- Konu Sahibi bebegim_01
-
kizlar morelim bozuk dunden beri karnim ve belim agriyor sanirim asilamam tutmadi
carsamba gunu test yapicam ama umidimi yitirdim
bende temmuzun 16sında oldum aşılamamı bugün 16.gün ama nedense daha baktırmadım kanda sanırım korkuyorum
canlar selam..ben ağustos topiğine sırf sizin güzel haberlerinizi almak için geleceğim..ben artık erkek infertiletisi topiğindeyim malesef..ama size bu 1 ayda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum..dualarınızı bekliyorum..yaresim inş sen hamilesindir..artık haberini almaya gelirim..Allah'a emanet olun..çok öpüyorum sizi..
inşallah birce hepimiz mutlu haberler alırız.benimde bu aşılamam tutmazsa tüp bebek denicez.hayırlısı artık
Bebegim 01 kanamnin durmasani cok sevindim kendine dikkat et tamam yatma ama sakin sakin agir kaldirma birde benim doktorumun bana tek tavsiyesi bol su icmem uzerineydi...gerci bol su ictik agir kaldirmadik ama tutmadi..ama ben tum bu ara yapilan asilamalarin tutacagina eminim...
yares hayirlisi olsun...
birce -durumumuz ayni ama bana dogum kontrol hapi vermedi kendiliginden erimesi gerekiyro dedi insallah erir tabi...
miss moralini bozma bende bu ay yaptiracaktim ikinciyi 3 tane kist var dedi doktor ve yapilamadi hepimiz farkli seylerle bogusuyourz moral moral moral....
sevgiler kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?