- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.181
Çok teşekkür ederim. Bol bol suyumu içiyorum. Gülümsüyorum ve sizleri seviyorum.her sey guzel olacak insallahbol bol su icin ve gulumseyin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Bol bol suyumu içiyorum. Gülümsüyorum ve sizleri seviyorum.her sey guzel olacak insallahbol bol su icin ve gulumseyin
![]()
Hiç duymamıştım böyle birşey ama doktorunuz öyle dediyse bilemiyorum elbette. Bir de dondurulmuş embriyo dediniz, OPU öncesi ilişki dediniz. Orayı çok anlamadım ama doktorunuzu dinleyin elbette.Canım öyle birşey söylemedi bize doktor .Zaten benimki dondurulmuş embriyo transferi .Ki yumurta toplamadan bir kaç gün önce doktor kendisi söyledi ilişki olsun diye , sperm verileceği için
Güzel düşünüyorum güzel şeyler oluyor. Mottom bu hafta kesinlikle bu. Teşekkür ederimevet canım yükseldi. benim de 5. gün embriyosuydu.
9. Gün 11
11. Gün 40
15. gün 194 çıktı.
Doktorum bile şaşkın ama oluyor böyle durumlar embriyo geç çıkıyor kabuğundan geç tutunuyor haliyle dedi. o yüzden güzel düşün güzel olsun. dualarım seninle![]()
Transferden sonrayı biliyorum canım .Opuda sperm testi vereceği için O gün 2-3 gün öncesi ilişki olsun dedi .Hiç Yasaklamadı ilişkiyi , şimdide aramaya çekiniyorum bunun içinHiç duymamıştım böyle birşey ama doktorunuz öyle dediyse bilemiyorum elbette. Bir de dondurulmuş embriyo dediniz, OPU öncesi ilişki dediniz. Orayı çok anlamadım ama doktorunuzu dinleyin elbette.
Ben tedaviye başladığımdan beri doktor ilişkiyi yasakladı zaten, şu an transfer oldum hala yasak devam ediyor.
İlk gittiğimizde biz de çok utanıyorduk sormaya ama artık çok olağan oldu herşey.Transferden sonrayı biliyorum canım .Opuda sperm testi vereceği için O gün 2-3 gün öncesi ilişki olsun dedi .Hiç Yasaklamadı ilişkiyi , şimdide aramaya çekiniyorum bunun için![]()
Keşke aklıma gelseydi orda o kadar çok soru sordum ki transferle alakalı onu unuttukİlk gittiğimizde biz de çok utanıyorduk sormaya ama artık çok olağan oldu herşey.Çekinme bence.
Bencedegil yada doktordan doktora degisior benim doktorum transferden sonra aksama iliski mutlaka olsunn dediKesinlikle ilişki yasak. Tedavi boyunca ilişki kesinlikle olmaması gerekiyor.
Transferden sonra ilişkiyi yasaklıyorlar sonucu alana kadar sanırım .İlk defa duydum sizdenBencedegil yada doktordan doktora degisior benim doktorum transferden sonra aksama iliski mutlaka olsunn dedi![]()
Günaydın herkese! Bugün dayanamadım kan verdim. Transferden sonra 7. Gün sonucum 3.49 bu değer yükselir mi sizce? 3 gün sonra asıl testim. Biraz moralim bozuldu inkar etmeyeyim. Ama şu an sakin olmaya ve asıl test gününe kanalize olmaya çalışıyorum.
İdrar testi yapmış mıydın peki öncesinden. Direk kan testi mi versin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.evet canım yükseldi. benim de 5. gün embriyosuydu.
9. Gün 11
11. Gün 40
15. gün 194 çıktı.
Doktorum bile şaşkın ama oluyor böyle durumlar embriyo geç çıkıyor kabuğundan geç tutunuyor haliyle dedi. o yüzden güzel düşün güzel olsun. dualarım seninle![]()
Hadi hayırlı uğurlu olsun canimOpu oldum kızlar 10 yumurta toplandı. Bekleyiş başlıyor
hayırlısı olsun. insallah tez zamanda kucagin dolar canımbenim sonuç negatif arkadaşlar nasip değilmiş artık zamanı gelmemiş demek ki..
inşallah canım hayırlısı ile sağlıcakla amin..hayırlısı olsun. insallah tez zamanda kucagin dolar canım![]()
Tamam canım değiştiriyorum
Seni de alayım mı Listeye?mrb kızlar ben de 8 temmuzda transfer oldum.hepimizin hakkında hayirlisi olsun