- 12 Eylül 2024
- 154
- 34
- 18
- 26
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Merhaba malesef bende bı belirti yok adetin 3 günü klomen kullandım ben 8 Ağustos ovitrelle iğne yapıldı ama 1 sefer yapıldı sana çok fazla yapılmış iğneden 1 gün sonra ağrı oldu kasığımda kontrole gittim catlamis yumurtam bugün durun yarın ilişki dedi devamı size kalmış çok yapmanızın faydası da yok azinda biz gün aşırı yaptık inşallah güzel sonuç alırız ben daha önce tedaviye başladım iğneyi bulamadığımız için yarım kaldı benim bu ilk gibi bişi oluyo adetim düzenli olur 11 gün adete bekliyorumMerhaba aynı günlerimiz seninleklomen kullanıp Perşembe günü sabah 09da 2 adet gonapeptly vuruldum aynı günün aksam 21inde de yine 2 adet gonapeptly iğne vuruldum bekliyorum bakalım bir hafta ilişki önerdi doktor gün aşırı dedi ama biz her günü değerlendirdik belirti olarak aşırı mide yanmam var dayanılmaz oluyor bulantiyla beraber. Özellikle bu sabah uyanır uyanmaz mahvoldum sade soda yudumluyorum aç karna o derece. Acayip gaz sancısı çekiyorum aynı zamanda. Çok sınırlı ve gerginim hayrolsun bu benim 3. Deneyisim ilk denememde hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım 2. Tutmadı umudum bunda inşallah. Sende var mı belirti
Evet bugündü regl günüm biraz önce oldumMerhaba canım nasıl durumlar adet oldun mu
Ben hala olmadım ama kan verdim dün malesef negatif senin normalde adet tarihin bugün müEvet bugündü regl günüm biraz önce oldum
Evet bugündü canımBen hala olmadım ama kan verdim dün malesef negatif senin normalde adet tarihin bugün mü
Anladım canım. Ya bana doktor kilo ver vs dedi. Sana da söyledi mi aynısını 168 boy 90 kiloyum sen kaç kilosun acaba. Kafayı yiycem kiloyla ne ilgisi varEvet bugündü canım
Merhaba aramızda 1 gün var 8 Ağustos da ben iğne oldum suanlik bişi yok bende hersey aynı gibibende çatlatma iğnesi oldum 7 agutosda 7. günüm bugün siziniler nasıl ilerliyor günler geçmiyor
Banada ilk evlendiğim sene gittiğim ilk doktor aynısını demişti bende 1.65 82 kiloyum ama sonraki doktorlar hiç öyle bişey demediAnladım canım. Ya bana doktor kilo ver vs dedi. Sana da söyledi mi aynısını 168 boy 90 kiloyum sen kaç kilosun acaba. Kafayı yiycem kiloyla ne ilgisi var
Benim oluyo ama çok değil neye bagliyacağimi bilmiyorumBende 4 ağustosa iğneyi vuruldum hiçbir belirtim yok sizin akıntınız oluyor mu benim nerdeyse hiç yok kafam allak bullak oldu
Aslında evet doktorumda gün aşırı dedi ama dediğim gibi biz yine de deneyelim dedik yumurta 20mm olmuştu ve günde 2 2 buyuyomus yumurta bu sefer böyle denedim. Bana da ovitrelle bul dedi bulamayınca gonapeptly vurdu fazla vurmasinin sebebi de gonapeptly in ovitrelle kadar güçlü olmamasiymis sormuştum ovitrelle daha etkili demişti. Belirtiler için erkendir daha bugün tam bir hafta olmuş ikimizinde ak koyun kara koyun beş altı gün sonra belli olur bakalım rabbim mujdelendirsin ikimizi deMerhaba malesef bende bı belirti yok adetin 3 günü klomen kullandım ben 8 Ağustos ovitrelle iğne yapıldı ama 1 sefer yapıldı sana çok fazla yapılmış iğneden 1 gün sonra ağrı oldu kasığımda kontrole gittim catlamis yumurtam bugün durun yarın ilişki dedi devamı size kalmış çok yapmanızın faydası da yok azinda biz gün aşırı yaptık inşallah güzel sonuç alırız ben daha önce tedaviye başladım iğneyi bulamadığımız için yarım kaldı benim bu ilk gibi bişi oluyo adetim düzenli olur 11 gün adete bekliyorum
Bende tam 7 Ağustosta vuruldum bekliyorum aşırı mide yanması vardı bugün diğer günlere nispeten sadece uyandigimda oldu geçti dünden beri de duygusal olarak perişan oldum ani duygu dalgalanmalarim var ama adetle ovulasyon dönemi ile birebir aynı bu süreç tüm belirtiler birbirinin aynısı bir hafta zor geçti bir hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum ya bu seferde olmazsa diyebende çatlatma iğnesi oldum 7 agutosda 7. günüm bugün siziniler nasıl ilerliyor günler geçmiyor
Doğrudur canım benim doktor da hastasına göre ovitrelle veriyo biz bulamayınca dediğimiz için ben ayarlarım size dedi sağolsun hiç aratmadı ama normal fiyattan fazlaya veriyolarAslında evet doktorumda gün aşırı dedi ama dediğim gibi biz yine de deneyelim dedik yumurta 20mm olmuştu ve günde 2 2 buyuyomus yumurta bu sefer böyle denedim. Bana da ovitrelle bul dedi bulamayınca gonapeptly vurdu fazla vurmasinin sebebi de gonapeptly in ovitrelle kadar güçlü olmamasiymis sormuştum ovitrelle daha etkili demişti. Belirtiler için erkendir daha bugün tam bir hafta olmuş ikimizinde ak koyun kara koyun beş altı gün sonra belli olur bakalım rabbim mujdelendirsin ikimizi de
Bilmiyorum valla bana 70 kiloyken de 80 kiloyken de aynı şeyi söylediler. Onlar söyledikçe sıkıntıya girdim kilo aldımBanada ilk evlendiğim sene gittiğim ilk doktor aynısını demişti bende 1.65 82 kiloyum ama sonraki doktorlar hiç öyle bişey demedi
Amin inşallah hepimiziAslında evet doktorumda gün aşırı dedi ama dediğim gibi biz yine de deneyelim dedik yumurta 20mm olmuştu ve günde 2 2 buyuyomus yumurta bu sefer böyle denedim. Bana da ovitrelle bul dedi bulamayınca gonapeptly vurdu fazla vurmasinin sebebi de gonapeptly in ovitrelle kadar güçlü olmamasiymis sormuştum ovitrelle daha etkili demişti. Belirtiler için erkendir daha bugün tam bir hafta olmuş ikimizinde ak koyun kara koyun beş altı gün sonra belli olur bakalım rabbim mujdelendirsin ikimizi de
Kan verdim dün 596 çıktı değer iyi mi normal mi çok endişeleniyorum ya Allahım inşallah hepinize bebiş nasip ederKan ver canım varsa çıkar
Aynen öyle canım valla boşversene ya zaten pcos kilo vermekte zorlanırken bi hastalık verebilsek zaten kendimiz de böyle olmak istemeyiz değişik değişik şeyler yapıyorlar sinir oluyorumBilmiyorum valla bana 70 kiloyken de 80 kiloyken de aynı şeyi söylediler. Onlar söyledikçe sıkıntıya girdim kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?