- Konu Sahibi salliballi
-
hayırlısı olsun arkadaşım.sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Yüce Rabbim
patrica bu arada bizde sperm azlığı problemi var, ileri hızlımız hiç yok denecek kadar az
micro için sperm problemi fark etmiyor.yeterki canlı birkaç tane olsun..ileri haraketi olmasada olur ..zaten haraket rtmesine gerek yok ..yumurta içine bırakılacaklar..
içime su serptin cnm, bende problem yok allahtan, kaçıncı gün tarnsferi yapılacağınada kafam takılıyo, bana ya cts ya pazar yada salı dediler..... hayırlı olsun, sonunda bana tutunsunda....
öyle tabı aslında gecıyorda bize eziyet gıbı gelıyor gecen gunler:)bizdende iyi haber gelirse bu formu ugurlu ilan edebiriz...hakikaten tedavi sürecinin en zor bölümü bu 12 gün...ama geçiyor işte.geçmeyen gün yok...
hadı canım ınsallah. beklıyorum haberınıçok sağol cnm bnm, saat 11den sonra arayacaklar, aramazlarsa zaten ben dayanamayıp aricam, bilmiyorum, umarım hepside iyidir, hepside döllenir ve bölünmeye devam eder, inş....
olsun hayatım bakalım nekadarı dollenecek. aslında bıze gereklı olan bır yumurta ve bır sperm değilmi zaten. yeterkı rabbıl ol desin. her koşulda oluverır:) bol dua et canım allah yardımcın olsun.patrica bu arada bizde sperm azlığı problemi var, ileri hızlımız hiç yok denecek kadar az
inşallah canım açtığın topiğin uğurlu gelsin hepimize. sırayla müjdeli haberi verelim buradan herkese
kız deliiiiiiiiiiii sevınsene hamılesın ısteeeeeeeeeeeeeeee:teytey:
salliballi kız varmı değişiklik:)belirti neyin.
CANIMMMMMMMMMM EVET DELİYİM BEN:) Hemşiremle görüştüm banada hamile olduğumu söyledi yalnız oda değirimi düşük buldu iğnelere ve ilaclara devam dedi kesmek yok pzt günü değerimin 300 -400 olması gerekliymiş dua edin inş bu cuma hürmetine kızlarrrrrrrrrrr[/QUOTE
aynen ilaçlara devammm...yükselecek degerlerinnn ..hiç merak etmee..
CANIMMMMMMMMMM EVET DELİYİM BEN:) Hemşiremle görüştüm banada hamile olduğumu söyledi yalnız oda değirimi düşük buldu iğnelere ve ilaclara devam dedi kesmek yok pzt günü değerimin 300 -400 olması gerekliymiş dua edin inş bu cuma hürmetine kızlarrrrrrrrrrr[/QUOTE
aynen ilaçlara devammm...yükselecek degerlerinnn ..hiç merak etmee..
inş canım burdan haber veririm size cumada unutmayın beni dua istiyorum sizden bende size edecem inş rabbim hepimizi sevindirsin inş :CüvCüv:
SALLİBALLİ BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM, DEMEKKİ ALLAH SÖYLETTİRDİ:) demekki sende hamile kalacaksın cnm yaaa, o başkasıymış ben sen sandım hamile kalan kişiyi, inşallah sende güzel haberler veririsn cnm....
hasnada senin gögüslerin şiştimi..?
SALLİBALLİ BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM, DEMEKKİ ALLAH SÖYLETTİRDİ:) demekki sende hamile kalacaksın cnm yaaa, o başkasıymış ben sen sandım hamile kalan kişiyi, inşallah sende güzel haberler veririsn cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?