- Konu Sahibi salliballi
-
Değerinde bence normal.2 embriyo verildi diye illa ikiz olacak diye birşeyde yok bu arada. Lütfen kendini üzme boşuna. Için rahat edecekse hemen doktorunu ara onunla konuş eniyisi.
merhaba kızlar sonucları aldım
ama malasef sevinemiyorum değerim o kadar yüksek değil cünkü 2 embriyo verilmişti bana dolayısıyla oran düşük gibi geliyor bana 115 cıktı arkadaşlar sizce de düşük değilmi
Günaydın bu arada arkadaşlar. Herkese hayırlı cumalar diliyorum. Bol hamiş haberli bir gün olsun inşallah.
atkadaşımmmm gözün aydın olsunnn...ALLAHcc kucagına almayı nasip etsinnn...çok sevindim...1 tane tutmuş grünüyo...oh oh oh ...darısı başımıza...bu forma giren herkez hamiş olacak inşallah demiştim...sen le açılışı yaptık hadi hayırlısı....hihoyyyt
canım kartopu aradım ama musait değiller not bıraktım arayacaklar benim aklımı karıştıran şey ben 7 temmuzda tranfer oldum ve 22 temmuzda test yapmamı istediler yani arada 15 gün var .....kızlardanda 12 günde değerlerin 130 sa 2 gün sonra ikiye katladıklarını okumuştum benim ise 15 gün gecti 115 teyim o yüzden canım sıkıldı
inş dediğin gibi hamileyimdir bebeğim benimledir yavrum bırakmasın beni inş:çok üzgünüm:
hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar...aminnnnnnnnnnnn....bu gece sıra bizde kartopu..
degerlerin normal bence bebişin geç tutunmuş olmalı...sıkma canını....
merhaba kızlar sonucları aldım
ama malasef sevinemiyorum değerim o kadar yüksek değil cünkü 2 embriyo verilmişti bana dolayısıyla oran düşük gibi geliyor bana 115 cıktı arkadaşlar sizce de düşük değilmi
selam arkadaşlar, benimde dün 6 yumurtam toplandı, umarım tarnsferden sonra benimde bebeğim bana tutunur...
selam arkadaşlar, benimde dün 6 yumurtam toplandı, umarım tarnsferden sonra benimde bebeğim bana tutunur...
hihoyyyt kızlar bu gune yenı bır hamıleyle acıldı topik imiz :)))))))))))
hadı bu gecede sızen alıcaz insallah pozitif sonuçları.
ay benım daha 5. gunum. bu gunler gecmek bilniyor kızlareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
çok sağol cnm bnm, saat 11den sonra arayacaklar, aramazlarsa zaten ben dayanamayıp aricam, bilmiyorum, umarım hepside iyidir, hepside döllenir ve bölünmeye devam eder, inş....canım hayırlı uğurlu olsun ınsallah. senın sorunun neydi?
dun 6 yumurta toplandı , pekı bu gun kaçtanesi döllendi acaba? arayıp bılgı verdılermı?İ
inşaallaaahhhhhhhhhhhhhhh ..aminn..!
bizdende iyi haber gelirse bu formu ugurlu ilan edebiriz...hakikaten tedavi sürecinin en zor bölümü bu 12 gün...ama geçiyor işte.geçmeyen gün yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?