- 26 Mayıs 2020
- 199
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.061
Canım teşekkür ederim da sanada hayırlı olsun tamam seni ekliyorum kaç Embriyo Transfer edilecek kaçıncı gün Embriyosu?
2 tane 5. gün embriyosu canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teşekkür ederim da sanada hayırlı olsun tamam seni ekliyorum kaç Embriyo Transfer edilecek kaçıncı gün Embriyosu?
2 tane 5. gün embriyosu canım![]()
TabikiiiiTamam canım seni de alayım gün belli olunca etiket yaparsin beni
Bende beklemedeyim transfer için bu çikolata kisti sizlerde ayak ağrısı yapıyor mu kistin olduğu taraf kasik agrim yok ama kalcamdan ayağıma kadar agri var
[/QUOTE
Benimde oluyor(
Tamam canım2 tane 5. gün embriyosu canım![]()
Predictor kullandım canım teşekkür ederim sana da hayırlı olsunhayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin hangi testi kullandin acaba
Teşekkür ederim darısı sizin başınıza canımmmHayırlıuğurlu olsuncanım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çoooooookkk sevindim dua et bize de darisi bizlerin başına![]()
Kaçıncı gün senin Canim benim 8.gun çıktıHayirli olsun canim ❤ benden bir gun once transferin ben de mi yapsam test ne net belli mi ikinci cizgi![]()
7.gun benim canim bir gun var aramizdaKaçıncı gün senin Canim benim 8.gun çıktı
teşekkur ederimPredictor kullandım canım teşekkür ederim sana da hayırlı olsun![]()
pazartesine vereceğim inşallah..Siz kan verdiniz mi? İnşallah sizden de güzel haber alırız bugün.![]()
Ya ne güzelCanım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ben 9.gün kan testinde öğrenmiştim gebe olduğumu![]()
İyi akşamlar benimde bel ağrım çok olmuştu ve kaşıklarımda adet olucakmısım gibi ağrılar olmuştu bebiş yerleştiği için olabilirİyi akşamlar hanımlar♥
biz size merhaba demeye geldik :)
Bugün benim transferden sonra 5. Günüm. Şu an bel ağrımdan ölüyorum. Karın bölgemde oldukça batma var, bunlar normal mi?
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahYa ne güzel❤
Ben 8. Gün yaptırmaya karar verdim. İnşallah güzel sonuçlar görürüz.
İyi akşamlar Tatlımİyi akşamlar benimde bel ağrım çok olmuştu ve kaşıklarımda adet olucakmısım gibi ağrılar olmuştu bebiş yerleştiği için olabilir![]()
Amin canım inşallah... Psikolojik olarak baya yorulduğumu hissediyorum şu son birkaç günde. Beklemek, fiziksel kısıtlanma ve belirsizlik baya yorucu gelmeye başladı, bilemiyorum inşallah güzel sonuçlar alırım hayırlısıyla bu haftaRabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah![]()
Canım ortalama 6 7 güne kadar yerleşmiş oluyor diye biliyorum bende ilaçların etkisidir diye umursamamıştım açıkcası hiç huzursuz olma tedbir bizden takdir Allah’tanİyi akşamlar Tatlım ♥
Gün gün değişiyor semptomlarım. İlk 3 gün uyku ilacı almış gibi geziyordum. Geçen gün çok şiddetli kasık batmaları yaşadım.
Bu akşam da kuyruk sokumu ağrısından duramıyorum. Bebeğin yerleşmesi kaç günü alıyor acaba? Yoksa bunlar ilaç yan etkileri mi?
Birşey mi oldu diye baya huzursuz oldum...
Öyle mi diyorsun?Canım ortalama 6 7 güne kadar yerleşmiş oluyor diye biliyorum bende ilaçların etkisidir diye umursamamıştım açıkcası hiç huzursuz olma tedbir bizden takdir Allah’tan![]()