temmuz ayında transferi olanlar2010

Değerinde bence normal.2 embriyo verildi diye illa ikiz olacak diye birşeyde yok bu arada. Lütfen kendini üzme boşuna. Için rahat edecekse hemen doktorunu ara onunla konuş eniyisi.

Değerinde bence normal.2 embriyo verildi diye illa ikiz olacak diye birşeyde yok bu arada. Lütfen kendini üzme boşuna. Için rahat edecekse hemen doktorunu ara onunla konuş eniyisi.

canım kartopu aradım ama musait değiller not bıraktım arayacaklar benim aklımı karıştıran şey ben 7 temmuzda tranfer oldum ve 22 temmuzda test yapmamı istediler yani arada 15 gün var .....kızlardanda 12 günde değerlerin 130 sa 2 gün sonra ikiye katladıklarını okumuştum benim ise 15 gün gecti 115 teyim o yüzden canım sıkıldı

inş dediğin gibi hamileyimdir bebeğim benimledir yavrum bırakmasın beni inş :çok üzgünüm:

atkadaşımmmm gözün aydın olsunnn...ALLAHcc kucagına almayı nasip etsinnn...çok sevindim...1 tane tutmuş grünüyo...oh oh oh ...darısı başımıza...bu forma giren herkez hamiş olacak inşallah demiştim...sen le açılışı yaptık hadi hayırlısı....hihoyyyt

inş güzelim... doktorumla konuşmadan icim rahat etmiyor ... allah yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin canım benim, sağlıkla sıhhatle inş bu cumanın hürmetine

degerlerin normal bence bebişin geç tutunmuş olmalı...sıkma canını....

degerlerin normal bence bebişin geç tutunmuş olmalı...sıkma canını....

sağol canım cidden icim ferahladı dünden beri ağlıyordum sizinle konuşmak iyi geldi moral oldu benim icin zaten ilk günlerde hic ağrı cekmiyordum son bir kac gün kasık ağrılarım başladı belki dedğin olabilir canım gec tutunmuş olabilir sağolun kızlar cidden daha iyiyim şimdi

kız deliiiiiiiiiiii sevınsene hamılesın ısteeeeeeeeeeeeeeee:teytey:

hihoyyyt kızlar bu gune yenı bır hamıleyle acıldı topik imiz :)))))))))))
hadı bu gecede sızen alıcaz insallah pozitif sonuçları.
ay benım daha 5. gunum. bu gunler gecmek bilniyor kızlareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

selam arkadaşlar, benimde dün 6 yumurtam toplandı, umarım tarnsferden sonra benimde bebeğim bana tutunur...

canım hayırlı uğurlu olsun ınsallah. senın sorunun neydi?
dun 6 yumurta toplandı , pekı bu gun kaçtanesi döllendi acaba? arayıp bılgı verdılermı?İ

bizdende iyi haber gelirse bu formu ugurlu ilan edebiriz...hakikaten tedavi sürecinin en zor bölümü bu 12 gün...ama geçiyor işte.geçmeyen gün yok...

canım hayırlı uğurlu olsun ınsallah. senın sorunun neydi?
dun 6 yumurta toplandı , pekı bu gun kaçtanesi döllendi acaba? arayıp bılgı verdılermı?İ
çok sağol cnm bnm, saat 11den sonra arayacaklar, aramazlarsa zaten ben dayanamayıp aricam, bilmiyorum, umarım hepside iyidir, hepside döllenir ve bölünmeye devam eder, inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…