Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk gün dinlenirim de sonrasında istediğini yapabilirsin dedi doktorum. uzun yolculuk yapacağım, denize falan da girerim. umarım olmaz bir şey...

ilk gün dinlenirim de sonrasında istediğini yapabilirsin dedi doktorum. uzun yolculuk yapacağım, denize falan da girerim. umarım olmaz bir şey...

inş olmaz am sende tedbirini alırsın.. valla eğlen, gez, dolaş..yoksa insan takıyor benim gibi :)))

ben de çok farklı değlim. ama burdaki kadar çok düşünmem tabii tatilde. arkadaşlarım da memleketine gitti sıkıntıdan bütün gün bunu düşünüyorum

evet insan tek olunca daha çok düşünüyor..eşiniz yok sanırım yanınızda..oda heyecanlıdır sanırm..

agzımdan bir an bile dua eksik olmuyor.hepimiz için ediyorum.Allah çok bekletmeden bebişlerimize kavuştursun rabbim.:Saruboceq::lepi:

ben geçen ay iğneyi vurunca kasıklarımda sancı olmuştu. bu ay kendiliğinden çatladı. ve sanki hissettim yine bir ağrı olmuştu kasığımda. benim anladığım kadarıyla iğneyi vurduktan sonra her an çatlayabilir. işlemin hiçbir zorluğu yok. bu sefer hiç anlamadım bile, muayne oluyormuş gibi. ama kendini sakın sıkma rahat ol. inşallah hayırlısıyla olur aşılaman. yarın haberdar et bizide.

bu arada

merhaba ben bu siteye yeni uye oldum 2 defa asilama yaptirdim tutmadi bu ay 3.cuyu yaptiricaz. ben amerikada yasiyorum 32 yasindayim. evlendikten sonra 1 yil dogum kontrol hapi kullandim evliligin tadini cikaralim ve evlendikten 15 gun sonra amerikaya gelmistim dil bilmiyordum okula gitmek icin. sonra hapi birakip 1 yil kendimiz denedik olmadi doktora gittik tesaduf kistim ve rahimde yaralar cikti ayrica her ay cok sancili adet oluyordum cok kanamam oluyordu. gecen yil ameliyat oldum. doktorum herseyee bakti 2 tupumde acik,adetlerim duzenli,tiroitlerim iyi, esimin sperm sayisi iyi ama olmadi. iki asilamamdada 2 yumurta vardi

Umarim yuce rabbim dualarimizi kabul eder.

ben gunduzu yasarken siz geceyi yasiyorsunuz aramizdaki zaman farkindan dolayi. bulusamayoruz. ben amerikada yasiyorum 3 yildir evlendigimden beri yani
benim doktorum bana ve esime butun tahlilleri asilama yapmadan once yapti. benim bildigim dogru olan bu
sonra ne gerekiyorsa yapilmasi
umarim hepimiz bu ay gebe kaliriz
dedigin orucu ben biliyorum bende tuttum 4 ay once
ve SELAT-I TEFRICIYE 4.444 tane okuyun ne dileginiz varsa Allah kabul edermis
gecen burda bir bayanin yazisinda da MERYEM SURESINI okumak gerektigini ogrendim 7 yil sonra hamile kalmis

merhaba asude..umarım seninde bu sefer tutar..bu arada dua konusunda zekeriya a.s dularını okuyun..meryem suresi 3-6. ayetler, Al-i imran 38 ve enbiya 89. ayetler..Rabbim inş hepimize nasip eder..sende bize haber verirsin artık..

insaallah canım.hepimiz için dua ediyorum ben bugunde orucum.aasude peki bu orucu tuttun ama sonuç alamadınmı.benim erkek kardeşimde amerikada teksasta.dil ögrenmek için gitti ama galiba yerleşecek.sen neresindensin.

merhaba kızlar. aşılamamı yaptırdım. çok gerilmiştim aşılama öncesi ama korkulacak bir şey değilmiş gerçekten. çok çabuk bitti zaten anlamadım. teknik açıdan iyi bir aşılama olduğunu söyledi doktorum. artık bekleyip göreceğiz. inşallah olur hayırlısıyla...

hayırlı olsun umarım olumlu sonuç alırsın.

canım benim hayırlı olsun..İnş bu ay meleğine kavuşursun..artık git tatilini yap, gez, eğlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…