- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.001
3.günü embriyosuKaçıncı gün Embriyosu onu sormayı unutmuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.günü embriyosuKaçıncı gün Embriyosu onu sormayı unutmuşum
Sen yeni tazecik annesin bizi unutma:)Ağrı batma ilk günlerde olmuştu bende de hareket ettikçe. Ama o operasyon etkileri bence. Rahimde kalınlaştı sonuçta. İyi düşünmeyi bırakma sakın.![]()
İnşallah bütün dualarım anne olmak isteyen böyle zor süreçten geçenlere bende dahilHadi canım arka arkaya güzel haberler veririz inşallah![]()
3.gun embriyosu 12.gun çıkıyor ve sen çok erken test yapmissin ayrıca erken gebelik testi de değil kaset ya bozuk çıkıyor ya da geç çıkıyor idrardaHayır kaset test
İnşallah öyledir canım3.gun embriyosu 12.gun çıkıyor ve sen çok erken test yapmissin ayrıca erken gebelik testi de değil kaset ya bozuk çıkıyor ya da geç çıkıyor idrarda
Yaaaaa çok sevindimm, tebriklerrrKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor![]()
Hadi gözün aydın inşallah kandada çıkarKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor![]()
Tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor![]()
Allah kalbine göre versin canımKontrolden çıktım kızlar ortalama 10 yumurta toplarız dedi doktor bugün çatlatma yapacam pazartesi opu Allahın izniyle her şey yolunda giderse 18 temmuz transfer
Çok teşekkür ederim canım rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün insallahAllah kalbine göre versin canım![]()
3. gün embriyosu ise senin için daha çok erken idrarda çıkmaz ..boşa moralini bozmaKızlar benim bugün 7.günüm sabah test yaptım negatif çıktı. Kan testime 3gün vaar doktorum 10gün sonra kan yaptır dedi. İdrarda negatif olup kanda pozitif gören varmı? Bu arada 3.gün embriyosu
3.gün embiryosu idrara 8.gün geçiyor canımİnşallah öyledir canımilk tedavimde yine 3.gün embriyosuydu ama o 5.günde çıkmıştı oda kaset testi şimdi 7.günde çıkmayınca endişelendim ama keşke yapmasaydım boşu boşuna canımı sıkıyorum
Çok sevindim kuzum darısı bekleyenlerin başına kan verdin miKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor![]()
Maşallah güzel çok yumurtalar.insalllah kaliteli dolu olur.Kontrolden çıktım kızlar ortalama 10 yumurta toplarız dedi doktor bugün çatlatma yapacam pazartesi opu Allahın izniyle her şey yolunda giderse 18 temmuz transfer
Belirtim olmadı hiç bende tutmadı sandım herkese göre değişiyor bende bu. Dua ederim tabiiYaaaaa çok sevindimm, tebriklerrrbelirtin var mıydı canımm?nolurr bizim için de dua et
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Teşekkür ederim akşam gidicez kan için inşallah seninde pozitiftirHadi gözün aydın inşallah kandada çıkar![]()
Teşekkür ederimTebrik ediyorum sağlıkla kucağına al![]()
Hadi o zaman ilk haberi senden bekliyoruzPerşembe günü transfer oldum![]()