Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
GGÜÜÜNAAYDIN kızlarrr. aşıladan sonra jel kullandınızmı cnm.ben kullanıyorum şuan idrarını yaparken yanma sızlama oluyormuydu sende..
akşamları yanma dayanılmaz seviyede oluyor.eşimle gülüşüyoruz..dedimki: beklenen gün gelecekse çekilen acılar kkutsaldır deilmi aşkım dedim..
sonucu güzel olsunda insaallah ben razıyım dayanırım.
yeterkii melegim gelsin insaallah

kızlar dua günü bugun hepinizi dualarımızın kabulü için yasin okumaya davet ediyorum ben gündüz okuyacam saat 12 de sizlerde müsaitseniz gelin birlikte okuyalım.
akşamda saat 10 da hep birlikte dualarımızla Allaha yalvaralım.

herkese selam kizlar size bir sorum olacak...reglime daha 15 gun kadar vardi kistler oldugu icin asilama yapilamamisti hatirlarsaniz fakat ben bugun soka girdim cunku regli oldum 15 gun once hemen doktorumu aradim hemsire ile konustum vucut kistleri atmaya calisiyor dedi daha once benim gibi birsey yasiyan varmi aranizda?bana tecrubelerinizi yazarsaniz coookk sevinirim biraz endiselendim de...

asudecimmyaaa çok üzüldüm canım ama umudumu yitirme bitanem.eminmm birgü bebişlerimizze kavuşacagızz.Allah ın izniyle

herkese hayırlı cumalar kızlarrrr
bugun adetimin 10. günüü umarım mutlu sona kaylaşıyorumdurr.günler hızla olmasadageçiyor.tahlil günüm çarşamba.bebegimin müjdesini almak burdan paylaşmak istiyorum kızlar.dualarınızı eksik etmeyin canlarımm

inşallah umutlu haberlerini verirsin bizlere allah emeklerini boşa çıkarmasın canım

asilamam tutmadi
cok uzgunum
sonuc negatif

:gitme: çok üzüldüm canım, inşallah bi sonraki ay kısmet olur. hepimiz önümüzdeki ay hamile olucaz İNŞALLAH. ne kadar umutsuz olursam olayım hayal kurmaktan alamıyorum kendimi işte. okadar yorgunumki artık uğraşmaktan, herşey için. sadece bu bebek olayıda değil, sanki herşey ters gidiyor hayatımda. okadar çok çabalıyorumki birşeyler başarabilmek için ama olmuyor işte. tüm emeklerim,dualarım boşuna :sinifsinif:

ninyacım sakın ümitsizliğe kapılma hepimiz geçiyoruz o yollardan ve hepimiz fazlasıyla yorulup yıpranıyoruz ama inanıyorum ki hapimizin yüzü gülcek birgün.rabbim hayırlısıyla vercek bize evlatlarımızı
umut ve dua ile...

asude canim uzuldum bu habere yani sizlerden iyi haber almak beni cok umutlandiriyor ama her zaman soyledigim gibi sabir ve umutlu olacagiz....sakin kendini yipratma arkadasim...

günaayydım kızlarrr bugun dayanamadım ve idrar testi yaptımm
sonuçç maleseff negatifftii çok moralim bozuldu çok erkenmi yaptım acaba adetime 1 hafta var ama bugun aşılamamın 13. günüü neyse artık çarşamba günü herşey belli olaacak insaallah kan testi yapacam 15. günü yap demişti dr.um.hayırlısıı olsun insaallah.

canım dur daha çok erken hem idrarda hemen belli olmuyo biliyosun istersen kan yaptır ama ben bekle derim hele bi 15.gün olsun inşallah seninledir bebeğin...

canım benim dur hemen bozma moralini, idrara çok geç geçiyor biliyorsun bunu, en garantisi kan tahlili ama sakın bozma moralini, gelecek yavruların emin ol, 2 gün daha bekle hemen arkandan bende yaptırıcam peşpeşe yaptırmıştık aşılamayı hatırlıyorsan, hadi bakalım gülümse, hayırlısı allahtan:))))

bebegim01 bencede henuz erken insan dayanamiyor diymi?ama biraz erken olmus sanirim en son idrara geciyor sonucta...biraz daha sabir diyorum...2-3 gun daha dayan derim..

bebeğim daha çok erken idrar testi için benim de test günüm yarın ama yaptırmayacağım
ramazanın ilk günü heba olmasın kan vermek için bakalım belki adeti beklerim senin hayırlı haberlerini bekliyorum

cnm ben dün kan verdim bugun saat 1.30 da alacama am ümidim yok.büyük ihtimalle negatif olacak.Allah hayırlısını versin hepimize insaallah

bebegim 01 alir almaz yaz merak ediyoruz senin icin ve tum bekleyenler icin hayirlisi neyse o olsun diliyorum...

günaydın kızlarr burdan hamileyim diye yazmayı çok isterdim ama malesef sonuç negatif.
iilginiz ve dualarınıziçin çok teşşekkürler benim için buay hayırlısı buymuş.çok üzülmedim.veren Allah olduktan sonra rabbim istedigi zaman göndersin ben bekliyorum bebişimii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…