canım bak benimde tek yumurta gelişmişti hemde çokuzun sürede sonra küçüklerden birisi daha gelişmeye başladı dr. um şansımın arttığını söyledi ama benim yumurtalar erken çatladılar biraz daha büyüyebilselerdi, onun için çok ümitli değilim bu aşılamadan.
merhaba arkadaşlar.bu ay bende ilk aşılamamı yaptırdım.9 temmuz adet günümdü.10 temmuzda puregon iğnesine başladım.6 gün kullandım.3 yumurtam oluştu.biri gelişemedi diğerleri 8. günümde biri 18.5 digeri 19 mm oldu.doktor 18 temmuzda aşılama dedi.yani 10. günümde aşılama oldum.bugün ikinci günüm.dünden beri crinone adlı jeli kullanıyorum.doktor ben bırak diyene kadar kullan dedi.aşılamayı yaparken de herşey çok güzeldi şimdiye kadar inşallah sonuda güzel olur dedi.inşallah Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz.
canlarım tam 20 gün sürdü tedavim drum normali bu dedi sabırlı ol dedi her defasında şimdide bekledigim buydu dedi kalitesi güzelmiş inşallah allahım emeklerinizi zayi etmez hepimizin amin :Saruboceq:
merhabalar dün gittim dra kan degerlerim cok güzelmiş endometrium süper dedi 20ml yumişim beklemeye degdi dedi bugün sabah 6 da catlatma ignemi yaptıdım 1 toz 1 su şeklinde yarında 4 de aşılamam var dua edin nolur korkuyorum idrara sıkışık ol mutlaka ddi allahım yardımcımız olsun
kızlar bugün doktorumu aradım aşılamamın 5. günü çok sancım oldu bel ağrısı karnımın altında sol tarafımda ağrı sabah yürüyemedim bile hemen geri yattım belli olmuyor işde mesela şu anda hiç ağrı yok anlık bişey sanki dün şöyle dışarıya çıkayım biraz hava alayım dedim yolda yürüyemedim geri eve döndüm hemen.doktorumda yumurtalıklar çok fazla uyarıldığı için ters dönme yapabilir dedi yarın kan testlerim var hemogram,e2,bide pregesteron bakılacak doktor yatmamı söyledi bol istirahat ayaklarımı uzatıp yatacakmışım hayırlısı artık benimkiside böyle olacak demekki.
canım akşama kadar bol bol su iç boşalt 3 den sonra hiç tuvalete cııkma hemde akşamında 2 bardaktan fazla su içme dedi ben özellikle sordum daha mı iyi oluyo diye oda bana şema üzerinde anlattı rahme giriş önce düzmüş sonra yukarı dogru kıvrılırmış kanülün ilerlemesi zor olurmuş canın yanar dedi idrar kesen dolu olursa o rahme baskı yapar düzleştirir kolay olur rahmin zorlanmaması gerekiyomuş kanama olmaması lazım dedi kan spermin özelligini bozuyormuş napıyim güveniyorum druma ıvf pröfösörü infertilite klinik şefi inşallah iyi olurgözünaydın canım yaa bu işte. inşallah aşılamanda başarılı geçer. güzel haberlerle dönersin. sonrada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. fakat idrara sıkışık olmanın mantığını anlamadım. benim doktorum tam tersi aşılamadan hemen önce lavaboya gönderdi. idrar kesesi boş olmalı diye. her yiğidin bir yoğurt yiyişi var sözü burada yerini buluyor işte.
mrb. herkeze
mrb.benmde bu ay 2. aşılamam oldu drum beni hiç dinlendirmedi
ilkindede öyle yapmıştı tutumamasıyla ilgisi varmı acaba sizin sonuçlar ne zamna belli olur
hayırlısıyla tutar işallah benim 17 temmuzda yapıldı2. aşılamam sonuç için 3 ağustosu bekliyorum
inş. Canım inş. Durumun çok iyi görünüyor. 18 19 güzel. Bol bol dinlen hiç bi şey kaldırma.
Inş. çift çizgiyi gördüğün günü paylaşırız burada.
hoşgeldin canım hayırlı olsun inşaallah pozitif olur sonucun. Bende 12 temmuzda yapıldı 27 temmuzu bekliyorum. Zaman durdu sanki. Benim dr. Um dinlen ağır kaldırma ani sert hareketlerden kaçın dedi. Sen tedbirli ol özellikle ilk hafta bebeğin tutunması için çok sakin bi hayat geçirmek lazım.
kızlar bugün doktorumu aradım aşılamamın 5. Günü çok sancım oldu bel ağrısı karnımın altında sol tarafımda ağrı sabah yürüyemedim bile hemen geri yattım belli olmuyor işde mesela şu anda hiç ağrı yok anlık bişey sanki dün şöyle dışarıya çıkayım biraz hava alayım dedim yolda yürüyemedim geri eve döndüm hemen.doktorumda yumurtalıklar çok fazla uyarıldığı için ters dönme yapabilir dedi yarın kan testlerim var hemogram,e2,bide pregesteron bakılacak doktor yatmamı söyledi bol istirahat ayaklarımı uzatıp yatacakmışım hayırlısı artık benimkiside böyle olacak demekki.
canım akşama kadar bol bol su iç boşalt 3 den sonra hiç tuvalete cııkma hemde akşamında 2 bardaktan fazla su içme dedi ben özellikle sordum daha mı iyi oluyo diye oda bana şema üzerinde anlattı rahme giriş önce düzmüş sonra yukarı dogru kıvrılırmış kanülün ilerlemesi zor olurmuş canın yanar dedi idrar kesen dolu olursa o rahme baskı yapar düzleştirir kolay olur rahmin zorlanmaması gerekiyomuş kanama olmaması lazım dedi kan spermin özelligini bozuyormuş napıyim güveniyorum druma ıvf pröfösörü infertilite klinik şefi inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?