temmuz ayında transferi olanlar2010

Merhaba, pozitif sonuc alan arkadasim tebrikler,,, alllah kucaginada almayi nasip etsin degerin 1000 lerde MASALLAHHH darisi basimiza insallah... benimde 8 gun. 25 temmuz sonuc. hic bir belirti yok benimde sadece ayakta kaldimmi cok kasiklarima agri giriyo, yatiyorum geciyor... DUn gece kizlar Ruya gordum, adet olmusum, ic camasimm kipkirmizi, nasil agliyom ruyamda varya kafaya takmiyorum, stres yapmiyorum diyorum ammmaa yinede ruyalarda kanlar gorruyuz .... Bence arkadaslar evde tahlil yapmayin sasoirtici olabilir, imkaniniz varsa kanda baktirin benim oyle bir sansim yok malesef, yurtdisind aolunca verielrn tarihta gidiyosun, yada aile doktorundan istersin yapra iki gune saonuc anca cikar onun icin beklemek en mantiklisi... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun....

herşeyin hayırlısı arkadaşım. inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

selamm! ruyada kan görmek ruyayı bozar..yani ruyan geçersiz..adet olmayacaksın inşaallah...benimde 24 ünde..edet olacakmışım gibi his var ..2 gün öncede baya sancı yaptı..ayakta fazla kalamıyrum .adet sancısı oluyor..:teytey:

Merhaba bende canim hic adet sancisi filan olmazdi, transferden beri sadece kasiklarida agri, gerilme var boyle, ayakta kaldimmi oluyor, insallah rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder.. ruyada kan gormek ruyayi bozar bisey daha ogrendim insallah, nasip be canimm bakalim senin bednen birgun once hayirlisi insallah sende bi farkliliklar varmi?

kızlar ya şu progesteron iğnesi için ne yapıyorsunuz? ben 5. katta oturuyorum ve asansorumuz yok. hergun iğneye gitmek için beş kat ınıp cıkıyorum mecburen. e klınığede yuruyorum azda olsa. basıları kalcadan kedısı yapıyormus bu iğneyı. siz ne yapıyorsunuz?

Merhaba, benimde evde kayinvaldem yapiyor canim, igne kalcadan istemiyolar tehlikeli diye burdan bellin arkadasn sag ve sol iki kosesi, benim hemsire kayinvaldeme bir kac kez gosterdi bide transferden sonra hemsireden igne yapilcak yeri yuvarlak icine almasini rica ettim kallemle beraber yuvarlak yapti, ilaci ben ahziliroyrum yagli oldu icin zor cekiliyo biraz, kayinvaldemde igneyi yapiyo bu sekilde sekizinci gundeyiz allaha sukur, turkiye'de eve hesmirede geliyo canim klinikten oyle pahali degil giden paralara bakrasan, ben turkiyede denedimde annemde 5 kattaydi bende transferimin ilk gunleri hemsire getirdim Yurtdisinda oyle bir luksumuz yok malesef....

Patrica ben transfer olai daha evden cikmadim canim.. Biliyoeum yatmakla alakkasi yok basimdan gecen tecrubelerden dolayi ama evdede hep biseylerel oyalaniyorum, disarisi asiri sicak ve doktor sicak ve soguk iyi degil dedi o aklima geliyo, esiminde ici rahat etsin diyeee evdeyim canimm.....

Ben kendim yapıyorum bütün iğnelerimi hem kansulandırıcı hemde progesteronu sağlıkçıyım ondan heralde.kalçalarım sertleşti şimdi bacağımdan yapıyorum.kalçamada sıcak pansuman yapıyorum dağılsın diye.ALLAH sizinde yardımcınız olsun zor iş. Ben hamile olduğumu öğrenmem rağmen hala adet olacakmışım gibi tedirginim.

yaa kızlar bana igne migme vermediler..ben sabah akşam jel kullanıyorum..birde estrofem sabah akşam.. bu ne pehriz bu ne lahana turşusu ...aaaaaa...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…