- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.761
Kaçıncı gün verdiniz kaniKan sonucum 1.20 çıktı. Doktoruma yazdım ilaçlara devam et sık sık verme 12. Gün ver dedi. 6. Gün embriyosu olsa çıkardı neden inatla ilaca devam et diyor anlamıyorum. Boşuna ilaç kullanacağım. İçimden gelmiyor kullanmak ama kullanacağım

senin transferin kaçıncı günü bugün en son kaçıncı gün verdi de değerin kaçtı?
  senin transferin kaçıncı günü bugün en son kaçıncı gün verdi de değerin kaçtı?

benim normalde adetlerim duznsizdir önümuzdeki ay tarlusal kullan dedi bide bana döngüm değişmesin diye. İlaç kullanmaktan bıktım artık ilaç iğne
 benim normalde adetlerim duznsizdir önümuzdeki ay tarlusal kullan dedi bide bana döngüm değişmesin diye. İlaç kullanmaktan bıktım artık ilaç iğne 
 araştırma hastanesi cevap verdiğine şükrediyorum . Bende bıktım ilaçlardan . Normalde hasta olduğumda içmem ilaç çekerim ama konu bebek olunca hepsini içiyorum valla
 araştırma hastanesi cevap verdiğine şükrediyorum . Bende bıktım ilaçlardan . Normalde hasta olduğumda içmem ilaç çekerim ama konu bebek olunca hepsini içiyorum valla