- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.201
Aaa çok üzüldümbenim sonuç negatif arkadaşlar nasip değilmiş artık zamanı gelmemiş demek ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok üzüldümbenim sonuç negatif arkadaşlar nasip değilmiş artık zamanı gelmemiş demek ki..
“Allah geciktiriyorsa güzellestiriyordur, sabret...“ 🕊benim sonuç negatif arkadaşlar nasip değilmiş artık zamanı gelmemiş demek ki..
Canım çok erken yapmışsın testi.. 8. Günden sonra çıkmaya başlıyor değer.. hem negatif olunca 1. 'den yukarı çıkmıyor.. seni uzun zamandır takip ediyorum dualarım seninle lütfen yüreğini ferah tut allah büyük arkadaşım...
Canım... Doğru zaman değilmiş. Daha doğru bir zamanda bebeğin seni bekliyor. Tüm kalbimle seni kucaklıyorum. Hayırlısı olsun.benim sonuç negatif arkadaşlar nasip değilmiş artık zamanı gelmemiş demek ki..
amin canım benim çok sağol allah seninle birlikte isteyen herkese nasip etsinİdrar testi yapmış mıydın peki öncesinden. Direk kan testi mi versin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tutunmasina yardimci oluyormus bende sasirdim nette bu konuyla ilgilibir makalede okudum pozitif sonuc aldim etkisivarmidir bilmiyorumTransferden sonra ilişkiyi yasaklıyorlar sonucu alana kadar sanırım .İlk defa duydum sizden![]()
Pozitif sonuç almana çok sevindimTutunmasina yardimci oluyormus bende sasirdim nette bu konuyla ilgilibir makalede okudum pozitif sonuc aldim etkisivarmidir bilmiyorum![]()
Bizede Transfer sonrası yasakladı Embriyolog geldi söyledi özellikle . Artık hangisi nasıl etkiliyor bilmiyormPozitif sonuç almana çok sevindimAma doktorlar hep yasaklıyor , duyduklarım okuduklarım o yönde .Şu an bir yaşıma daha girdim
![]()
Bu yöntemi ilk defa duydum doktor dese bile yapmam sanırım ben ortada yumurta yok zaten döllenen yumurta konuluyor amaç ne ki :)Bencedegil yada doktordan doktora degisior benim doktorum transferden sonra aksama iliski mutlaka olsunn dedi![]()
Acaba hormonları iyi yönden etkiliyor cinsellik diye , psikolojik olarak mıBu yöntemi ilk defa duydum doktor dese bile yapmam sanırım ben ortada yumurta yok zaten döllenen yumurta konuluyor amaç ne ki :)
Canım sonuç ne oldu topiğe girip baktım ama yazmamışsınPazartesi☺
Benim psikolojim ne olacak,Acaba hormonları iyi yönden etkiliyor cinsellik diye , psikolojik olarak mı![]()
Ha ha bende öyle valla psikoloji felan kalmaz bende.Eğer tutarsa 3 ay yanıma yaklaştırmam heraldeBenim psikolojim ne olacak,elimi yukarı kaldırırken ağır çekimde hareket ederim transfer sonrası bir de ilişki aman tanrım
sağ ol canımTamam canım değiştiriyorum
Ben de miyom var canım ilk doğum da 9 ay yasaktı canım düşün :)Ha ha bende öyle valla psikoloji felan kalmaz bende.Eğer tutarsa 3 ay yanıma yaklaştırmam heralde![]()
Yaaa bak o kötüymüş canım .Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil canım .Rabbim inşallah pozitif görmemizi ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip ederBen de miyom var canım ilk doğum da 9 ay yasaktı canım düşün :)