kızlar benim de bugün ilginç birşey geldi başıma.ilk defa duydum bunu. cuma dr 14 mm yumoşum olduğunu söyleyip e2 ve prg istemişti.pt gel demişti. bugün baktı. yumurta yok dedi.14mm yumurta kendiliğinden çatlamış hatta patlamış.şaştım kaldım.bu geceden itibaren yoğun ilşki dedi haaaala şansım varmış.işin kötüsü eşim atina da yarın yada çrş gelicek.ben napıyim seviniyim mi üzüleyim mi şimdikafamçokkarıştı:sinifsinif:mafoldumben
livaza, merseray nerelerdesiniz? gelişmeleri merak ediyorum.
kızlar benim de bugün ilginç birşey geldi başıma.ilk defa duydum bunu. cuma dr 14 mm yumoşum olduğunu söyleyip e2 ve prg istemişti.pt gel demişti. bugün baktı. yumurta yok dedi.14mm yumurta kendiliğinden çatlamış hatta patlamış.şaştım kaldım.bu geceden itibaren yoğun ilşki dedi haaaala şansım varmış.işin kötüsü eşim atina da yarın yada çrş gelicek.ben napıyim seviniyim mi üzüleyim mi şimdikafamçokkarıştı:sinifsinif:mafoldumben
f3x cim napıyosun aşılamadan sonra hiç girmedin herhalde nasıl oldu canım aşın inşallah sizin için hayırlı olur drun bundan sonra ne yapman gerektigini söyledi yani yat dinlen filan gibi birde nasıl oluyo aşılama esnası idrara sıkışık olunuyomuş öle duymuştum şimdi bende bi merak sorma ne olur nasıl olur düşünüp duruyorum :uhm:Arkadaşlar bugün 12 00 de aşılama oluyorum. dualarınızı beklerim. dünde aşılama yaptı doktorum bugün 2. kez olucam. 1. çok rahat geçti. kanama felan olmadı acı ağrı da yoktu. inş. tutmuştur. hepimize allah hayırlısı ile versin inşalaallah...
şaşırdım valla ben de ilk defa duydum demekki böyle şeylerde olabiliyor herşeyin hayırlısı sakın üzülme belki size şans getirir belkide sizin için böylesi daha iyi olur peki başka yumurta yokmuydu
benim de 2 ay önce böyle olmuştu.yumurta çatlamış ve 12 mmye gerilemişti çatlama olduğunda yumurtanın küçüldüğünü ve gergin cidarlı yapısının bozulup girintili çıkıntılı olduğunu söylemişti ve çatladığını da bundan anlarız demişti. Bize de ondan sonrası için bol bol birliktelik önermişti.Moralini bozmak istemem am izimki tutmamıştı ama seninki de öylr olacak diye bişey yok. Ama eşin bir an evvel gelsin çünkü yumoş 24 saat yaşıyor diye biliyorum.
diğerleri ufakmış canım:sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar. Aşılamam 3 temmuzda yapılmıştı. Bugün bhcg 15.21 çıktı. Adetime 2 gün var. gebelik olabilirmi. Çok merak ediyorum.
üzülme ya, eğer diğerleri ufaksa belki bidaki aya kendiliğinden hamile kalabilirsin çünkü kullandığımız ilaçların etkileri devam edebilir olumlu düşünmeye çalış
Canım bence olabilir çünkü kandaki normal değeri 0-5 arasıdır ve döllenmeden 7-12 gün sonra kanda katlanarak yükselmeye başlar.Adetine de daha 2 gün varmış 2 gün de geçerse kandaki seviyen 80-90 seviyesine çıkabilir bence umutlandırmak istemem ama bana öyle geldi.İnşallah hamilesindir hatta hamileyizdir canım benim de adetime 5 gün var.
Ay kukuletacım İnşallah hepimizin olur. Yarın yeniden bhcg baktırmayı düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak. Doktorum ümitsiz konuşuyo. Genede çok şükür. İlk defa kanımda bhcg yi 2 nin üstünde gördüm. Bu ay olmazsa bi dahaki ay tekrar aşılama. Yaşım 30 eşim 32 yaşında aşılamada 4 veya 5 kez denemeyi düşünüyoruz. En son ihtimal tüp bebeğe geçeriz. Rabbim o günlere bırakmasın hepimizi. Kavuştursun bebeklerimize.
Kızlar meraba ben bu ay İlk defa klomen ve pregnyl İĞne kullandım. İĞneden sonra 9.gÜnÜm be sabah merakımdan test yaptım. İkİncİ Çİzgİ soluk bİ Şekİlde Çıktı sanırım hamİleyİm.
Canım iğneden sonra 9. gün daha çok erken iğnede bhcg var bi miktar ondan dolayı soluk çizgi çıkmış olabilir.Ben de klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum bence adet gününü bekle.Bir de adet günü geçmeden kanda ancak belli olabiliyor idrarda adet tarihin geçince çıkıyor.Çünkü kanda yükselip sonra da idrar yoluyla atılmaya başlıyor.Ama inşallah seninki bi mucize olur canım.
İNŞ CANIM.GERÇİ BU BENİM 2 GEBELİĞİM İLK Kİ GELİŞMEDİ 2 AYLIKKEN KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIM. ONDA DA İDRAR TESTİNDE AYNI BU ŞEKİLDE ERKEN ÖĞRENMİŞTİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?