- Konu Sahibi salliballi
-
arkadaşlar az önce aldım haberi, maalesef 6 yumurtadan 3ünün iyi olduğuu ancak 1 tanesinin döllendiğini söylediler ve onuda yarın saat 1de transfer edeceklermiş, yarın 2. gün oluyo, ağlıyımmı güliyimmi üzüleyimmi bilemiyorum, 1 tanesinin döllenmesi üzücü ve neden 2.gün transferi, sormak şaşkınlığımdan aklıma gelmedi, yarın sorarım artık.
ASİ ARKADAŞIM sen 2. gün tarnsferi olmasında 3 yada 5 olsun demişsin, moralim şimdi çok bozuldu napayım akıl verin bana
CANIMMMMMMMMMM EVET DELİYİM BEN:) Hemşiremle görüştüm banada hamile olduğumu söyledi yalnız oda değirimi düşük buldu iğnelere ve ilaclara devam dedi kesmek yok pzt günü değerimin 300 -400 olması gerekliymiş dua edin inş bu cuma hürmetine kızlarrrrrrrrrrr
cnm onlar sıkıntı yapma kendine bu bir birde onlar bir an önce tarnsfer yapıp kurtulamk istiyorlar 1 embriyoya 3 gün ölürse falan die ondan yaniii hem kendileri mesuliyet altına girmek istemiyorlar bi ara sor 3 güne kadar beklesek olmaz mı die 3 5 gün embriyoları ii oluyo neden yaşamaları teknolojik oratamda mucize çünkü ve alışıyo anne rahmine girmeden önce inş çok kaliteli bi embriyodur ve sana sıkı sıkı tutunurrrrrrr inşallah bak tam sela vakti inşallah senin embriyonda tutunur ve sende hamiş olursunnnnn aminnnn
kızlar kaçıncı gününüz hepinizin ben sonucumu aldım kesemide gördümmm çok mutluyum allahım şu mübarek cuma günü hepinize bu tedavinizde allhım anne olmayı nasip etsin inşallah amin
ALDOLAN ve ÖZLEM80 çok teşekkür ederim, ama nedense mutlu olamıyorum, yarın 1de olacak tarnsferim, inşallah benim karnımda can bulur, ağlamak istiyorum arkadaşlar, olmazsa kendimi çok kötü hissedicem....
ALDOLAN ve ÖZLEM80 çok teşekkür ederim, ama nedense mutlu olamıyorum, yarın 1de olacak tarnsferim, inşallah benim karnımda can bulur, ağlamak istiyorum arkadaşlar, olmazsa kendimi çok kötü hissedicem....
tüm anne adaylarına şu sela vakti yüce allahım anne olmayı hayırlı kılsın inşallah. Herkesin gönlündeki muradı biran önce versin. Aminnnnnnnn
arkadaşlar az önce aldım haberi, maalesef 6 yumurtadan 3ünün iyi olduğuu ancak 1 tanesinin döllendiğini söylediler ve onuda yarın saat 1de transfer edeceklermiş, yarın 2. gün oluyo, ağlıyımmı güliyimmi üzüleyimmi bilemiyorum, 1 tanesinin döllenmesi üzücü ve neden 2.gün transferi, sormak şaşkınlığımdan aklıma gelmedi, yarın sorarım artık.
ASİ ARKADAŞIM sen 2. gün tarnsferi olmasında 3 yada 5 olsun demişsin, moralim şimdi çok bozuldu napayım akıl verin bana
ben en çok şuan inanıyorummm allahım bi ol desin yeterkiii iş orada bitiyooo o yüzden hepimizin işi artık tevkkül biz herşeyi yaptıkkkk gerisi onun bileceği iş olmazsada hayırlısı budur demek en büyük erdem zaten farkınd adeğil misin biz farklıyız biz anne olmamakla herkesden farklıyız ve daha günahsızız çünkü biz onlardan farklı bir sınavdayızzzzz
canım benım nolur telaslanma bak pozıtıf basla kı oyle devam etsın bak bebısın konduktan sonra boyle uzulursen o da rahat edemez ben uzuldugum zamanlar dıyorum mercımekte uzulur:) 2 3 5 ne fark eder Rabbım ıstedıkten sonra hersey olur bak bızı de uzme boyle. hastayım zaten bak:)ben napayım seker var kolestrol var ıkısıde dusmuyo hala gebelık dusunuyorum:)
Cuma günü herhangi bir vakitte bu dua okunarak duada
bulunulursa, meşrıkla mağrip arasında ne istenilirse istenilsin duası Allahın izniyle kabul olunur.
LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE YÂ HANNÂNÜ YÂ MENNÂNÜ YÂ BEDÎAS SEMÂVÂTİ VEL ERDI YÂ ZEL CELÂLİ VEL İKRÂM*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?