temmuz ayında transferi olanlar2010

Benim bundan önceki denememde hiç belirti yoktu.Hatta çok dinçtim.Bu seferde çok ağrım oldu.Sanki adet olacakmışım gibi,hala karın ve bel ağrım devam ediyor.

Allahın izniyle hiçbir şey çıkmaz canım sen kafanı takma. inşallah ve istiyorsan ikizler geliyor gibi

kızlarr merhaba bende temmuz 19 da 2 adet blast embr. transferi oldum. test gunum ay sonunda. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. embriyolarımız allaha emanet. bende ılk ıkı denememde yattım ama rabbım ol demeyınce olmuyor maalesef. bu sefer uzun protokol uygulandı ve kalıtelı embrıyo elde edıldı allaha sukur.

Rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin.Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz.Bunun da mükafatını elbet alacağız.

inşallah bu sefer sağlıcakla alırsın bebişlerini kucağına canım

aldolan öncelikle hayırlı olsun... 2 blast embriyo yani 2 tane 8 e bölünmüş ,1. kalite embriyo mu demek ?

canım ebrıyolar genelde 3. gun 8e bolunuyorlar. blastosıst embrıyo sayılamayacak kadar cok hucreli hale gelmesı demektır. he bırde normal gebelıkte. embrıyo rahme 5. gun dusuyormus. o yuzden tutunma sansı daha fazla dıyorlar ama rabbım ol demeyınce olmuyor tabıkı.

insallah canım allah gonlunden gecenı versın. bende ıkıtane oğlan ıstıyorum:) desene bırını tutturduk ıkıncısı kusur kaldı :)

inşaallah bu sefer bebeğğğine kavuşacaksın..!

ay hadı ınsallah kızlar. insallah pozitif gorursunuzde bızede moral olursunuz. stres yapmayın dıyorlarda, yapmamakta mumkun değilki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…