- 6 Mayıs 2019
- 58
- 62
- 8
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.481
[/QUOTE]Evet 4 bucuk yaşında kızım
Çok mutlu oldum bunu okuduğum için. Allah bağışlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE]Evet 4 bucuk yaşında kızım
İnşAllah yerleşme ile ilgilidir canım25 temmuzda transfer oldum .az önce peceteye silince hafif pembemsi kahverengi akınti geldi.öyle olan var mi
İnşallah normİnşAllah yerleşme ile ilgilidir canım
İnşallahİnşAllah yerleşme ile ilgilidir canım
Ben varım 7. Gün lekelenme seklinde kanamam oldu. Gün boyu ara ara tekrarladı bir de çok şiddetli kasık ağrısı oldu. Şu an 14 gün oldu pozitifi gördüm. Katlanması da iyi gidiyor çok şükür.25 temmuzda transfer oldum .az önce peceteye silince hafif pembemsi kahverengi akınti geldi.öyle olan var mi
Aynen bende de sanki adet olcakmisim gibi agri ara ara geliyorBen varım 7. Gün lekelenme seklinde kanamam oldu. Gün boyu ara ara tekrarladı bir de çok şiddetli kasık ağrısı oldu. Şu an 14 gün oldu pozitifi gördüm. Katlanması da iyi gidiyor çok şükür.
Yaziyorlar cnmKan sulandırıcıyı sağlık ocağında yazdırabiliyor muyuz kızlar ?
Yaziyorlar cnm
Evet ben öle alıyorumRaporum yok ama o şekilde sigorta karşılıyor dimi
Ben dayanamadım 7. Gün predictor erken gebelik testi yaptım orda çıktı. Doktorum 10. Gün demişti ama bizim sağlık ocağı perşembe yarım gün diye kan almıyomuş o yüzden 9. Gün kan verdimAynen bende de sanki adet olcakmisim gibi agri ara ara geliyor
İnşallah bende pozitif gorurum
Şükür inşallah katlanmaya devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kanamadan kaç gün sonra test yaptınız
Benim test günüm 8 i (14.gün)
Çok sordum amaBen dayanamadım 7. Gün predictor erken gebelik testi yaptım orda çıktı. Doktorum 10. Gün demişti ama bizim sağlık ocağı perşembe yarım gün diye kan almıyomuş o yüzden 9. Gün kan verdim
Ne kadar tutuyor peki sağlık ocaginda yazdirincaEvet ben öle alıyorum
Hiç bilgim yoktu bakNe kadar tutuyor peki sağlık ocaginda yazdirinca
Merhaba ben de 25 temmuzda transfer oldum bugün çok fazla ağrılarım var lekelenme henüz olmadı ama ağrıların olması bile beni mutlu ediyor açıkçası . Siz ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsunuz25 temmuzda transfer oldum .az önce peceteye silince hafif pembemsi kahverengi akınti geldi.öyle olan var mi
Benim 5. Gün embriyosuydu onda bile silik çizgi çıkmıştı. 2. Gün embriyosu için erken benceÇok sordum ama
Kaçıncı gün embiriyosu
Benim 2 adet 2.gün embiriyosu transfer edildi
Bende yapsam çıkar mi acaba
5. Gün embriyosu benimki ayın 5 inde test yap demişti doktor lekelenme iyidir herhalde bende olsa sevinirim sanırımTest günüm 8 i ama belki yarin prediktor erken testten yaparım.
Lekelenmeye sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Herşeyden nem kapiyoruz hakkimizda hayirlisi
Benim oğlumda da tam adet gunumde lekellenme olmuştu ertesi gün idrarda ve kanda çıkmıştı
O normal gebelikti.