ne zaman adet olman gerekiyor
ben de bugün aşılma için ilaçlara başladım.merinoal ve gonalf kullanıyorum. Bu ilk aşılamam.ama nedense pek umutlu değilim.
ben de bugün aşılma için ilaçlara başladım.merinoal ve gonalf kullanıyorum. Bu ilk aşılamam.ama nedense pek umutlu değilim.
ayın 21 adet olmam gerekiyor canım
benim de 20 temmuzda olmam gerekiyor.ben korkumdan negatif çıkacak diye asla bakamıyorum.zaten daha da yükselmemiş olabilir diye düşünüyorum.çatlatma iğnemi de 2 temmuzda yaptırdım.allahım artık hayırlısını versin inşallah canım.:saruboceq:
kızlar bana da doktorum aşılamaya gecelim artık diyo ama ben karar veremedim. Aşılama yapıp da gebekalan duydunuz mu hiç
bende 6 temmuzda yaptırdım iğnemi ama benim içimde umut var çünkü kasıklarım falanda ağrıyor.. Cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum . Böyle beklemekle zaman geçmiyor. Senin ilk denemem mi..
ben 3 aydır klomen kullanıyorum.benimki aşılama değil yumurtlama takibi.ilk klomen kullanmamda dr beni geç çağırdığı için ovulasyonu kaçırdık.2.de olmadı bu üçüncü 4 tane yumurta oluşmuştu.inşallah bideneciği bilem tutmuştur hayırlısıyla.ben adet gününe kadar beklicem olmazsa eğer idrar testiyle bakarım.
inşallah canım hiç daha fazla uğraşmazsın hemen ilkinde tutturursun ve ben de inşallah rabbim hamileyimdir ve senin de dediğin gibi tatlı bebişim karnımdadır.
kızlar benim yumurtalardan biri 19 mm olmuş cuma gününe aşılamam yapılıyor rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür birbirimize dua edelim kızlar çok heyecanlıyım ilk aşılamam olacak.
Kızlar bana da doktorum aşılamaya gecelim artık diyo ama ben karar veremedim. Aşılama yapıp da gebekalan duydunuz mu hiç
bence umutsuzluğa düşme kendini zinde tut bence çok önemli moralin iyi olması...
Kızlar bana da doktorum aşılamaya gecelim artık diyo ama ben karar veremedim. Aşılama yapıp da gebekalan duydunuz mu hiç
Merhabalar bende klomen sayfasındaydım hatırlarsanız. Şimdi aşılamaya geçtik bizde hadi hayırlısı baakalım :kedi:umutlucum sende benim gibi klomen sayfasından aşılama sayfalarına transfer olmuşsun inşallah burda kavuşuruz yavrumuza ben ilk aşılamamı oldum bugün 9.günüm hepimizinki hayırlısıyla sonuçlanır inşallah, canım aşılamayla hamile kalan çok kişi var ilk de tutan da var 2.de tutan da, 3.de tutan da var Allah ne zaman hakkımızda hayırlı kılarsa o zaman verecek inşallah sabırla ve duayla bekliyorum sonucumu:1hug:
Merhabalar bende klomen sayfasındaydım hatırlarsanız. Şimdi aşılamaya geçtik bizde hadi hayırlısı baakalım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?