- Konu Sahibi salliballi
-
benim 12.günüm temmuz 16 .1080 çıktı.şimdi ultrasona girmeyi bekliyorum.ağustosun 4 ünde ilk ultrasonuma gireceğim.kese ve kalp atışını görmek için.işallah bir problem çıkmaz.heyacan ve endişe hiç bitmiyor.
kızlarr merhaba bende temmuz 19 da 2 adet blast embr. transferi oldum. test gunum ay sonunda. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. embriyolarımız allaha emanet. bende ılk ıkı denememde yattım ama rabbım ol demeyınce olmuyor maalesef. bu sefer uzun protokol uygulandı ve kalıtelı embrıyo elde edıldı allaha sukur.
insallah kızlar ya rabbım hepımızın yuzune gulsun ınsallah.
aldolan öncelikle hayırlı olsun... 2 blast embriyo yani 2 tane 8 e bölünmüş ,1. kalite embriyo mu demek ?
kartopu avatarındakı kız cocuğuna bayıldım. :)
Rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin.Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz.Bunun da mükafatını elbet alacağız.
kızlarr merhaba bende temmuz 19 da 2 adet blast embr. transferi oldum. test gunum ay sonunda. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. embriyolarımız allaha emanet. bende ılk ıkı denememde yattım ama rabbım ol demeyınce olmuyor maalesef. bu sefer uzun protokol uygulandı ve kalıtelı embrıyo elde edıldı allaha sukur.
genelde 10. günde idrar testinde 2. çizgi silikte olsa çıkıyormuş öyle söylüyorlar.
arkadaşım bi dene şansını ama moral bozmak yok..anlaştıkmı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?