- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi bebegim_01
-
insallah bu sefer tutar asilamam.
insallah bu sefer tutar asilamam.
hayırlıı olsun tatlımmm ne güzellll.kaç yumurtan olgunlaştı.dr.un aşılamadan sonra ilişki önerdimi ?gelişmeleri yaz bizlere cnm:lepi:
sağolasın canım, 10 gün sonra öğrenicez bakalım sonucu. son muaynedde 2 yumurta irileşmişti. ilişki için bişiy demedi doktor. ilk aşılamada eşimin sperm sayısı 16 milyondu, bunda ise 10 milyona düştü. birde ilk aşılamamda kasıklarım hep ağrıyordu ama bu sefer hiçbişiy yok.
kızlar size bişey soracam.benim yengem dogum yaptı ve 1 ay erkekn aldılar yani 8 ay 4 günlüktü.küvözde şimdi.serum veriyorlarr yegenime.ve sütü pek gelmiyor yengemin ne yapmalıyız sizce bebegide alıp emziremiyoruz.izin vermiyorlar.bu konuda tecrübesi olan veya tanıdıgı bu durumda olan varmı.
kizlar ben geldim doktordan, konustuk doktorumla
ilk asilamami gonal f 75 mg ile yapmistik 2 yumurtam vardi tutmamisti
ikincisi hapla oldu biz bu 3.cu dedik doktor hapla yapilani saymayin onun sansi igneye gore az bu asilama tutmazsa bi daha gonal f ile deneyin olmazsa tup bebek dedi
ultrasona girdim adetimin ikinci gunundeyim hersey yolunda igneleri yazilar esim siparis etti yarin gelicekler sabah vurulucam gobekten haftaya cuma saat 1:30 da oglen randevum var bakicaklar kac yumurta var ne kadar buyukler diye
Allah hepimizin yardimcisi olsun
doktorum butun degerlerimin ve esimin herseyinin iyi oldugunu bilinmeyen nedenlerden dolayi hamile kalamadigimi soyledi, morelimi yuksek tutmadi, uzulmememi. hem asilamada hem tup bebekte morelin iyi olmasini soyledi
ilk asilamada ignede 2 yumurta vardi esimin spermleri yikandiktan sonra 71 milyondu bana verilirken harektlikleride % 70 di
ikinci hap asilamamda yine 2 yumurtam vardi esimin sperm sayisi 60 milyondu bana verilirken hareketligide % 88 di olmadi
hersey ama hersey yolunda ama olmamisti belki bu sefer tutar
ben 32 yasindayim esim 33.
canım inş olur bu sefer, bende de daha aşılama yok, bende 27 yaşındayım ve 2 senedir olmuyor ancak tedaviye ben martta başladım, önce klomen kullandım sonra iğne vurdular geçen ay ama tutmadı..bu ayda anlamadım folik asit verdi..bizim tedavi biraz ters işliyor anlayacağın..çünkü eşime bakılmadı, bu ay olmazsa gebelik gelecek ay eşime bakılacak..öyle gidiyoruz bakalım..olmazsa değiştircem doktorumu.
hakkında hayırlısı olsun canım ama neden eşine bakmadan direk tedavi uyguluyor doktorun:uhm:
melisa bilmiyoruz canım.dr. sana baglı nekadar çok süt getirirsen okadar i.dedi.çocugun kilo problemi yok canım.sadece solunumda problem varmış.bugun bir araçıkarıp nefes alması nasıl bir problem varmıona bakacaklar.insaallah düzelir.
canim benim doktorum tedaviye baslamadan once benim ve esimin butun tahlillerini yaptirdi. herseye bakti ona gore tedaviye basladik, bence dogrusuda bu, bilmeden bakmadan neye gire tedavi yapiyor
ya bi sorun varsa ve asilama o bu yapilmasi sana zaman ve para kaybettiriyorsa ayrirca morelmen uzuluyorsun
once esine ve esin herseyine bakilsin
amerikada once herseye bakilip sonra tedaviye baslaniyor oyle konus doktorunla zamanini ve parani bosuna harcama
bebek sahibi olmak icin yasin cok etkisi var erken yaslarda hamile kalmak daha kolay ve saglikli yas ilerledikce gebe kalmak zorlasiyor bence doktoronuda bitirmeyi bekleme ne olur ne olmaz kariyer her zaman olur ama bebek her zaman olmayabilir
benden sana bi abla tavsiyesi
ilk is doktorunla konus herseye baksin sende ve esine yapmiyorsa daha iyi bir doktor bul derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?