amin güzel bayanlar bu mübarek günlerde allah hepimizin yüzünü güldürsün,kucağını sağlıklı,hayırlı,ömürlü bebişlerle doldursun inş:Saruboceq:allahım sen çok büyüksün rabbim ne olur sevindir bizleriiii:Saruboceq:
AMİİİİİİİİNNNNN.....Bu gün 12. günüm adet olacakmışım gibi bütün belirtiler var.Rabbim inşallah tutmuştur, umudumu kaybetmek istemiyorum.:1no2:
minaacım bugün benimde 12. günüm en benden bir gün öncesin herhangi bir belirtin varmı? test yaptırmayı düşünüyormusun?
Merhaba! 6 Temmuzda yapıldı aşılama , bu gün 13. gün çok yoğun kasık ağrısı var, adet olacakmışım gibi geçen aşılamada bu kadar olmamıştı. Bu ay 5 gün klomen kullandım, çatlatma iğnesi kullanmadım haptan olduğunu düşünüyorum ağrıların.Göğüslerim 8. günden sonra çok hassaslaştı 2 gün dokunamadım bile şiştiler ama şu an hafifledi 2-3 gündür beyaz bi akıntı var bi de kafayı kaldıramıyorum 2-3 gündür başka da bir belirti yok. Test yaptırmayı bugün çok düşündüm, ama sürekli gittiğim bir tıp merkezi var, utandım açıkçası her seferinde negatif almaktan insanlar beni tanıyor artık yaptırmadım cesaretim de yok açıkçası.Umarım isteyen herkese Rabbim nasip eder, yoklukla sınanmak zor.
canım ya seni çok iyi anlıyorum aynen benim de sürekli kan tahlili yaptırdığım yer aynı bende çekiniyorum artık bir de negatif sonucu görmektense adeti paşalar gibi bekleyim diyorum ama adet tarihim haftaya cuma o zamana kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum pazartesi sabah (14.gün) bir idrar tahlili yaparım evde tek çizgiyse eğer kan tahlili yaptırmıcam
bende akıntı falan yok hiç bir şey yok göğüslerim şişmişti onlar da indiler sadece biraz ucları acıyo o kadar, arada bir adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor bir de yani tutmadığını belli ediyor:gitme: nasip ne yapalım inşallah müjdeli haber alırsın canıma.s.[/QUOTE
Belirtilerimiz aynı ben de aynı şeyleri hissediyorum, idrar testinde çıkacağını zannetmiyorum ama dene bakalım, ben onu yapmaya bile çekiniyorum, adet günüm çarşamba beklicem sanırım.Kaçıncı aşılaman senin ve iğne ilaç kullanarak mı yapıldı.İnşallah tutar...:Saruboceq:
canım ya seni çok iyi anlıyorum aynen benim de sürekli kan tahlili yaptırdığım yer aynı bende çekiniyorum artık bir de negatif sonucu görmektense adeti paşalar gibi bekleyim diyorum ama adet tarihim haftaya cuma o zamana kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum pazartesi sabah (14.gün) bir idrar tahlili yaparım evde tek çizgiyse eğer kan tahlili yaptırmıcam
bende akıntı falan yok hiç bir şey yok göğüslerim şişmişti onlar da indiler sadece biraz ucları acıyo o kadar, arada bir adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor bir de yani tutmadığını belli ediyor:gitme: nasip ne yapalım inşallah müjdeli haber alırsın canıma.s.[/QUOTE
Belirtilerimiz aynı ben de aynı şeyleri hissediyorum, idrar testinde çıkacağını zannetmiyorum ama dene bakalım, ben onu yapmaya bile çekiniyorum, adet günüm çarşamba beklicem sanırım.Kaçıncı aşılaman senin ve iğne ilaç kullanarak mı yapıldı.İnşallah tutar...:Saruboceq:
benim ilk aşılamam canım sabah idrar testi yaptım negatif, kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum moralim çok bozuk ben puregon+ovitrelle kullandım inşallah seninki tutmuştur.
merhaba canım üsteki msj önceden yazmıştım ben hala olmadım aşılama sanırım bugün aşılama tarihini vericek hala beklemedeyim hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:f3x cim napıyosun aşılamadan sonra hiç girmedin herhalde nasıl oldu canım aşın inşallah sizin için hayırlı olur drun bundan sonra ne yapman gerektigini söyledi yani yat dinlen filan gibi birde nasıl oluyo aşılama esnası idrara sıkışık olunuyomuş öle duymuştum şimdi bende bi merak sorma ne olur nasıl olur düşünüp duruyorum :uhm:
Kızlar ya bişey soracağım. Ben beş gün bu iğneleri kullandım. Bugün adetimin 8. günü doktora gittik yumoşlar için kontrole.Sadece bi tane yumurtam 16mm diğerleri çok küçük. Doktor iki gün daha iğneleri kullanıcaksın dedi. Çarşamba yani 10.gün tekrar bakacağız dedi. O küçükler büyürmü kızlar ya. Hap kullandığım zaman klomenle bile 2 büyük yumurtam oluşurdu. Şimdi iğne ile niye bu kadar küçük bunlar anlamadım ben bu işten.
merseray benim bildiğim kadarıyla idrarda 20. günden sonra belli oluyor. kanda bi baktır ya dualarım seninle.
5 tane filan var cok zor oluştular cumartesi dr dydım 14 15 16 boyutlarında deyip 2 gün daha igne yapmamı söledi birazdan cıkıcam dra bakalın nolmuşlar kandiliginden catlayabilir kacırmamaya calış dedi gelince görüşürüz yazarım gelişmelerimibuyrunnnnnnnnnLİVAZA senin kaç yumurta gelişti boyutları nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?