Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin güzel bayanlar bu mübarek günlerde allah hepimizin yüzünü güldürsün,kucağını sağlıklı,hayırlı,ömürlü bebişlerle doldursun inş:Saruboceq:allahım sen çok büyüksün rabbim ne olur sevindir bizleriiii:Saruboceq:

kızlar aşılamam bugün yapıldı artık beklemedeyim ilk aşılama yaptıracak arkadaşlar hiç endişelenmesinler öyle korkulacak bişey hiç değil benimde ilk aşılamamdı inş rabbim yüzümüzü güldürürür (hepimizin) bide kızlar dr bana hafta içinde birer gün arayla atılmam için 3 adet iğne yazmış bide jel var tabi bu jeli nasıl kullanacam ya gerçi tarif ettiler ama değişik bişey vajinadan oluyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

AMİİİİİİİİNNNNN.....Bu gün 12. günüm adet olacakmışım gibi bütün belirtiler var.Rabbim inşallah tutmuştur, umudumu kaybetmek istemiyorum.:1no2:

AMİİİİİİİİNNNNN.....Bu gün 12. günüm adet olacakmışım gibi bütün belirtiler var.Rabbim inşallah tutmuştur, umudumu kaybetmek istemiyorum.:1no2:

minaacım bugün benimde 12. günüm en benden bir gün öncesin herhangi bir belirtin varmı? test yaptırmayı düşünüyormusun?

minaacım bugün benimde 12. günüm en benden bir gün öncesin herhangi bir belirtin varmı? test yaptırmayı düşünüyormusun?

Merhaba! 6 Temmuzda yapıldı aşılama , bu gün 13. gün çok yoğun kasık ağrısı var, adet olacakmışım gibi geçen aşılamada bu kadar olmamıştı. Bu ay 5 gün klomen kullandım, çatlatma iğnesi kullanmadım haptan olduğunu düşünüyorum ağrıların.Göğüslerim 8. günden sonra çok hassaslaştı 2 gün dokunamadım bile şiştiler ama şu an hafifledi 2-3 gündür beyaz bi akıntı var bi de kafayı kaldıramıyorum 2-3 gündür başka da bir belirti yok. Test yaptırmayı bugün çok düşündüm, ama sürekli gittiğim bir tıp merkezi var, utandım açıkçası her seferinde negatif almaktan insanlar beni tanıyor artık yaptırmadım cesaretim de yok açıkçası.Umarım isteyen herkese Rabbim nasip eder, yoklukla sınanmak zor.

canım ya seni çok iyi anlıyorum aynen benim de sürekli kan tahlili yaptırdığım yer aynı bende çekiniyorum artık bir de negatif sonucu görmektense adeti paşalar gibi bekleyim diyorum ama adet tarihim haftaya cuma o zamana kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum pazartesi sabah (14.gün) bir idrar tahlili yaparım evde tek çizgiyse eğer kan tahlili yaptırmıcam
bende akıntı falan yok hiç bir şey yok göğüslerim şişmişti onlar da indiler sadece biraz ucları acıyo o kadar, arada bir adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor bir de yani tutmadığını belli ediyor:gitme: nasip ne yapalım inşallah müjdeli haber alırsın canıma.s.

ya arkadaşlar moralinizi bozmayın öyle bence kan tahlilinizi yaptırın belli olmaz çünkü umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyelim

canlarım sıkmayın canıızı dua edin şükür edin allaha o vaktini bilendir ben hala olamadım aşılama cok gec büyüyü gonal f 1050 4 fostimon bakalım nolcek birazdan kan vericiem akşamada randevum var allahım yardım etsin hepimize tez vakitte versin meleklerimizi

merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra tatil çıktık biz ve bugün 8. günüm çok merak ediyorum. 1 haftadır girmiyordum nete hepinizin gelişmelerini okudum. inşallah hepiniz çift çizgi görürsünüz bu ay.

merhaba canım üsteki msj önceden yazmıştım ben hala olmadım aşılama sanırım bugün aşılama tarihini vericek hala beklemedeyim hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

Kızlar ya bişey soracağım. Ben beş gün bu iğneleri kullandım. Bugün adetimin 8. günü doktora gittik yumoşlar için kontrole.Sadece bi tane yumurtam 16mm diğerleri çok küçük. Doktor iki gün daha iğneleri kullanıcaksın dedi. Çarşamba yani 10.gün tekrar bakacağız dedi. O küçükler büyürmü kızlar ya. Hap kullandığım zaman klomenle bile 2 büyük yumurtam oluşurdu. Şimdi iğne ile niye bu kadar küçük bunlar anlamadım ben bu işten.

LıVAZA arkadaşım, aşılama işlemi çok kolay geçti benim hiç acı ağrı bişey hissetmedim sonrasında kanama felan hiç olmadı. doktorum özellikle ilk bir hafta rölantiye geç dedi.
denize özellikle havuza girmek yok. seyahat kısa mesafe sarsılmamak kaydıyla izin var ama zaruret yoksa ilk hafta dinlen dedi
hastaneden çıkınca eve gelirken kol çantamı bile kaldırmadım ilk gün sadece yattım. ertesi gün yola çıktık. 1 hafta dır hiç bişey kaldırmadım diyebilirim. ama ben tutacağından şüpheliyim çünkü 2 yumurta gelişmişti biri 17 biri 14 çok küçüklerdi. çatlatma iğnesi yapılmadan çatlamaya başladılar.
umarım sana yardımcı olabilmişimdir. merak ettiğin ne varsa yaz cevaplarım.

Son düzenleme:

canım bak benimde tek yumurta gelişmişti hemde çokuzun sürede sonra küçüklerden birisi daha gelişmeye başladı dr. um şansımın arttığını söyledi ama benim yumurtalar erken çatladılar biraz daha büyüyebilselerdi, onun için çok ümitli değilim bu aşılamadan.

merseray benim bildiğim kadarıyla idrarda 20. günden sonra belli oluyor. kanda bi baktır ya dualarım seninle.

merseray benim bildiğim kadarıyla idrarda 20. günden sonra belli oluyor. kanda bi baktır ya dualarım seninle.

Merseray ne yaptın canım, güzel haberler verirsin inşallah.Ben 15. gündeyim hala test yaptırmadım, idrar testi aldım onu da yapmaya cesaretim yok.:Saruboceq:

LİVAZA senin kaç yumurta gelişti boyutları nedir?
5 tane filan var cok zor oluştular cumartesi dr dydım 14 15 16 boyutlarında deyip 2 gün daha igne yapmamı söledi birazdan cıkıcam dra bakalın nolmuşlar kandiliginden catlayabilir kacırmamaya calış dedi gelince görüşürüz yazarım gelişmelerimibuyrunnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar.bu ay bende ilk aşılamamı yaptırdım.9 temmuz adet günümdü.10 temmuzda puregon iğnesine başladım.6 gün kullandım.3 yumurtam oluştu.biri gelişemedi diğerleri 8. günümde biri 18.5 digeri 19 mm oldu.doktor 18 temmuzda aşılama dedi.yani 10. günümde aşılama oldum.bugün ikinci günüm.dünden beri crinone adlı jeli kullanıyorum.doktor ben bırak diyene kadar kullan dedi.aşılamayı yaparken de herşey çok güzeldi şimdiye kadar inşallah sonuda güzel olur dedi.inşallah Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…