Temmuz çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte takip edelim

Merhaba aynı gün yapmışız ben 13.30 da yaptım. Öncesinde iğne ve letu kullandım . Yumurtalarımız aynı büyüklükte inşallah bu ay olucak
Merhaba yeni üye oldumReglin 4.günü femara başladık doktorum carsamba yani reglin 12.günü gel dedi ben 25-26 günde bir regl oluyorum geç olmaz mı sizce? Korkuyorum ya cok buyurse diye elbette dokrorun vardır bir bildiği ama hani ilaç bitince hemen ertesi gün kontrole gittim diyenler olmustu o yuzden kafama takıldı eger çarsamba yani 20 agustosta gidersem doktora ilacın bitminin 4.günü gitmiş olacağım bu kafama takıldı biraz yanıt veren olsa cook sevinirim

Aynen öyle canım valla boşversene ya zaten pcos kilo vermekte zorlanırken bi hastalık verebilsek zaten kendimiz de böyle olmak istemeyiz değişik değişik şeyler yapıyorlar sinir oluyorum
Aynen valla canım sinirlerim bozuluyor benim de ben hala regl olmadım geçen ayki adet tarihime mi bakıcam yoksa iğneye göre mi bilemedim. Sen geçen ayki adet tarihine göre mi oldun

Doktoruna 25 günde bir oluyorum demedin mi. Adetin 4. Günü bir hafta femara kullandıktan sonra hemen iğne yapılıyor. Doktor neden böyle birşey yapmış anlamadım. Ben 3 defa yaptım çatlatma iğnesi üçünde de adet bitiminin hemen ardından femare kullandım daha sonra sabahla doktora gittiğimde çatlatma iğnesi yazdı hemen iğneyi yaptım. Yani ilaç bitiminde hiç beklemedim ve sen 25 günde bir oluyormuşsun Onun için daha erken olması gerekmiyor mu iğnenin tarihi geç gibi geldi ama belki doktorun bildiği birşey vardır

Aynen valla canım sinirlerim bozuluyor benim de ben hala regl olmadım geçen ayki adet tarihime mi bakıcam yoksa iğneye göre mi bilemedim. Sen geçen ayki adet tarihine göre mi oldun
Canım evet ama ben geçen ay da Progestan iğneyle regl olmuştum 45 günlük bi gecikme yaşamıştım ilk defa ama düzenim tam yani şuan olması gereken zamanda oldum geçen ay 14 ünde olmuştum

Merhaba canım banada 8 Ağustos yapıldı iğne aramız da 1 gün var sende ne gibi degisiklik var bende karında şişlik var akıntı az var 9 gün kaldı adete acaba test yapsam çıkar mı sonuç

Tabiki bilior doktorum 25 günde bir oldugumu

Canım banda aynı oldu 28 temmuz adet başladı adet 3 .günü klomen kullandim 7 Ağustos iğne yapıldı 9 Ağustos kontrole gittim catlamisti zaten adetime 15 kalmış oldu bekle dedi adet olursab gel eğer olmazsa 3 gün gecik gel

İnşallah tutmuştur canım peki ilaç bitiminde doktora gittin mi hani yumurtaların büyüklüğü için? Bi de çatlatma iğnen hangisi canım

İnşallah tutmuştur canım peki ilaç bitiminde doktora gittin mi hani yumurtaların büyüklüğü için? Bi de çatlatma iğnen hangisi canım
İnşallah yaa adetliyken gittim 5 yumurta vardı 1 tanesi 20 mm olmuştu bu bizim işi görür dedi adet bittikten 4 gün sonra gittin yumuta çatlama ignesi yaptı kendisi o an ovitrelle iğne yaptı anlaştığı eczane varmış kendi hastalarına veriyormuş ordan aldık biz Perşembe iğne yapıldı cumartesi kontrole çağırdı gittik yumurta çatlamış dedi rahim duvarı kalınlaşmış herşey güzelmiş dedi adeti bekliyicez zaten 15vardu adete o zaman şimdi 8 gün kaldi

Ay harika çok sevindimmm içime doğdu bence tuttu senin darısı bana inşallahhhh ben de bugün ovitrelle buldum cok sukur dolapta bekletiorum çarşamba gidince götürcem kendimle dediğin gibi adetin bitimi 4.günde kontrole gitmiş olcam inşallah benimki de büyümüştür bi de canım femera benim yarın son gün sen kullanınca ağrın ne zaman oldu ya da hiç oldu mu? Kimileri kastıklarım karın ağrım çok akıntım çok oldu diolar ben de henüz çok bişey yok ilacın 2.-3.günü karın bölgemde sağ tarafta hafif ağrım oldu sadece bugn ilacın 4.günü hic yoktu acaba sen de de olmadı mı:/

Merhaba canım banada 8 Ağustos yapıldı iğne aramız da 1 gün var sende ne gibi degisiklik var bende karında şişlik var akıntı az var 9 gün kaldı adete acaba test yapsam çıkar mı sonuç
Merhaba canım beraber öğreneceğiz desenebende iğneden itibaren muhteşem bir gaz sancısı mide yanması ve bulanmasi oldu bel kasik ağrısı da oldu bu hafta geçti. Bugün ilk gebeliğimde olduğu gibi çamaşırımda o bembeyaz yoğun alıntı gördüm devamı olmadı. Etrafimdakilerde çok huysuzlastigimi söylüyor bir kaç gündür. AA bide bu sefer farklı olarak goguslerimdeki kılcal damarlar baya belirginlesmis pespembe oldu göğüs dokum ama ucunda koyulaşma yok bendeki belirtiler şimdilik bunlar

Ay inşallah canım hepimizin olsun hepimiz sevinelim ben klomen kullandım femara hangi ilaç bilmiyorum ama Atalar önce kendi başıma klomen kullandım birinden görüp o hamile kaldı onunla bende kalayım diye günde 1 tane almıştım karın ağrısı göğüsler şişti acıdı akıntı yapıt bende tabi hamileyim dedim ama değilmişim bu seder içtim hiç bişi olmadı sadece çatlatma iğnesi yapıldı ertesi günü ağrı oldu kasıklarda adet ağrısı gibi onun sebepte yumurta çatlamış ondan olmuş bide akıntı oldu

Canım bende de gaz sorunu var benim normal hayatım da da oluyoru pek umursamadı başta karın ağrısıyla burdan okuyunca belkixe onun etkisi dedim gergin oluyo gaz karin şişlik akintim var ama az oluyor göğsumde renk koyulugu olmuş gibi geliyor bana da emin olamıyorum ben öyle görmek istediğim içinde gelmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…