- Konu Sahibi salliballi
-
kartopu beklıyorum gece gırıcem sonucu oğrenmek ıcın:)
salliballi 6. gunde baslar dıyorsun he. kız sende basladımı bıseyler, goğus sısmesınden harıç?
insan oğluyuz işte. nann bu ucuncu denem ama ki biliyorumde belırtıler herkeste farklı , hatta hıcte olamayabılıyor. iş olsun işte:) varmı baska belırtısı olan. göz bebeklerı buyuyen, kırpıklerı karısan falan:)
kızlar yazılarınızı okudum sıdekı heyecanları agustosda yada eylulde hayırlısıyla bende yasamak ıstıyorum allahım hepınızın kucagını doldursun saglıkla.. ve mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın guzel allahımopuyorumnanaktan
Arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı haber almayı nasip etsin.Hepinize ddua ediyorum.Ben bile heyacanlandım.Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
ben mi?yapmadım.
kartopu beklıyorum gece gırıcem sonucu oğrenmek ıcın:)
salliballi 6. gunde baslar dıyorsun he. kız sende basladımı bıseyler, goğus sısmesınden harıç?
insan oğluyuz işte. nann bu ucuncu denem ama ki biliyorumde belırtıler herkeste farklı , hatta hıcte olamayabılıyor. iş olsun işte:) varmı baska belırtısı olan. göz bebeklerı buyuyen, kırpıklerı karısan falan:)
kızlar sızede aksam ustu bellı bır saatte ates basması oluyormu yaw. estorfemdenmı oluyor acaba. ah bu hormon ılaçları mahfettı bızı.
Ya bende de bu ates basmasi cok sik oluyodu, sadece progeston in oil ignesi kullaniyom, ondan herhalde dedim... Ya kizlar benim igne yerlerim sis gibi , bide sol tarafimda dokunummu cok sert ve topac gibi bisey var sanki..... yarin klinige gitip gostercem, oyle olan varmi sizde....
ben iğne olmuyorum canım, vajinal jel kullanıyorum
Ben yarın akşam yaptırıyorum testimi gece belli olur herhalde
Evet canim simdi okuyodum, ya geceden niye yaptiriyon, ben yurtdisidnayim arada fark cok, bende merakla bekliyorum ahmilelik haberini insallah hayirli haberler alirsin arkadasim, alalh yardimcin olsun, benimde pazar gunu... beklemedeyizz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?