- Konu Sahibi bebegim_01
-
ilk gün dinlenirim de sonrasında istediğini yapabilirsin dedi doktorum. uzun yolculuk yapacağım, denize falan da girerim. umarım olmaz bir şey...
evet insan tek olunca daha çok düşünüyor..eşiniz yok sanırım yanınızda..oda heyecanlıdır sanırm..
canım bugün adetimin 7. günü ancak bu ay erken oldum ve netten gebe kalabilme günlrine baktığımda 7 ile 12 temmuz yazıyordu..bilmiyorum yumurta çatlamada öncede bu sıvı gelirmi?? hayırlısı artık..
Alllah kabul etsin bu arada..dua etmeyi unutma bizlerede
hayırlısı canım. inşallah güzel sonuç alırsın. benim de yarın ama korkmaya başladım. sağ kasığıma sancı saplanıyor sürekli. çatlatma iğnesi vurulunca 36 saatten önce çatlayabilir mi ki yumurta :uhm: senin olmuş muydu kasıklarında ağrı? bir de zor bir işlem mi aşılama, acı falan oluyor mu? çok soru sordum değil mi?
ben gunduzu yasarken siz geceyi yasiyorsunuz aramizdaki zaman farkindan dolayi. bulusamayoruz. ben amerikada yasiyorum 3 yildir evlendigimden beri yani
benim doktorum bana ve esime butun tahlilleri asilama yapmadan once yapti. benim bildigim dogru olan bu
sonra ne gerekiyorsa yapilmasi
umarim hepimiz bu ay gebe kaliriz
dedigin orucu ben biliyorum bende tuttum 4 ay once
ve SELAT-I TEFRICIYE 4.444 tane okuyun ne dileginiz varsa Allah kabul edermis
gecen burda bir bayanin yazisinda da MERYEM SURESINI okumak gerektigini ogrendim 7 yil sonra hamile kalmis
merhaba kızlar. aşılamamı yaptırdım. çok gerilmiştim aşılama öncesi ama korkulacak bir şey değilmiş gerçekten. çok çabuk bitti zaten anlamadım. teknik açıdan iyi bir aşılama olduğunu söyledi doktorum. artık bekleyip göreceğiz. inşallah olur hayırlısıyla...
merhaba kızlar. aşılamamı yaptırdım. çok gerilmiştim aşılama öncesi ama korkulacak bir şey değilmiş gerçekten. çok çabuk bitti zaten anlamadım. teknik açıdan iyi bir aşılama olduğunu söyledi doktorum. artık bekleyip göreceğiz. inşallah olur hayırlısıyla...
hayırlı olsun umarım olumlu sonuç alırsın.
canım benim hayırlı olsun..İnş bu ay meleğine kavuşursun..artık git tatilini yap, gez, eğlen..
sağol canım, inşallah... cmt kpss'de görev çıkmış, sınavdan sonra yola çıkacağız büyük ihtimalle. iple çekiyorum tatili:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?