperm sayısı az. dr. bu yolu önerdi Allah inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bu yolda herkese sabır ve sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…