- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.861
Kisiye gore degisiyor canim. Benim mesela.cok yüksekti. 337ydi 10. GunArkadaşlar bugün kan Vericem ama 5. Gün embriyosu bugün 10. Günüm değer yaklaşık ne olmalı bilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisiye gore degisiyor canim. Benim mesela.cok yüksekti. 337ydi 10. GunArkadaşlar bugün kan Vericem ama 5. Gün embriyosu bugün 10. Günüm değer yaklaşık ne olmalı bilen varmı
Benim doktorumda sağolsun moralmi çok fena deyip deyip bozmustu tmm.olmadı dedim eşim ve ben çok uzuldukAynenn canım bende adet kanaması gibi yaşadım dr umutsuz gittim erken gebelik yapmıştım tek çizgiydi olmadı tm demiştim ama o kadar şaşkınlık yaşadık ki ummadıgım anda Rabbim mucizemi yaşattı elhamdülillah 2 kat artmış 1 günde dedi dr perşembe tekrar bakıcaz nasipse Rabbim ol desin yeter ki ❤
amin inşallahHayırlı haberlerle gelirsin inş canım
anladım bakalım benim kaç çıkıcak. eşim izin alıp alıp gelicek öğleden sonra gidicez kan vermeye hayırlısı inşallahKisiye gore degisiyor canim. Benim mesela.cok yüksekti. 337ydi 10. Gun
Ben cem beyde tedavi gördümnegatif alan arkadaslar cok üzgünüm cok iyi anliyorum sizi benimde negatif oldu ve bidahaki 5.tedavim olacak dondurulmus embriyomda kalmadi allah hepimizin yardimcisi olsun ama insan pes edip birakamiyor iste denemek zorundayiz baska caremiz yok ben tedavi merkezimi degistirmeyi düsünüyorum artık aranizda istanbul bahcecide cem celik de tedavi goren varmi
Amin inşallah.Önceki olumsuz olunca hiç gidip kan veresim bile yok. 8 yıldır her adetimi beklerken umutla bekledim bu tedaviler hepm çok yıpratıcı hemse ümitlendirici oluyor sonra olumsuz sonuç maalesef bitiriyor insanı. Hayırlısı herkes içim![]()
5. Gün oldum canım benimki kimyasaldıNEGATİF sonuç alan arkadaşlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz? (Sayfası değil biliyorum ama burada çoğunuzu tanıdığım için yazmak istedim dilerseniz özelden de dönüş yapabilirsiniz)
POZİTİF olan arkadaşlar sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim.![]()
eşim gelicek izin aldı öğleden sonra onu bekliyorum bakalımAmin inşallah.
Verdin mi kan ?
Ben idrarda baktım negatif yarın kan vericem normalde test günüm 11 i
Merhaba, beta hcg ye göre değişiyor sanırım ama benim değerim 1.20 idi, ilaçları bıraktıktan 5-6 gün sonra regl oldum.NEGATİF sonuç alan arkadaşlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz? (Sayfası değil biliyorum ama burada çoğunuzu tanıdığım için yazmak istedim dilerseniz özelden de dönüş yapabilirsiniz)
POZİTİF olan arkadaşlar sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim.![]()
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten, sabırla koruk helva olurmuş. Yüce Mevlam, sabrımızı da sınıyor belki bu yolla, tevekkülümüzü de. Allah hayırlı ve hem beden hem akli melekeleri yerinde olan evlatlar nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahAynenn canım bende adet kanaması gibi yaşadım dr umutsuz gittim erken gebelik yapmıştım tek çizgiydi olmadı tm demiştim ama o kadar şaşkınlık yaşadık ki ummadıgım anda Rabbim mucizemi yaşattı elhamdülillah 2 kat artmış 1 günde dedi dr perşembe tekrar bakıcaz nasipse Rabbim ol desin yeter ki ❤
Aminn canım inşallahSizinde pozitifmisşimdi okudum mesajlarınızı.
Allah'ım inşallah banada pozitifi gösterir bu sefer sağlıkla![]()
İnan ne diyeceğimi bilemiyorumkızlar sonucum negatif maalesef![]()
Hakkinda hayırlısı olsun canım. Bir dahaki denemede insallah kavuşursun bebeginekızlar sonucum negatif maalesef![]()
Ben cem beyde tedavi gördüm
Canım ben tedavi gördüm pozitif aldım çok şükür son kan testimi bugün yaptım 768 çıktınegatif alan arkadaslar cok üzgünüm cok iyi anliyorum sizi benimde negatif oldu ve bidahaki 5.tedavim olacak dondurulmus embriyomda kalmadi allah hepimizin yardimcisi olsun ama insan pes edip birakamiyor iste denemek zorundayiz baska caremiz yok ben tedavi merkezimi degistirmeyi düsünüyorum artık aranizda istanbul bahcecide cem celik de tedavi goren varmi
Canım sen ne zaman tedavi gördün Bende Cem beyle yeni pozitifi aldım çok şükürBen cem beyde tedavi gördüm
Hayırlısı olsunkızlar sonucum negatif maalesef![]()
Tahlil sonucun ne oldu canımİnan ne diyeceğimi bilemiyorumvardır vakti zamanı inşallah
hepimiz bu zor yollardan geciyoruz.Benimde idrar negatif çıktı.Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum ama zerre umut kalmadı içimde.
Kötü çok düşükHayırlısı olsun
Tahlil sonucun ne oldu canım
Amiinnn canım benimmm çok sagol Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin saglıkla hasret çeken herkez duamda ❤Si
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten, sabırla koruk helva olurmuş. Yüce Mevlam, sabrımızı da sınıyor belki bu yolla, tevekkülümüzü de. Allah hayırlı ve hem beden hem akli melekeleri yerinde olan evlatlar nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()