Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim de 2 ay önce böyle olmuştu.yumurta çatlamış ve 12 mmye gerilemişti çatlama olduğunda yumurtanın küçüldüğünü ve gergin cidarlı yapısının bozulup girintili çıkıntılı olduğunu söylemişti ve çatladığını da bundan anlarız demişti. Bize de ondan sonrası için bol bol birliktelik önermişti.Moralini bozmak istemem am izimki tutmamıştı ama seninki de öylr olacak diye bişey yok. Ama eşin bir an evvel gelsin çünkü yumoş 24 saat yaşıyor diye biliyorum.

livaza, merseray nerelerdesiniz? gelişmeleri merak ediyorum.

canım inşallah aşılaman hayrılısıyla tutar, bende henüz bi gelişme yok aşılamamın 7.günündeyim ve sadece göğüs ağrım başka birşey yok çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

şaşırdım valla ben de ilk defa duydum demekki böyle şeylerde olabiliyor herşeyin hayırlısı sakın üzülme belki size şans getirir belkide sizin için böylesi daha iyi olur peki başka yumurta yokmuydu

f3x cim napıyosun aşılamadan sonra hiç girmedin herhalde nasıl oldu canım aşın inşallah sizin için hayırlı olur drun bundan sonra ne yapman gerektigini söyledi yani yat dinlen filan gibi birde nasıl oluyo aşılama esnası idrara sıkışık olunuyomuş öle duymuştum şimdi bende bi merak sorma ne olur nasıl olur düşünüp duruyorum :uhm:

bugün kimsecikler yok herhalde ısrarla girip bakıyorum kızlar ne alemde diye ama yokk yanlızımgamyoncuiremsu

şaşırdım valla ben de ilk defa duydum demekki böyle şeylerde olabiliyor herşeyin hayırlısı sakın üzülme belki size şans getirir belkide sizin için böylesi daha iyi olur peki başka yumurta yokmuydu

diğerleri ufakmış canım:sinifsinif:

cnm drum 36 saati geçirmeyin dedi ama bu ay boşa gitti zaten eşimde daha yunanistandaymışmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenyazık banaaaaaaaaaaa

Merhaba arkadaşlar. Aşılamam 3 temmuzda yapılmıştı. Bugün bhcg 15.21 çıktı. Adetime 2 gün var. gebelik olabilirmi. Çok merak ediyorum.

kızlar ya benim 9 tane yumurta var sanırım doktorum pek bişey söylemedi ama hemşireyle konuştum 14,13,12,11,10 mm arasında değişen boyutları var doktorum çarşamba günü son usg olabilir dedi bakalım heyecan dorukta arkadaşlar benim tedavim başlayalı epey oldu bugün 15.gün zaten artık çok zorlanmaya başladım raporlu ilaçlar bitti ayrıyeten bir sürü ilaç aldım inş hepimiz sonuç alırız çok zormuş bu işler çok sabır gerektiriyor

Merhaba arkadaşlar. Aşılamam 3 temmuzda yapılmıştı. Bugün bhcg 15.21 çıktı. Adetime 2 gün var. gebelik olabilirmi. Çok merak ediyorum.

Canım bence olabilir çünkü kandaki normal değeri 0-5 arasıdır ve döllenmeden 7-12 gün sonra kanda katlanarak yükselmeye başlar.Adetine de daha 2 gün varmış 2 gün de geçerse kandaki seviyen 80-90 seviyesine çıkabilir bence umutlandırmak istemem ama bana öyle geldi.İnşallah hamilesindir hatta hamileyizdir canım benim de adetime 5 gün var.

canlarım az öce kanımı verip geldim e2 p ye bakılack bakalım akşam nolcek randevum 5 de belki büyüdü yumişler aşılama günü alırız yada buay tedaviye son veririz karnım agrıyo ve gögüs uçlarım acıyo ilaçların etkisiden herhalde görüşmek üzere opuyorumnanaktan

üzülme ya, eğer diğerleri ufaksa belki bidaki aya kendiliğinden hamile kalabilirsin çünkü kullandığımız ilaçların etkileri devam edebilir olumlu düşünmeye çalış

inş canım hepimizin hakkında hayırlısı :Saruboceq:allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.rabbim hepimizi güldürsün. inş senin de herşey yolunda gider bebişine hayırlısıyla kavuşursun canımopuyorumnanaktan

Ay kukuletacım İnşallah hepimizin olur. Yarın yeniden bhcg baktırmayı düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak. Doktorum ümitsiz konuşuyo. Genede çok şükür. İlk defa kanımda bhcg yi 2 nin üstünde gördüm. Bu ay olmazsa bi dahaki ay tekrar aşılama. Yaşım 30 eşim 32 yaşında aşılamada 4 veya 5 kez denemeyi düşünüyoruz. En son ihtimal tüp bebeğe geçeriz. Rabbim o günlere bırakmasın hepimizi. Kavuştursun bebeklerimize.

Amin canım amin.Benim dr'um şöyle söylüyor rahimin var mı: var, yumurtan var mı: var eee bi de sperm de varsa eninde sonunda olucak sen merak etme kendini boşuna üzme diyor canım.Gerçekten de öyle bunun için ne vesile olacak ise onu yapacağız aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp bebek.30 yaş çok genç merak etme.:1hug::1hug:

Kızlar meraba ben bu ay ılk defa klomen ve pregnyl ıĞne kullandım. ıĞneden sonra 9.gÜnÜm be sabah merakımdan test yaptım. ıkıncı Çızgı soluk bı Şekılde Çıktı sanırım hamıleyım.

Canım iğneden sonra 9. gün daha çok erken iğnede bhcg var bi miktar ondan dolayı soluk çizgi çıkmış olabilir.Ben de klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum bence adet gününü bekle.Bir de adet günü geçmeden kanda ancak belli olabiliyor idrarda adet tarihin geçince çıkıyor.Çünkü kanda yükselip sonra da idrar yoluyla atılmaya başlıyor.Ama inşallah seninki bi mucize olur canım.

Canım iğneden sonra 9. gün daha çok erken iğnede bhcg var bi miktar ondan dolayı soluk çizgi çıkmış olabilir.Ben de klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum bence adet gününü bekle.Bir de adet günü geçmeden kanda ancak belli olabiliyor idrarda adet tarihin geçince çıkıyor.Çünkü kanda yükselip sonra da idrar yoluyla atılmaya başlıyor.Ama inşallah seninki bi mucize olur canım.

ıNŞ CANIM.GERÇı BU BENıM 2 GEBELıĞıM ıLK Kı GELıŞMEDı 2 AYLIKKEN KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIM. ONDA DA ıDRAR TESTıNDE AYNI BU ŞEKıLDE ERKEN ÖĞRENMıŞTıM.

Ben de bugün aşılma için ilaçlara başladım.Merinoal ve gonalf kullanıyorum. Bu ilk aşılamam.Ama nedense pek umutlu değilim.

ne zaman adet olman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…