temmuz ayında transferi olanlar2010

micro için sperm problemi fark etmiyor.yeterki canlı birkaç tane olsun..ileri haraketi olmasada olur ..zaten haraket rtmesine gerek yok ..yumurta içine bırakılacaklar..

içime su serptin cnm, bende problem yok allahtan, kaçıncı gün tarnsferi yapılacağınada kafam takılıyo, bana ya cts ya pazar yada salı dediler..... hayırlı olsun, sonunda bana tutunsunda....

bizdende iyi haber gelirse bu formu ugurlu ilan edebiriz...hakikaten tedavi sürecinin en zor bölümü bu 12 gün...ama geçiyor işte.geçmeyen gün yok...
öyle tabı aslında gecıyorda bize eziyet gıbı gelıyor gecen gunler:)

çok sağol cnm bnm, saat 11den sonra arayacaklar, aramazlarsa zaten ben dayanamayıp aricam, bilmiyorum, umarım hepside iyidir, hepside döllenir ve bölünmeye devam eder, inş....
hadı canım ınsallah. beklıyorum haberını

patrica bu arada bizde sperm azlığı problemi var, ileri hızlımız hiç yok denecek kadar az
olsun hayatım bakalım nekadarı dollenecek. aslında bıze gereklı olan bır yumurta ve bır sperm değilmi zaten. yeterkı rabbıl ol desin. her koşulda oluverır:) bol dua et canım allah yardımcın olsun.

inşallah canım açtığın topiğin uğurlu gelsin hepimize. sırayla müjdeli haberi verelim buradan herkese

olcak allahın ıznıyle arkadasım :)) eyvahedigeldismile

kız deliiiiiiiiiiii sevınsene hamılesın ısteeeeeeeeeeeeeeee:teytey:

CANIMMMMMMMMMM EVET DELİYİM BEN :) Hemşiremle görüştüm banada hamile olduğumu söyledi yalnız oda değirimi düşük buldu iğnelere ve ilaclara devam dedi kesmek yok pzt günü değerimin 300 -400 olması gerekliymiş dua edin inş bu cuma hürmetine kızlarrrrrrrrrrr

SALLİBALLİ BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM, DEMEKKİ ALLAH SÖYLETTİRDİ:) demekki sende hamile kalacaksın cnm yaaa, o başkasıymış ben sen sandım hamile kalan kişiyi, inşallah sende güzel haberler veririsn cnm....

:) hadı mubarek cuma gununun yuzu hürmetine rabbım hepimizin dualarını kabul etsın ınsallah. kızlar artık negatıf duymak ıstemıyorum. bende ufak tefek boyle kasık sızıntıları oluyor ama cok dıkkat edınce hıssedılıyor. göğusler zaten progesterondan buyudu ama onlarda acıma gergınlık falan yok. ayy ben bıraz cıkayım barı yoksa kafayı sıyırıcam:)

SALLİBALLİ BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM, DEMEKKİ ALLAH SÖYLETTİRDİ:) demekki sende hamile kalacaksın cnm yaaa, o başkasıymış ben sen sandım hamile kalan kişiyi, inşallah sende güzel haberler veririsn cnm....

olsun arkadaşım ha ben ha o .....hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz...bana duydugun güzel hislerin için sana çok teşekkür edrimm..:1hug:

yanlışlıkta olsa tşk ederim canım olsun inş hepimiz bu müjdeli haberi alırız burdan

selam kızlar bende varım. 17 temmuzda yapıldı beklıyorum bakalım. evde oturup yatmaktan hıcbı sey yapmamaktan coooook sıkıldım. su ınternet ve tv olmasa cekılmez gercekten. ya bu arada benım ılk denemem ve tek embryo konuldu ama bazen duyuyorum 2 konulanda var. bana yasa falan dedıler bılmıyorum tek sansı azaltır mı

merkeze tel açtım kaç yumurta döllendiğine dair, 12den sonra arayacaklarını söylediler, fakat ben çok heyecanlıyım arkadaşlar bekleyemiyorum, lütfen dua edin, umarım hepsi kalitelidir, umarım hepside döllenmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…