Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün ayın 30 u olması vesilesiyle pek çok arkadaş da izinde ve tatilde olunca. ağustos ayı topiğini açtım. bilgilerinize. hepinizi öpüyorum

kizlar morelim bozuk dunden beri karnim ve belim agriyor sanirim asilamam tutmadi
carsamba gunu test yapicam ama umidimi yitirdim

aşılama günün nezamandı asudecim.hamile kalınca adet belirtileri olurmuş

kizlar morelim bozuk dunden beri karnim ve belim agriyor sanirim asilamam tutmadi
carsamba gunu test yapicam ama umidimi yitirdim

bende aynı durumdayım aşılamamız aynı gündü adetimizde aynı gün olcak heralde:a015:
ben p.tesi kandan baktırcam daha fazla bekliyemicem böyle ümitsiz ama birazda ümitle beklemek daha zor geliyo bana 12 gün sonra bakabiirsin demişti bakıyım kurtulayım diyorum. Sende bozma moralini herşey olacağı yere varıyo nasip Allah hayırlısını versin nasılolsa bigün olacak Allah'ın izniyle dimi olumunekankayizsmile

bende temmuzun 16sında oldum aşılamamı bugün 16.gün ama nedense daha baktırmadım kanda sanırım korkuyorum

yaresss bu çok i.canım halen adet olmamışsın normalde 15ine veya 16sına olunuyor diye biliyorum.bence bi test yap.

bebeğim geçen ayki aşılamamda 15.gün test yaptım negatifti ve 3 gün sonra adet oldum oyüzden geçmesini beklicem.allahtan hayırlısı artık.

yaress testin yüzde 80 pozitif olacak içime doguyor.testi yapınca bizlerede haber ver cnm.

merhaba arkadaşlar temmuz anneleri olmak ümidiyle bu topigi açtım ama malesef dicem henüz burdan bir anne çıkaramadık.yani temmuz bize pekte ugurlu geldi diyemeyiz.umudumuzu agustosa devrettik
arkadaşım dev agustos topigi açtı artık ordan haberleşiriz.bende orda olacam.ilginize ve bana verdiginiz desteginize sonsuz teşşekkürler.dualarınız için herbirinizden Allah razı olsun dilekleriniz neyse muradınız neyse versin insaallah.beni çok rahatlattınız umutlandırdınız sizler benim için dosttan ötesiniz hher nekadar yüzyüze olmasakta benim için anlamınızı anlatamam.
dilerim agustos bu topikteki herkese ve bana ugurlu gelir.
kızlar size son defa şunu söyleyecem Allahın izniyle 11 gün sonra test yapacam insaallah güzel haberlerimizi size verebilirim.
bana şans dileyin kızlar.

bebeğim ve esmer inşallah dediğiniz gibi olur ve hamileyim diye yazarım buraya.
rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür.emin olun her duamda hepinizede dua ediyorum.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

canlar selam..ben ağustos topiğine sırf sizin güzel haberlerinizi almak için geleceğim..ben artık erkek infertiletisi topiğindeyim malesef..ama size bu 1 ayda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum..dualarınızı bekliyorum..yaresim inş sen hamilesindir..artık haberini almaya gelirim..Allah'a emanet olun..çok öpüyorum sizi..

amin canımm inşallah en kısa zamanda seninde umutlu haberlerini alırız allah yar ve yardımcın olsun

bebeğim geçmiş olsun sana
zor bir aşılama atlatmışsın
benimde test tarihim 11 ağustos ama ben yaptırmayı düşünmüyorum işten izin almak istemiyorum test için birde beklemek en iyisi sanırım
benim aşılamam adetin 10. günü oldu 13 milyon %100 hareketli sperm verildi..
sizin en kadar verildi ?birde adetin kaçıncı günüydü?
birde bize kesinlikle ilişki 1 ay yasak dendi yani hastanein kuralı bu sadece bize değil
ben ilk aşılama da uymuştum bu yasağa ama bu sefer uymadım 12. gün kendimiz denedik çünkü arkadan gelen ufak yumurtalar var demişti doktor
sen de bir topikte yazmışsın doktor aşılama günü ve sonraki günler ilişki verdi diye
anlamıyorum ben bu doktorları ya niye farklı şeyler söylüyorlar tüpte yasak anladık da aşılama da niye yasak ben uymadım valla 2 günde birde uymayacağım..
inşallah sonuçlarımız pozitif olur merakla bekliyorum

Aslında geçen seferki aşılamamdan önce de vardı bu kist. ama küçük olduğu için önemsememişti benim doktorum. Şimdi izmir'de bir tüp bebek merkezine gittik. çok küçük de olsa kist varken aşılama yapmayacaklarını söylediler. bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım. geçmezse enjektörle içini boşaltacaklarmış.

inşallah yok olur seninki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…