temmuz ayında transferi olanlar2010

Cuma günü herhangi bir vakitte bu dua okunarak duada
bulunulursa, meşrıkla mağrip arasında ne istenilirse istenilsin duası Allahın izniyle kabul olunur.

LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE YÂ HANNÂNÜ YÂ MENNÂNÜ YÂ BEDÎAS SEMÂVÂTİ VEL ERDI YÂ ZEL CELÂLİ VEL İKRÂM*

cnm onlar sıkıntı yapma kendine bu bir birde onlar bir an önce tarnsfer yapıp kurtulamk istiyorlar 1 embriyoya 3 gün ölürse falan die ondan yaniii hem kendileri mesuliyet altına girmek istemiyorlar bi ara sor 3 güne kadar beklesek olmaz mı die 3 5 gün embriyoları ii oluyo neden yaşamaları teknolojik oratamda mucize çünkü ve alışıyo anne rahmine girmeden önce inş çok kaliteli bi embriyodur ve sana sıkı sıkı tutunurrrrrrr inşallah bak tam sela vakti inşallah senin embriyonda tutunur ve sende hamiş olursunnnnn aminnnn

hadi gözün aydın canım tebriklerrrrrrrr

arkadaşım inşallah sıkı tutunur, inşallah bırakmaz beni bebeğim....

ALDOLAN ve ÖZLEM80 çok teşekkür ederim, ama nedense mutlu olamıyorum, yarın 1de olacak tarnsferim, inşallah benim karnımda can bulur, ağlamak istiyorum arkadaşlar, olmazsa kendimi çok kötü hissedicem....

aa kızarım bakkk senin şuanda morale çok ihtiyacın var olmazsa olmaz hem ne var bunda zaten evlatlarımız bizim yoktuki ni üzülüyon olursa mucize olmazsa kaybettiğimiz bi şey yokk zaten yok olan bi şeyyy ben hep kendimi öyle hazırladımm olmazsa üzülmeyecem dedimm şunu unutma hem allah ol derse o bir embriyo varya herkesinkinden sağlıklı ve kaliteli olur

ALDOLAN ve ÖZLEM80 çok teşekkür ederim, ama nedense mutlu olamıyorum, yarın 1de olacak tarnsferim, inşallah benim karnımda can bulur, ağlamak istiyorum arkadaşlar, olmazsa kendimi çok kötü hissedicem....

Bilmezmiyim o duyguyu ilkinde tutmadığında sanki elimden almış götürüşler gibi olmuştum.Ama birde hamile kalıpta düşük yaptığını düşünsene bu daha kötü.Heran tedirginim bişey olacak diye korkuyorum.İçini ferah tut.

dediğiniz gibi, sağlıklı olsunda başka bişey istemem tabiki, çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, bakalım yarın transferden sonra evime gider dinlenirim, 3 gün dinlenmek yetermi acaba, 2. gün transferi olacağından rapor alıp dahamı fazla dinlensem bilmiyorum...

soway sen kafana takma hayatım. 3 - 5 önemli değil mühim olan moralli olmak. zaten yüce Rabbim ol derse olacak. hayırlısı olsun arkadaşım.

tüm anne adaylarına şu sela vakti Yüce Allahım Anne olmayı hayırlı kılsın inşallah. herkesin gönlündeki muradı biran önce versin. Aminnnnnnnn

ben en çok şuan inanıyorummm allahım bi ol desin yeterkiii iş orada bitiyooo o yüzden hepimizin işi artık tevkkül biz herşeyi yaptıkkkk gerisi onun bileceği iş olmazsada hayırlısı budur demek en büyük erdem zaten farkınd adeğil misin biz farklıyız biz anne olmamakla herkesden farklıyız ve daha günahsızız çünkü biz onlardan farklı bir sınavdayızzzzz

tüm anne adaylarına şu sela vakti yüce allahım anne olmayı hayırlı kılsın inşallah. Herkesin gönlündeki muradı biran önce versin. Aminnnnnnnn

aminnn, inşallah, hamilesin arkadaşım, hamilelerin duaları kabul olurmuş, nolur bol bol dua et, sanırım hepimizin ihtiyacı var buna...

canım benım nolur telaslanma bak pozıtıf basla kı oyle devam etsın bak bebısın konduktan sonra boyle uzulursen o da rahat edemez ben uzuldugum zamanlar dıyorum mercımekte uzulur:) 2 3 5 ne fark eder Rabbım ıstedıkten sonra hersey olur bak bızı de uzme boyle. hastayım zaten bak:)ben napayım seker var kolestrol var ıkısıde dusmuyo hala gebelık dusunuyorum:)

son cumlelerın benı cok duygulandırdı yaaa:1hug:

SAKIN ÜZÜLME CANM BENİM YA, benim yüzümden üzülmeyin lütfen, evet allah isterse herşey olur, moralimi herşeye rağmen yüksek tutmaya çalışıcam, canım bak kollesterol için her yemekten önce aç karınla sadece tere yapraklarını ye, yanında başka bişey yeme, tere kollesterolü azaltıyor, dene mucizesine inanamayacaksın, bende patronumdan öğrendim, en kısa zamanda iyileşirsin umarım, eminim çok güzel bi anne olacaksın, aslında diyorumki bu yaşadıklarımız çektiğimiz sıkıntıları günlük tutup yazsak bebeğimize büyüdüğünde gösteririz, günlüğümüzü ona hediye ederiz, müthiş bişey olur.... :)

aynen dogru arkadaşım...bu dua gerçekten çok güzel...

arkadaşın benimde bu 3. denemem hepsindede tek embriyom vardı..önemli olan transfere kadar gelebilmek...bundan sonra rabbim ol derse olacak..hiç üzülme..çok var 2. gün transferi ile tek embriyoyla hamile kalan...kartopu arkadaşım çok güzel bir dua yazmış mutlaka oku bugün çok çko oku..aglama olurmu? herşey yolunda ..!

Arkadaşlar benden size bir tavsiye bazı yeşiliklerde ödem söktürücü etki olduğu için hamilelikte kullanılmıyor.Maydanoz,nane,reyhan bu grupta olanları yemeyin gebeliğide engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…