- Konu Sahibi salliballi
-
selam kızlar bende varım. 17 temmuzda yapıldı beklıyorum bakalım. evde oturup yatmaktan hıcbı sey yapmamaktan coooook sıkıldım. su ınternet ve tv olmasa cekılmez gercekten. ya bu arada benım ılk denemem ve tek embryo konuldu ama bazen duyuyorum 2 konulanda var. bana yasa falan dedıler bılmıyorum tek sansı azaltır mı
merkeze tel açtım kaç yumurta döllendiğine dair, 12den sonra arayacaklarını söylediler, fakat ben çok heyecanlıyım arkadaşlar bekleyemiyorum, lütfen dua edin, umarım hepsi kalitelidir, umarım hepside döllenmiştir...
ALLAH cc tamamına erdirsin...gözlerin aydın olsun....kartopu arkadaşımla benim bu gece belli olacak bi iznillah.kızlar kaçıncı gününüz hepinizin ben sonucumu aldım kesemide gördümmm çok mutluyum allahım şu mübarek cuma günü hepinize bu tedavinizde allhım anne olmayı nasip etsin inşallah amin
canım 35 yaş üstündekilere 2 embriyo transfer ediyorlar, şansı azalttığını değil yükselttiğini söylemişti bana doktorum, sen içini ferah tut, inşallah tutar cnm...
kızlar kaçıncı gününüz hepinizin ben sonucumu aldım kesemide gördümmm çok mutluyum allahım şu mübarek cuma günü hepinize bu tedavinizde allhım anne olmayı nasip etsin inşallah amin
inşaallah en az 5 i döllenir...hadi bakalımm ..şansın yüksek ..bence heyecen yapma..aslında bu 3 ,5 meselesi degil olacaksa 1 taneylede oluyor..korkma ..herşey güzel olacak..
ınsallah canım sagol ne bıleyım gercı cok kalıtelı dedıler bakalım oturdugum yerde kurguluyorum ıste
arkadaş senin gögüslerin şişmişmiydi...?
kızlar benim 14 tane toplandı yumurta toplandı 9 döllendi dedi sonra aradı 5 ii dedi sonar aradı 3 çok kaliteli dedi yani sayı önemli değilll kalitesi önemliiiii korkamyın ve bu kadar düşünmeyinnn benceee bıarkınn olacağı vars aoluyo zatennn rabbim ol derse olurrrrr
mideyecim cnm benmmm hiç takma kaliteli ve sağlıklı olması çok önemli zaten bunları hiç düşünme bırak kendini taktıkça farkınd adeğilsin ama moralini bozuyorsunnn ve biliyorsun moral bizim herşeyimiz sıkma canını bana tutacak gibi geliyo seninkiii dua et hep
çok sevindim cnm, hangi merkezde yaptırmıştın sen, acaba kaçıncı gün transferi yaparlar, umarım herşey yolunda gider...
arkadaşlar az önce aldım haberi, maalesef 6 yumurtadan 3ünün iyi olduğuu ancak 1 tanesinin döllendiğini söylediler ve onuda yarın saat 1de transfer edeceklermiş, yarın 2. gün oluyo, ağlıyımmı güliyimmi üzüleyimmi bilemiyorum, 1 tanesinin döllenmesi üzücü ve neden 2.gün transferi, sormak şaşkınlığımdan aklıma gelmedi, yarın sorarım artık.
ASİ ARKADAŞIM sen 2. gün tarnsferi olmasında 3 yada 5 olsun demişsin, moralim şimdi çok bozuldu napayım akıl verin bana
Arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar.Bu mübarek günde herkesin hayırlı haberini alırız işallah bugün.Soway arkadaşım sende içini ferah tut.dualarımız seninle seninde hayırlı haberini buradan duyarız Allah ın izniyle.Yeterki rabbim ol desin olur benim bu sefer hiç olmayacağını düşünüyordum ama olduuarkadaşlar az önce aldım haberi, maalesef 6 yumurtadan 3ünün iyi olduğuu ancak 1 tanesinin döllendiğini söylediler ve onuda yarın saat 1de transfer edeceklermiş, yarın 2. gün oluyo, ağlıyımmı güliyimmi üzüleyimmi bilemiyorum, 1 tanesinin döllenmesi üzücü ve neden 2.gün transferi, sormak şaşkınlığımdan aklıma gelmedi, yarın sorarım artık.
ASİ ARKADAŞIM sen 2. gün tarnsferi olmasında 3 yada 5 olsun demişsin, moralim şimdi çok bozuldu napayım akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?