- Konu Sahibi bebegim_01
-
canım çok geçmiş olsun..dekki vakti var daha..sen gidli neler yaşadık neler..seni çok merak etmiştim ama hayırlısı olsun..durmak yok ama..bende artık direkt tüp bbek deniyeceğim şubat tatilinde..bazı arkadaşlar geç olabilir falan diyor ama başka şansım yok..Eylülde eşimi ankya göndeceğim..sperm çıkarsa dondurtması için..zormuş yaa..
birce3535
Uzun süredir yazamadım. İzmir'e ailemin yanına geldim, evde net olmadığı için giremiyorum.
biraz geçmişe baktım, sanırım mutlu bir haber yok henüz. benim de tutmadı aşılama. burda bir tüp bebek merkezine gittik. kist olduğu için doğum kontrol hapı verdi doktor. yani bu ay da umut yok
inşallah bir dahaki girişimde güzel haberler okurum burda. dualarım sizinle
uzme kendini canim cok nadir ilk asilamada hamile kalan
esim internette arastirdi cogunluk 3.cu ve 4.cu asilamalarda gebe kaliniliyormus
hayirlisi neyse hakkimizda o olsun
kizlar morelim bozuk dunden beri karnim ve belim agriyor sanirim asilamam tutmadi
carsamba gunu test yapicam ama umidimi yitirdim
Birce35 gerek kalmaz bence kistlerin icini bosaltmaya cunku doktor bu kistlerin klomenin yan etkisi oldugunu soyledi bir ayda yok oluyormus genelde umarim oyle olur....hayirlisi bakalim agustos 19 civari regli olacagim 3.gunu doktor beni gormek istiyor mutlaka yazacagim ne oldugunu....
Aslında geçen seferki aşılamamdan önce de vardı bu kist. ama küçük olduğu için önemsememişti benim doktorum. Şimdi izmir'de bir tüp bebek merkezine gittik. çok küçük de olsa kist varken aşılama yapmayacaklarını söylediler. bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım. geçmezse enjektörle içini boşaltacaklarmış.
inşallah yok olur seninki de...
inşallah gider. bana da klomenden olduğunu söylemişti. ama 6 cm.ye yakındı ilk oluştuğunda. o ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. bir dahaki aya gider dedi. küçüldü ama gitmedi kaç aydır. burdaki doktorlar da kist olmamasına çok önem veriyor. anlayamıyorum hangisi doğru. her doktor farklı bir şey söylüyor :umursamaz:
bebeğim geçmiş olsun sana
zor bir aşılama atlatmışsın
benimde test tarihim 11 ağustos ama ben yaptırmayı düşünmüyorum işten izin almak istemiyorum test için birde beklemek en iyisi sanırım
benim aşılamam adetin 10. günü oldu 13 milyon %100 hareketli sperm verildi..
sizin en kadar verildi ?birde adetin kaçıncı günüydü?
birde bize kesinlikle ilişki 1 ay yasak dendi yani hastanein kuralı bu sadece bize değil
ben ilk aşılama da uymuştum bu yasağa ama bu sefer uymadım 12. gün kendimiz denedik çünkü arkadan gelen ufak yumurtalar var demişti doktor
sen de bir topikte yazmışsın doktor aşılama günü ve sonraki günler ilişki verdi diye
anlamıyorum ben bu doktorları ya niye farklı şeyler söylüyorlar tüpte yasak anladık da aşılama da niye yasak ben uymadım valla 2 günde birde uymayacağım..
inşallah sonuçlarımız pozitif olur merakla bekliyorum
imkansız hiçbirşey yok ama benim duyduğum ve doktorların bana söylediği bu..tedavilerde boşuna zamna ve para kaybı yaşansın istemiyorlar her doktor aynı değildir tabiki ama temizken tedavi olmayı öneriyorlar ama ameliyat riskli ise veya hasta üst üste ameliyat olduysa daha fazla zarar vermemek için ya öyle tadvi yapıyorlar ya da ilaç la yok etmeye çalışıyorlar..35deniz guzel ve aciklayici olmus yazdiklarin..bende aslind abunu sorcaktim sizlere kist varken hamile kalmak mumkun degilmi?yani olduki oldu hamile kalsam acaba dusuk tehlikesi filan olurmu?bu konuda bilgisi olan varsa yazarsaniz sevinirim...
üzülme demek boşuna ama herşeyde bir hayır varmalesef 2.aşılamamda tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?