- Konu Sahibi salliballi
-
kartopu 10. gununmu senın? kız varmı belirtin falan.
Merhaba, pozitif sonuc alan arkadasim tebrikler,,, alllah kucaginada almayi nasip etsin degerin 1000 lerde MASALLAHHH darisi basimiza insallah... benimde 8 gun. 25 temmuz sonuc. hic bir belirti yok benimde sadece ayakta kaldimmi cok kasiklarima agri giriyo, yatiyorum geciyor... DUn gece kizlar Ruya gordum, adet olmusum, ic camasimm kipkirmizi, nasil agliyom ruyamda varya kafaya takmiyorum, stres yapmiyorum diyorum ammmaa yinede ruyalarda kanlar gorruyuz .... Bence arkadaslar evde tahlil yapmayin sasoirtici olabilir, imkaniniz varsa kanda baktirin benim oyle bir sansim yok malesef, yurtdisind aolunca verielrn tarihta gidiyosun, yada aile doktorundan istersin yapra iki gune saonuc anca cikar onun icin beklemek en mantiklisi... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun....
Merhaba, pozitif sonuc alan arkadasim tebrikler,,, alllah kucaginada almayi nasip etsin degerin 1000 lerde MASALLAHHH darisi basimiza insallah... benimde 8 gun. 25 temmuz sonuc. hic bir belirti yok benimde sadece ayakta kaldimmi cok kasiklarima agri giriyo, yatiyorum geciyor... DUn gece kizlar Ruya gordum, adet olmusum, ic camasimm kipkirmizi, nasil agliyom ruyamda varya kafaya takmiyorum, stres yapmiyorum diyorum ammmaa yinede ruyalarda kanlar gorruyuz .... Bence arkadaslar evde tahlil yapmayin sasoirtici olabilir, imkaniniz varsa kanda baktirin benim oyle bir sansim yok malesef, yurtdisind aolunca verielrn tarihta gidiyosun, yada aile doktorundan istersin yapra iki gune saonuc anca cikar onun icin beklemek en mantiklisi... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun....
selamm! ruyada kan görmek ruyayı bozar..yani ruyan geçersiz..adet olmayacaksın inşaallah...benimde 24 ünde..edet olacakmışım gibi his var ..2 gün öncede baya sancı yaptı..ayakta fazla kalamıyrum .adet sancısı oluyor..:teytey:
kızlar ay adet demeyın bana. mumkunse rabbım 9 ay boyunda adet gostermesın bızlere:)))))))))))
herşeyin hayırlısı arkadaşım. inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
kızlar ya şu progesteron iğnesi için ne yapıyorsunuz? ben 5. katta oturuyorum ve asansorumuz yok. hergun iğneye gitmek için beş kat ınıp cıkıyorum mecburen. e klınığede yuruyorum azda olsa. basıları kalcadan kedısı yapıyormus bu iğneyı. siz ne yapıyorsunuz?
yaa kızlar bana igne migme vermediler..ben sabah akşam jel kullanıyorum..birde estrofem sabah akşam.. bu ne pehriz bu ne lahana turşusu ...aaaaaa...![/QUOT
Hkersin farkli be cnaim, igne cokmu iyi snaiyon kalcalrinin agrisini uyuyamiyosu n bile, jherkesin farkli tursu niye yemiyon,,, olsada ben yesem keske... bvalalhi cnaimin cektigini yiyiorum bide 56 dan 54 kilyo dsumusumm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?