temmuz ayında transferi olanlar2010

yok canım yapmadım sabah geciktim biraz onun için uğraşmadım.

yarın akşam iş çıkısı yaptıracağım acıbadem hast. akşam 7 gibi yaptırırım gece 11 gibi sonucu veriyorlar.

evet haklısın ,benim de 9.gün evde idrar testi var ama yapmayacağım,kan değeri kaç üzeri olursa hamile olduğun anlaşılacak?11.gün akşamı yaptıracaksın yani....Hayırlısı ...Belin kasıkların falan ağrıyor mu?Bi de progynex gün aşırı iğnesine hamile isen devam edecek misin?

belimde ağrı var özellikle otururken ağrı yapıyor. bende sıksık dolaşıyorum yerimden kalkıp. kan değerlerini tam olarak bilmiyorum ama internette baktım 5 ve üzerinde gebelik başlangıcı diyordu bir yerde. yanlız en önemlisi gün aşırı çifte katlaması gerekiyormuş değerin.

bu arada ben iğne değil sabah akşam vajinal jel kullanıyorum canım. (crinone ) hamilelik olursa doktor
14. haftaya kadar kullanacaksın demişti bana.

kader arkadaşım kartopu! 1 günümüz kaldı..yarın akşam saat 10 gibi falan hastaneye gidip kan verecem ..heralde gece 12 gibi sonuç çıkar..ay bu gece nasıl uyuyacam..

bakmam lazım ...bende olmadıgı için görmedim..mutlaka silinir ...dikkatli bak ..gözünden kaçan bi yerde yazıyodur ..sil diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…