- Konu Sahibi salliballi
-
Salli ballı msjlarını gördün dimi?İşte kendi msjlarımı oradan silmek istiyorum...Galiba silinmiyor....Ben Emelkad ismini değiştireceğim haftaya...başka bi isimle görüşürüz inşallah...Msjlarımı takip eden sevimsiz insanlar var başka topiklerden onlardan kutlulmak istiyorum...Bu topikteki ve temmuz ayı ile ilgili topiklerdeki herkesi seviyorum...tekşekkür ediyorum....
Salli ballı msjlarını gördün dimi?İşte kendi msjlarımı oradan silmek istiyorum...Galiba silinmiyor....Ben Emelkad ismini değiştireceğim haftaya...başka bi isimle görüşürüz inşallah...Msjlarımı takip eden sevimsiz insanlar var başka topiklerden onlardan kutlulmak istiyorum...Bu topikteki ve temmuz ayı ile ilgili topiklerdeki herkesi seviyorum...tekşekkür ediyorum....
Tatlım ben sana özelden msj atarım..
Hoşçakalın............
merhaba kızlar artık sabrın sonuna geldikkkk ...az önce kan verdim
yarın sonucu alıyorum dua edin inş bakalım ne cıkacak
yalnız bugün hicbir ağrım sızım yok neden acaba ?
ayyy neden bukadar gec verıyorlarkı sonucu:) insallah pozıtıf cıkarda bıze moral olursun canım. amınmerhaba kızlar artık sabrın sonuna geldikkkk ...az önce kan verdim
yarın sonucu alıyorum dua edin inş bakalım ne cıkacak
aynen benimde ...sadece gögüslerim şiş acıyo...oda her ay olur zaten..1 hafta acır.
ayyy neden bukadar gec verıyorlarkı sonucu:) insallah pozıtıf cıkarda bıze moral olursun canım. amın
anam yıne sızde goğus ağrısı var galıba bende oda yokeyvahedigeldismile
bu gun transfer dahıl 4. gunum daha cok yenı. ufak tefek kasık sızlamaları oluyor ama bu oncekı 2 denememdede olmustu sonuca yaklastıkca yokoluyor. bu sızlamalar gecırdığımız operasyonlardan dolayı oluyormus zaten.eyvahedigeldismile
ay allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın hepimize tez zamanda insallah(amin)
salliballi - kartopu yarın test gunlerınız he bak bende heycanlandım. eyvahedigeldismile
kızlar sızede aksam ustu bellı bır saatte ates basması oluyormu yaw. estorfemdenmı oluyor acaba. ah bu hormon ılaçları mahfettı bızı.
evet canım ben internetten öğrenirim sonucu .sizlerede yazmaya çalışırım gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?